jamen hej!

tänka sig att det är fredag redan imorron. crazy shit i say. ska jobba hela helgen så de kan ju egentligen kvitta ganska mycket. ska iofs ut en sväng på lördag nånstans. får väl klä ut sig lite när de e halloween :) imorron kväll efter jobbet ska jag hem till sis och ha myskväll framför idol. nice!
idag klippte jag stackars indi. det blev rätt bra, han blev riktigt stilig. stör mig lite på hårtofsarna mellan fram och bakbenen som sticker ut...:P han ville inte stå still så vad ska man göra. hans nya täcke passade också! så nu e han utrustad för vintern den lille filuren. folk får tycka att jag e nördig med min häst :P men han e faktiskt väldigt mycket för mig. som en av mina familjemedlemmar, min bebis, min vän, mitt allt! he´s my love!

har funderat lite de senaste dagarna..på hur många människor som varit väldigt viktiga för en vissa perioder i ens liv, man tappat kontakten med. det är ju en del. många kanske spelar mer roll än andra :P men allmänt är det ju sjukt tråkigt. de va ju en del i klassen som man "aldrig skulle tappa kontakten med" som man va sjukt tighta med då men som man verkligen aldrig pratar med nu. konstigt.
jag är sjukt tacksam och glad för att jag har alla mina "viktigaste" vänner kvar. inte minst linda. visst att hon bor i sthlm men vi smsar ju varje dag och vet ju vad som händer i varandras liv. vi ses iaf varannan månad och vi kan prata med varandra om det mesta. linda är den absolut viktigaste för mig. vi är så lika, tycker samma om det mesta och vi har så sjukt kul tillsammans, alltid! kan inte beskriva hur bra vi faktiskt har de tillsammans ;) du är guld värd min vän.
jag tycker det är sjukt kul att man fått en del nya vänner den senaste tiden med :) lärt känna folk random ute en kväll som man sedan fortsatt ha kontakten med och träffat några gånger. eller lärt känna lite nya tjejkompisar genom andra vänner. tjejer e annars svåra att lära könna tycker jag. tjejer är oftast s¨bitchiga mot varann :P lättare att bara lära känna killarna på festen man e på än att gå fram och försöka bli vän med tjejerna som sitter lite längre bort och glor surt på en. eller?
någon som jag faktiskt tänkt på de senaste dagarna är Jimmy. han va liksom den allra viktigaste för mig innan. vi delade allt känns de som. visst vi växte ifrån varandra och de hade ju aldrig blivit som det en gång va. och de vill jag nog inte heller. saknar inte honom på det viset, som min pjokvän, men jag saknar honom för vi va ju sjukt bra vänner. han va den som jag verkligen kunde berätta allt för och jag va den samma för honom. vi visste allt om varandra. kände varandra utan och innantill, vad jag känner iaf. visste vad den andra tyclte och tänkte. jag saknar att ha en sån vän väldigt mycket. speciellt när linda bort så långt bort och allt...många gånger känns de som man inte har någon att prata med. fast jag vet att jag har underbara vänner här som gärna hade lyssnat. men de är inte samma sak. vi sa att vi aldrig skulle tappa kontakten, att vi skulle förbli vänner. det ville vi båda två. vi skiljdes inte åt som ovänner men ändå så pratar vi aldrig. sist jag såg honom va kanske för ett år sen när jag råkade stöta på honom ute på fagans eller nått. jag har ändå försökt hålla kontakten tycker jag. ringt då och då..slängt iväg ett sms. men man får knappt något svar tillbaka. jag vet om att han har flickvän och de gör mig absolut ingenting, tycker de känns skönt att veta att han har det bra. men kan liksom inte vi va vänner ändå?
jag tycker de är så sjukt att först är man så nära en person. personen är liksom en vääldigt stor del i ens liv, och sen helt plötsligt så finns personen inte där alls. det är liksom..helt fel på något vis.
man borde hålla hårt i sina vänner, speciellt dom bästa!  ;)

shit va långt det blev och vad emotional :P va kanske inte riktigt meningen, så ni får ursäkta. ville bara ventliera i hjärnkontoret lite!

nej om man skulle lägga sig? funderar på att gå upp tidigt och cykla och rida en sväng innan jag ska ut på stan och leta halloweenutklädnad innan jobbet...

