sorgligt värre

greys anatomy idag ja. sjukt sorgligt. låg och bölade som en gris för mig själv...tryckte i mig choklad gjorde jag också. FAN, jag måste verkligen bli nyttig igen. MÅSTE. måste ta tag i mitt liv....känns som jag håller på att förfalla. så är de ju inte kanske. men jag är så...jag vet inte...uttråkad...trött på att de händer ungefär noll nya grejer i mitt liv. jag vill ha ett nytt jobb. jag vill plugga något....jag vill mycket..men vet samtidigt inte alls vad jag vill. vet inte var jag ska börja...eller vad jag ska börja med. gaah..blir knäpp.
det är iaf snart helg. eller hyffsat snart. sjukt att helgen är de enda man strävar efter...sjukt liv. jobbar hela veckan...sen dricker massa alkohol och går ut och festar nätterna långa hela helgen...sen jobb igen. vafan ede liksom? men vad finns de annars att göra? vad finns de annars som är kul? inget. de finns fan knappt något kul...fan vad jag e trött på precis allt. och så är vintern påväg och de blir allt mörkare tider...man lär ju blir mer och mer less. suck. ta mig nånstans!?

jobbade 8-16 idag sen cyklade jag inom familjen påväg till stallet. åt lasagne och pratade lite med syster och bror. sen cyklade jag och red en sväng med maj. och nu är jag här hemma. ska duscha och måla naglarna innan jag ska lägga mig :P kul va?

va hos syon på stadsbiblioteket igår. det är typ liten chans att man får frisörutbildningen betald...ska väl söka iaf. man vet aldrig.
men fan...inget känns rätt. vad fan finns de för något kul man kan syssla med resten av sitt jävla liv egentligen? vad tycker jag om? jag vet ju inte ens vad jag tycker om!
en grej som jag vill. faktiskt. känns som de hade jag fan gillat ändå. men kommer aldrig komma in. varför brukade man inte allvar på gymnasiet?? faaan, vad jag hatar mig själv för de. jag är inte dum i huvudet. jag är inte ett IG-barn...jag kan när jag vill, när jag pallar. faktiskt. men pluggade fan inte ett jävla skit. idiot....och nu känns de liksom som allt e kört..för sent. högskoleprovet...jomenvisst....cp. och så måste jag haft körkort i två år minst. inte ens ett jävla körkort har jag fått tummarna ur röven och fixat. jävla idotmänniska jag är som alltid tänkt att"vafan de löser sig väl...." MAN MÅSTE FAN KÄMPA LITE.

nu ska jag gå och sura lite till.


fan va de ska bli måndag hela tiden

då va de ny vecka, igen! tiden bara springer iväg...mest om helgerna. typiskt!
aja...jobb hela veckan sen party i helgen :) jag och louise va och köpte biljetter till Maison house på malmö nation innan. 800 pers på kårhuset på fredag kan bli riktigt nice :) på lördag är tanken att vi ska ut med jobbet. hoppas verkligen de blir så och inte alla e såna jävla bangers. hate bangers!
ska jobba i eftermiddag. med emmelie. så de går väl över hyffsat smärtfritt då :) det är vi som öppnar imorron bitti med. sen ska vi ner till vägledningscentrum. ska prata med syon om diverse friösutbildningar tänkte jag. och söka stipendier och skit så man kanske slipper betala typ massa tusen pengar.
ska strax cykla till stallet med. ska rida med maj :) jävla blås och pissväder så de blir väl inne i ridhuset.
i lördags hade vi föresten helt sjukt jävla ball! hade nog glömt lite hur underbart de är på nationerna :) love it!! skitbra musik heeeeela kvällen och massa underbara människor. och den SNYGGA okända killen i hästsvans....oh lala. hoppas han dyker upp igen så man kan spana vidare :P
nej nu får de bli lite action!
tjofräs