puss

lite rädd och lite mörbultad. men väldigt mätt

har precis kommit innanför dörren. känns som jag cyklat miiiil. har iaf cyklat från niki som bor på gunnesbo...cyklade via nöbbelöv med anna innan vi skiljdes åt för jag vågade inte cykla den mörka vägen själv bort till nova :P vi har nämligen kollat på skräckfilm och pratat spöken och annat läskigt hela kvällen. och ätit en massa! gott va de också...kött pommes och massa god sallad och tzatziki :D mmm. sen godis och skit på det. ÅNGEST. måste fan bli nyttig. vet inte hur många gånger jag säger de till mig själv varje dag. har verkligen tappat all motivation...och jag som va så nyttig ett tag, riktigt bra gick de också. suck....
så varför är jag mörbultad då? jo för att jag mitt nöt till klumpeduns ramlade big time med cykelfan påväg till niki innan. helt ensam va jag också. PINSAMT. flööög upp på trottoaren. en bil saktade in och skulle väl fråga hur de gick. men jag resta mig fortare än fan, svor lite, kastade tillbaka alla mina tillhörigheter i cykelkorgen och cyklade därifrån. PINSAMT. ont gjorde de fan också....helt ont i benet och foten nu. och min hand. att jag alltid ska trilla med min förbannade cykel. innan va de bara på fyllan, och jag har bättrat mig och cyklar inte alls ofta när jag druckit längre. ska kanske inte cykla alls nu..?
nej jag ska väl krypa till kojs. ska minsann till ullared med familjen imorron ;) galet värre. så de e att väss armbågarna och försvara sig mot alla hagalna kärringar imorron.
 
vill ni lyssna på en bra låt så ska ni lyssna på la roux - bulletproof :)

jag och tessan som de fetaste rockstarsen i Grundsund. vi kallar oss Grundzund rockerz och det går bra att be om autograf.

åka bil

nu sitter vi i bílen och har precis börjat köra från göteborg där vi krängde pizza..mmm gott!! är väl hemm om ett par timmar. ska bli skönt. men vi har haft såå kul och de e sorgligt att lämna mysiga grundsund helt klart. men man hamnar förhoppningsvis där igen :) när de e lite finare väder :P
gårdagen blev riktigt bra :) tacos och goda drinkar innan vi gick hem till kicke och ea där de va lite annat folk. FEEEST. sen och vi bertil-taxi till bartömningen och där va de liveband, trevligt folk, goda drinkar och många skratt och glada miner ;) en lyckad kväll helt klart. va hemma vid fyra tiden. åt av allt möjligt vi kunde hitta innan vi gick och la oss. sov dock inte säskilt mycket utan tyckte de va roligare att kräkas ett par gånger istället...? eller inte. sjukt trött nu iaf!
idag har vi bara slappa och packat ihop och städat sen gick vi en lite promenad i hamnen med ea och räddade krabbor...sjukt läskiga djur! regnade gjorde de också...synd. men trevligt ändå. nu är vi iaf påväg hem till luuuueend. hämtade upp sanna i göteborg och passade på att käka pizza då så klart.
nu börjar jag bli åksjuk så nu får de räcka :P

23

ja då fyller man hela 23 år idag :) vad gulliga alla har varit och hört av sig på alla möjliga vis och gratulerat :) mer av det taaack ;) vi sitter i grundsund och har precis masserat varandra. skööönt. har slingat håret på anna med och nea färgade tessans hår. lyckat blev de på båda två. har varit ute och promenerat en sväng imorse med här omkring i hamnen. upptäkte till min stora förskräckelse att de va livs levande krabbor i de där burarna och hållt på och poserat vid. mamma...tessan fick för sig att agera djurräddare och skulle släppa ut dom allihop. lite läskigt tyckte jag och gick upp till huset :P är glad att jag inte bor på havets botten bland alla äckliga havsdjur.
igår kväll gick vi hem till ola och satt där med han och hans tjej, ea och kicke och kollade sista snutten av idol. vi va framme sent..inte förrän efter nio. vi va långsamma på Torp...:P hittade såna coola nitband på scorett som man knäpper utanpå skorna. SEXY, YES.
nu ska jag snart ta med mig anna och gå bort till ica och köpa snus och ta ut pengar till ikväll. sen ska vi göra oss snygga, laga tacos och ha de mysigt :) det är ju trots allt min födelsedag! :D sen ska vi käka tårta, dricka vin och lyssna på musik innan vi går bort till Ea (som också fyller 23 idag) vi ska ha gemensam födelsedagsförfest innan bartämningen på golfen ikväll :D kanonkula!
måste ju säga att jag blev sjungen för imorse i sängen:) fina presenter fick jag med. goa vänner! <3
nu har jag inte tid med detta längre ;) grattis till mig!!
hajj