HEJ

det är en lagom pigg raffa som skriver. men hon har minsann varit uppe sen sju fast hon la sig tre inatt. kvällen blev längre än beräknat :) men de va skoj. inflyttningsfesten hos lina va lite halvmysig. kände inga men jag nea, anna, patrik och linda roade oss bäst själva med vårt vin i vårt hörn. en tomte spillde typ helt övermycket vin över hela mig dock...medium kul. sen stack jag och anna vidare till herkules och mötte nikki medan de andra kilade hemåt. vi skulle bara ta en öl och snacka sa vi. men blev mer än så :P maj jobbade och gjorde vädligt goda drinkar till oss, det tackar vi hjärtligt för! ;) sen dansade vi. pratade med diverse folk. alltid kul. träffade en kille som tydligen brukar handla av mig :P kändes som han samlat mod för att prata med mig eller nått....sen jävlar kom allt fram när han fått i sig lite :P "du är så söt..så snäll......åh ja. det är såå trevligt att handla av dig" haha. skoj :P eller nått.
de va nog längesen jag skrattade så mycket. jag nikki och anna hade kul vid vårt bord där vi satt och smuttade på våra glammiga drinkar och fnittrade. :D och jag blev fotograferad ensam för ingen annan vågade va med. och fotografen tyckte jag va snygg och hade ännu snyggare brillor. haa TACK ;D
har precis kommit hem efter en mysig början på dagen med linnea och linda. va på loppisen halv åtta. har fyndat ett par svarta converse för 10 kr minsann ;) va ute efter ett par kängor....hittade tre par dr martens...men alla strl 36....suck. bättre lycka nästa gång kanske. linnea hittade en skitfin pälsmössa för 15 pengar. loppis e ball ;) sen hade linda fixat frukost till oss :D GOTT!
nu ska jag fan sova några timmar. sen blir de städa och äta sen blir de PARTY as hell här ikväll och utgång på ögs. can´t wait! oh lediga helg, jag älskar dig.
gonatt!

efterlängtad fredag!

äntligen är de fredag!!! iih :D hade känts bättre om jag hade jobbat dag och hade kunnat säga att de va helg nu snart...men men...jobb fredag kväll. medium kul. men ikväll så :) inflyttningsfest hos lina. och imorron är de party som fan. är sjukt laddad! har lånat en söt kjol av min sis med. får se om de blir den eller om jag får damp och byter i sista sekund.
va en liten rund på stan i min ensamhet...skulle köpa lite mat och frukt..och vin. men kunde inte låta bli att kolla lite kläder. fick en fetinglön till min förvånelse men måste ändå hålla i pengarna...har räkningar för 10 000 denna måndaden :( hästeriet ruinerar mig en del. men vill inte släppa de heller. så smällar man får ta...får helt enkelt slösa mindre på kläder skor och alkohol :P svårt....
men iaf. va inne på vero moda och hittade en övernsnygg skinnjacka för 200 kr. WHAT liksom. så jag va tvungen :P
nu blir de ägg och kaviarmacka innan jag cyklar till stallet sen vidare till jobbet.
take care

mina nya jacka yoo


torsdag

lars winnerbäck - ett sällsynt exemplar.

har precis diskat en massa...låg back ett par dagar kände jag :P eller de syntes...men nu är de ordning på diskbänken....behöver dock dammsuga. men lämnar de till lördag innan jag ska ha förfest. annars lär jag bara få göra de igen. dessutom e jag sugen på att cykla upp till pooni och rida ut en sväng på backarna och galoppera runt :D hyffsat väder just nu.
ska jobba i eftermiddag. med emmelie :) så då känns de helt okej.
imorron är de löning. sjukt efterlängtad, som vanligt. och imorron är de fredag :D ooohh lovely. har jobbat sen förra torsdagen så ska bli sjukt soft att va ledig hela helgen. på lördag morron ska jag nea och linda se om vi kan second handfynda något på esplanaden...sen käkar vi frukost hos linda :) mysigt.
och på lördag kväll ska de festas som de inte festats på lääänge. mmmmmmhhmmm!
ha en fin torsdag allihop.
<3

tänk om jag ångrar mig sen ångrar mig igen


mmm öronorgasm. lyssnar på lasses nya platta och funderar över vafan jag ska göra av mitt liv. har nog fetare ångest än nånsin. måste byta jobb. pallar inte längre. verkligen inte. spyr på skiten. men vet fan inte va jag ska göra istället. har vissa tankar om vbad man skulle vilja göra...men de e liksom såna önsketankar...kommer aldrig bli så.
efter vi fikade igår va vi inne en sväng på vägledningscentrum och tog lite broshyrer och så. men ärligt. det finns fan inte många saker som jag tycker verkar intressant....och det är sjukt sjukt jobbigt. GAAHH.....
efter de va vi inne på makeup store för jag skulle hämta info om derad makeup artistutbilning...hade ju varit kul. men de kan ju fan inte leva på....!! frisör vill jag så gärna...har velat de länge nu...men verkar så...ja..fan...dyr utbildning....ta lån och grejer...sen kanske man inte får jobb. har hört att de e ganska poppis just nu...dyrt att hyra en stol....suck.
jag e på dåligt humör och förbannad.
jag vill att de ska va helg så man kan va ledig äntligen och supa supa supa. faan va de ska festas i helgen!
och linda fick körkort idag, grattis! ja inte ens de kan jag få tummarna ur röven och fixa. vad bsviken jag är på mig själv..
ÅNGEST.