LÅNGLEDIG

nu är jag megalångledig. ska fan inte jobba förrän nästa torsdag :) och ändå har jag bara tagit ledigt imorron. ska jobba nästa helg så va redan ledig mån tis och ons. SOFT! imorron åker jag, nea, anna och tessan till Grundsund! whiii. vi ska ha så jävla mysigt och festa och hålla på. jag ska fylla år på lördag med :) och då är de bartömning på golfkrogen. ska bli sinnesjukt ball. förra året va helt underbart! hoppas dock på att vi slipper en tretimmars promenad hem i totalt jävla mörker i storm och ösregn. haha visst, de hade sin charm (i efterhand) men jag slipper gärna göra om det :)
denna gången ska vi bo i huset nere vid hamnen. grundsund e sjutk vackert. har ni sett Saltön som gick på tv förut? det är inspelat där ;P

YO!!

nu va det måndag IGEN och jag har haft en helt underbar helg :D faa-aan vad jag gillar er alla gamla och nya vänner. puss på er!
firade min födelsedag här hemma med förfest och glada miner :) kom en hel del folk, kan fortf inte riktigt förstå hur alla fick plats :) men det gick bra och vi hade de så mysigt! sen drog jag, lollo, maj, niki, anna, sandra, johan, pelle, kalle, carro och emma in till malmö och KB. där dansade vi fan non stop. david och ganne dök upp sen också. har nog inte skrattat så hjärtligt och mycket på lääääänge. hade helt underbart kul. bra musik va de också, kb e softisch eey.
kan inte låta bli att totally älska när man ska hem allihop och man står utanför och skrattar och yrar och alla e helt lost. det är så himla kul och i lördags va fan de bästa. det är nästan så man tycker att själva hemfärden va roligast :P inte riktigt men GUD vad roligt vi hade det! först flipp med johan pelle och kalle när vi väntade på bussen. niki och david trillade också dit och sen skrattade vi hela bussresan hem åt oss själva och gannes galna citat. så sjuk :P väl hemm i lund skulle alla med mig hem för att hämta nikis skor :P vi hade fetaste "efterfesten" och alla somnade i min säng förutom ganne som somnade i soffan. sov i hela tjugo min sen ringde klockan 07.00 och jag skulle med emma och linda till ullared. haha galet. ULLERED.
haaa tacka alla sjuka underbara freaks för att ni finns och förgyllde min lördag :D PUSS

en jävla massa ormbett. jag och johan på Kb

ready!

I´m ready to party!


birthday party!

idag ska jag ha mitt lilla kalas :D är någorlunda frisk. har käkat febernedsättande som godis nu i tre dag. känner mig faktiskt pigg nu. bara ont i halsen men dekan ju kvitta. kände mig riktigt kass igår kväll och även imorse när jag vaknade. men nu så :) nu börjar de ordna upp sig. har städat och skurat varenda liten vrå i lägenheten. varför städar man egentligen INNAN en fest? ganska onödigt...
och så har jag lyckats koppla in datorn till tv så ikväll ska de jävlar i de spelas musik :D
kycklingfiléerna är i ugnen med. ska bara slänga ihop en pastasallad sen och lägga upp allt plockigt på fat och grejer. frågan är bara hur alla ska få plats. och varfan de ska sitta :P kommer typ 15-20 pers hit till min lilla etta. finns de hjärterum så ;)
whiii :D är laddad! och sen ska vi skaka dom lurviga på KB. hell yeah fuckers.
funderar på att hoppa in i duschen nu.
ha en trevlig kväll!

vilken natt

fy faaaaaaaaaaaan. har vaknat typ en gång i timmen. har varit så jävla sjuk så har trött att jag skulle ligga och dö i svininfluensa och ingen skulle märka något. min hals va helt igensvullen...mitt huvud kändes som de skulle sprängas och jag kokade av hundra grader feber. va upp och proppade i mig ett halv kilo piller vid två inatt så sen sov jag ändå en stund till tidigt imorse. JAG E SJUUUUUK :( och det är fredag och allt. och imorron ska jag ha födelsedagspartaj. hur typiskt är inte det. men borde ändå bli hyffsat frisk tills imorron. känner mig redan mycket bättre och ska bara ta de lugnt framför idol ikväll. och alla vet vi att febernedsättande är sjukt bra ;)
nu har jag duschat och klätt på mig. ska träffa maj på HM strax. ska gå en liten vända på stan sen käka lunch. jag vill gå i second hand. men lund har inte så många såna. inga bra iaf. humana här borta är iofs rätt okej.. love second hand! sjukt snygga fynd man hittar ibland som ingen annan har ;) me like.
nej får väl skutta ner till affärerna.
haj haj!


typiskt

har gått och blivit sjuk ändå. det va på g i helgen men trodde de försvann utan att bryta ut..men imorse vaknade jag med halsont och under dagen på jobbet blev de bara värre. nu sitter jag här hemma och har feber och är röd om kinderna. fick letat fram ett par raggsockar med. denna lägenheten är sjukt sjukt kall. hej jag heter Raffa och kommer frysa ihjäl här i vinter.
cyklade till stallet efter jobbet och skrittade ut en runda barbacka med louise. efter de hade jag bara ork till att ta mig hem sen slänga jag mig i sängen framför tvn med en kopp te och ett glas med tre c-vitamin burstabletter i. äckligt. men måste kurera mig och bli frisk till lördag! då ska ju jag firas :D ska bli stenball. synd bara att älskade linda inte kunde komma ner från sthlm. hade varit bästa presenten :)
är ledig imorron. ska träffa maj och luncha lite sen ska jag träffa mamma och pappa när de slutat jobbet så de kan hjälpa mig att sätta upp tavlan och lite så. sen ska vi handla mat till mitt galej.
fick lite mer energi efter en ipren så nu lagar jag mat :) riktigt mat dessutom. fläskfile med rotfrukter och så har jag gjort mina första alldeles egna tzatziki. och den blev GOD.

vänner på tv :)
puss

jag välkomnar den nya veckan med snor och lite feber.

helgen är fädrigjobbad och klar. nu är de bara hela veckan man har framför sig som man ska jobba :P har dessutom dragit på mig nån jäkla förkylning...började igår kväll på jobbet med lite feber. suck. nåja är ledig på fredag :) ska lyckas borta bort min söndag med. ska ju ha födelsedagsfirande på lördag, vill inte jobba dagen efter då.
jag och emmelie drack vin hos mig efter jobbet i lördags..kollade lite på fotbollen och lyssnade på bra musik. sen hamnade vi på herkules och drack goda drinkar :) jag sörplade säkert i mig en sex stycken. GOTT! tur man har en kompis i baren annars hade man ju blivit fett ruinerad. sen dök niki och company upp. så de blev lite dans och så. blev en sen natt så va laaagom sliten igår på jobbet.
nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kurera mig en stund innan jag ska jobba.



adiam dymott - miss you


nästan precis hemkommen från jobbet och stallet. kallt som fan ute...när ska det sluta blåsa? är hungrig som en varg...fann typ ingen tid till rast på jobbet idag. men får spara mig två timmar till. ska nämligen äta på krischan med louise och linda vid sju.  hoppas de bjuder på något gott ikväll. tanken va egentligen att vi skulle träffa martin innan han åker till frankrike på fredag, men han hade tyvärr inte tid över till oss :P men vi tänkte de kunde va skönt att slippa laga mat :) brukar dessutom va riktigt gott för 30 kr!

tänk att de redan är torsdag imorron. det är fan inte klokt. ska bli nice med helg. inte heeelt jättenice eftersom jag ska jobba. men de är ändå med emmelie så :) det är lugna puckar! vi ska dessutom ut på lördag efter jobbet och så.
nu ska jag nog ta en lång varm dusch :) sen får jag väl börja göra mig iordning lite smått. ska pälsa på mig som fan när jag går utanför dörren nästa gång, det är ett som är säkert! köpte en ny foundation på make up stora häromdagen. blev halvt ruinerad typ..men de brukar ju funka riktigt bra deras grejer.så kanske kan va värt det :)

pussar

tvättdag

håller på att tvätta...har en maskin kvar. sen ska jag upp till stallet och rida. blev så fruktansvärt sugen på att rida :D indi e så fräsch och fin för tillfället så de är så kul. han är dock lite trött och seg men de är väl för att han håller på att sätta sin isbjörnspäls. måste klippa honom min nästa lediga dag! louise kanske gör mig sällskap ute på hoppbanan i de fina vädret!
nej nu får jag ut i tvättstugan.