en ny vecka

ja då va de måndag igen. fasligt vad tiden går fort...för en vecka sen lämnade vi trondheim och alla norrmän. och nu sitter man här och käkar en stump rå falukorv och har precis kommit hem från jobbet. ska alldeles strax fräscha till mig lite sen ska jag gå bort och träffa anna. ska sitta ute på espresso house uteservering och njuta av de fina vädret och prata strunt.
har jobbat helgen så de har inte hänt så mycket kul. jag och linda va ute i kulturnatten i lördags en sväng :P martin va också med en stund. drack en drink på stortorget sen skulle vi in på herkules men blev nekade för att vi va för små...ehh WHAT!!?? vi brukar förfan va där. har aldrih hänt förr. vi blev iaf sura som bin :P sen gick vi och käkade gratiskakor i missionsbussen sen gick vi hem till mig och lyssnade på musik. vilken kväll! ;) det tar vi igen nästa helg.
nej nu får jag snabba mig lite.
kos

:)

jeg lengter heim te moooooor

puss på er goa människor!

tillbakalängtan

jag hade det helt fantastiskt i Trondheim och det lilla jag va i sthlm :) en otroligt rolig helg med alldeles för mycket att berätta som jag inte orkar skriva en massa om här. sjukt ball och myisgt har vi haft det iaf med våra norska fina vänner, både gamla och nya :P och jag e grym på norska nu!
vill iaf bara tillbaka........tröstar mig med diverse norska telefonsamtal. men 'ndå. ska nog bli norsk trots allt.

Trondheim

tja gott folk! sitter framfør indiana jones och kænner mig som en ny mænniska. duschad och tillfixad før fest. hærligt! så ikvæll blir de vorspiel hær hos Stig med lite folk och sen utgång i byen hær i trondheim ;) ska bli hur kul som helst!
kom alltså hit igår førmiddags. stig hæmtade oss på flygplatsen sen kørde vi in till trondheim och fikade och gick runt lite i stan innan anreas slutade jobbet. så då hæmtade vi upp honom sen alexander och aleksander :P åkte vidare en och en halv timme med bil till andreas stuga. fantastiskt hus på ett helt sjukt fint stælle...låg i ett berg typ med utsikt øver en norsk fjord :P det ni! vackrare får man leta efter. va lite tråkigt bara før de regnade hela tiden och gør de fortfarande..så man kan inte riktigt njuta av naturen....stig jag och linda kørde lite fel påvægen hem idag så vi fick en lite rundtur længs bergen :P tjusigt værre!
igår kvæll satt vi allihopa och festade i stugan. blev sjukt galet men dock jævligt ball :D "din mamma ær en avundsju..sju..sjuk javla hora!!" HAHHAHA.
idag sov vi længe sen åkte vi hem tillbaka till trondheim och nu sitter vi hær och snart e de fest igen!
jag ælskar norge...ælskar språket..alla mænniskorna..naturen! ;D
och stig e fin.
ha en fin kvæll! pussar

jag är i stockholm baby!


tjaaa! sitter och har precis krängt glass med linda i soffan framför idol. ska strax hoppa in i duschen så fort linda duschat färdigt. vi ska upp halv sex imorron! gah....ska ta oss in till cityterminalen och sitta på flygbussen tjugo över sju. jobbigt. men sen jävlar blir de hur ball som helst :D är framme i trondheim halv elva och då hämtar stig oss sen möter vi andreas i stan och lunchar. sen drar vi tilla hans stuga och robert och alex hånger förhooppningsvis också med. sen blir de party och mys. och sen massa party och utgång i trondheim på lördag...can´t wait!
idag har vi shoppat en runda. blev en leopardmönstrad kofta i blått från topshop och den svarta populära fransväskan från hm :P kunde inte låta bli den.... och ett par jeansleggings till från bikbok. sjukt niceiga. sen promenerade vi ner till trekanten och tog oss ett dopp och satt och njöt i eftermiddagsolen :) ljuvligt.
igår drack vi vin och snubblade runt i höga klackar. det va skoj.
ska kolla igenom min packing så jag har allt...måste kånka med allt till norge nu för hinner inte inom här på måndag innan mitt tåg går.
vi hörs! puss!