min lille ögonsten

big bowl, dans, sura miner och kanelbullar

är rätt sliten idag efter två festkvällar. igår va crazy. det började jävligt bra. jag och emmelie hade superball på förfesten hos linus. och jag kastade bulls eye i dart. vi shottade en massa och skrattade och hade skoj. sen åkte vi in till big bowl. taxituren va riktigt skoj :D haha. satt och sjöng längst fram så de ekade på hela motorvägen. taxichaffisen trodde inte på mig när jag sa att jag varit med i idol. han tyckte nog inte jag sjöng så fint :)
sen bowlade vi. jobbigt att bowla när man e nästintill aspackad...men roligt...en stund. :P sen gick jag och emmelie och hittade okända män sen hängde vi på dansgolvet. lite roligare faktiskt!
emmelie och ask åkte hem sen...och sen blev de bara rätt tråkigt...jag mådde illa....folk är dumma i huvudet....segt segt segt. men vi åkte alla tillbaka till lund och vi hamnade såklart på herkules. vad annars? jag va måttligt irriterad men maj jobbade och gav mig kanelbullar att trösta mig med :) hittade nawras och susanne som jag hängde med en stund. det livade upp de hela en aning!
vad gör jag för att få alla idioter omkring mig? ärligt. jag e för fan snäll. ska sluta tro gott om folk. eller tro gott om killar. aldrig mer i helvete att jag ska lita på någon och tro att någon är bra igen. slut på det. I HATE YOU ALL!
nu ska jag gå och möta min moster vid bussen sen kommer mina päron och hämtar oss om en timme...95 års kalas hos morfar :)
so long folks!

maison house

igår va de maison house på kårhuset. stort ställe...mycket folk...eller nja..egentligen inte jättemycket. skulle ju va 800 pers. var va alla dom? ändå va de ändlöst lång kö för dom stackarna som inte hade biljett. för dom som hade biljett med iofs...men vi lyckades slinka in snabbt på nått vänster. stället va stort...så de va väl de som gjorde de. det va trevligt. va dock för nykter :P ball elektromusik..men då behöver man va full som en kastrull för att palla dunkadunka nonstop i tre timmar utan att tröttna...
sjukaste hände också. jag carro lollo och linda skulle ut och lufta armhålorna och sen när vi skulle gå in igen fem min senare fick vi inte komma in! eller jo, vi fick, men inte lollo :P för hon va "för full" och människan va fan nästintill nykter! hallå???!!!!! fattar inte hur fan de kunde se henne som full ens en gång....visst hon hade nya höga klackar på sig och alla vet ju att man kanske inte går allra smidigast med såna..men ändå. herre guuuuuuud. blev så jävla förbannad. idiotvakt. jävla cpbitch som jobbar på ögs annars. IDIOT!!!! stod och dividerade med en killvakt sen i typ en halvtimme :P han höll nog med mig om att hon faktiskt inte va särskilt full..men vågade inte säga något. jävla åsna. tack för att ni förstörde vår kväll! fuckfaces... så kvällen blev inte alltför lång, tyvärr...
ursäkta mig men sen när blev de inte tillåtet att va full på ett uteställe? okej om man ligger och spyr i ett hörn, eller knappt kan stå på benen, bråkar med folk eller helt enkelt inte vet var man har röven nånstans.. men om man bara är helt jävla normal och går med sina kompisar som ingenting och ska in och dansa. lide att man blir utkastad för det! jaja, rövhål hela bunten de där gulklädda som tror att de är något.

min bror och syster va här och käkade frukost innan. bagels från mormors..mm gott. sen gick vi en liten runda på stan. köpte mig en vinterjacka minsann. svart lackig. låter kanske fult. men ändå coolt.

nej nu ska jag låta winnerbäck rulla på spotify och så ska jag sova ett par timmar. vi ska ut och bowla och festa i malmö med jobbet ikväll. emmelie kommer väl hit ei eftermiddag nångång så vi kan laga mat och göra oss iordning innan förfesten hos linus.
ha en trevlig lördag alla!


nystädad garderob

har en nystädad garderob äntligen. tog inte så lång tid heller så fattar inte varför jag skjutit fram de så länge :P men nu är de gjort och de är sjukt skönt att se vad man har för kläder egentligen. provade lite outfits med. KUL!

RSS 2.0