AAHH


imorron är vi tillsammans!!!! :D :D :D
och nu panikpackar jag

Torkel

tjabba! igår va vi på herkules. men de va faktiskt riktigt skoj. vi tänkte först sticka till helsingkrona istället för de va club nostalgi, som ör hur jävla ball som helst, så vi cykla dit men möttes av längasta kön ever. så vi cyklade tillbaka in till stan och gick in på herkules. slapp betala inträde eftersom vi va där innan elva...nice ;) emma dök upp senare sen va de jag lollo och emma som körde hårt bland irriterande män och mindre irriterande. sen hände världens grej.
jag hade stått och berättat för louise tidigare att jag såg han Torkel som spelar i jalla jalla och kops på herkules innan och att han tydligen bodde i lund nu osv...sen när vi står där i toakön så bara kommer han ut från dasset. och vi blev helt ifrån oss. jag fick typ panik. bara kände att fan, jag va tvungen att säga något till honom. och han va påväg att försvinna..så jag tog tag i hans halsduk och drog i den??!!! varför.......och bara "alltså...vi tycker jättemycket om dig!!" louise och emma nickar och bara "jaaaa" som två nerds ;) torkel ger oss en idiotförklarande min och log lite tvingat och viskade "tack så mycket". JAG DÖR.
sen va vi i extas.
jag träffade linnea med :D blev helt paff att hon och david bara dök upp där när de precis flyttat till västerås. men de va skoj att träffa henne! härlig tjej de där.

idag har jag och louise ridit ute på banan i regn och storm. de va riktigt kul faktiskt och de gick riktigt bra. satt och red över bommar och indi skötte sig väldigt bra :)
nu segar jag mig i soffan...sen blir de tacos och mys framför tv hela kvällen. lite spännande ska de bli det här.....:)

puss

louise, jag och torkels nacke :P

FREDAG

har precis hällt upp ett glas vin och sitter och väntar på att louise ska komma. hoppas niki också masar sig hit! och martin kommer kanske senare. sen hamnar vi väl nere på herkules en stund. är inte på megafesthumör så bryr mig inte så mycket om att de är typ de tråkigaste stället...de duger att bara softa på en lördag när man inte är superduperfestsugen :P
jag ska inviga mina klackar iaf! kommer komma hem smått blåslagen. fetthöga klackar fan...och kullerstensgatan här utanför mitt hus är inte att leka med. ojämnare väg får man leta efter. länge!
va en sväng med mamma på stan idag. hon köpte två paljettkuddar till mig. en rosa och en svart. och så fick jag en snygg musmatta. snäll mamma jag har :) sen käkade vi handburgare till lunch. sen har jag städat som en idiot idag! duktiga jag, varit i stallet och sen käkade mamma jag, bella och dani tacopaj när pappa va på jobbfest. gott!
ha en fin kväll alla!
skål!

äntligen ledighet!!!

nu är det helg för min del :D är så jävla lättad. denna veckan har rent ut sagt va helvetisk med total kalabalik på jobbet. härligt att denna vecka är över och nästa blir bättre. ska dessutom bara jobba mån tis sen har jag min lilla semster! hell yeah.
va på nova med sis innan jobbet idag. köpte min ääälskade heels. fettsnygga, så imorron vill jag ut och visa dom! skulle egentligen druckit vin med anna och nikki och hängt på herkans uteservering imorron men annan va tvungen att jobba så får se om vi får ihop några andra roliga ellert om vi skjuter fram hela grejen. hade iofs varit skoj att komma ut bland folk (speciellt när man har nya skor) fast kan ju spara mig till onsdag och sthlm också :)
har sjuk huvudvärd och ligger och glor på tv i sängen. ska nog sova snart....ska upp och städa hela förmiddagen imorron tänkte jag. här ser ut som crap.


one week!

om en vecka är vi ute och svirar i stockholmsnatten för att två dagar senare sätta oss på flyget till Trondheim! :)

RSS 2.0