söndag

har inte skrivit på ett tag nu igen..eller åtminstone ett par dagar. har haft rätt fullt upp. har bara varit hemma och vänt snabbt mellan mina diverse påhitt denna helgen...jag har mest jobbat...sen i fredags. i fredags kväll satt jag maj och louise borta på Myntha...de drack vin men jag höll mig till vatten :) skulle börja tidigt dagen efter....och jag litar inte riktigt på mig själv. när vi tänkt resa oss och gå kom niki och hela ligan :) så då var vi tvugna att sitta kvar en stund. mycket trevligt!
igår jobbade jag i stort sätt hela dagen men på kvällen cyklade jag ner till linda på förfest med trevliga folk. sen drog vi till Lunds och oj oj jävlar va skoj det va! :D jag hängde med massa ökända härliga boys :D toppenkväll. sen hade jag MEGAskoj vid hamburgerstället med fredrik henke och ett gäng grabbar som va översköna! trodde jag skulle kissa på mig av skratt. jag <3 flummande vid matställen om nätterna.
idag har jag jobbat. nu har jag diskat och städat mitt i natten...har sett hemskt ut sen jag kommit hem från sthlm..har inte hunnit liksom.
imorron bitti ska jag cykla till stallet och sådär..sen ska jag sis och bror åka ner till vår moster i höllviken och ha de bra där tills tisdag kväll :) ska steka och bada ska ni tro!
hämtade mina nya glasögon i fredags med...mina pilot har gjort succé hitills! :D
nu ska jag sova.
puss

hemma i blåsiga Lund

hemkommen igen...tillbaka till verkligheten. hade dock hellre varit i sthlm och nutit av en solig kväll med linda. här bara blåser de och de ser ut att bli regn..TRÅK!!!!! hoppas fan de blir fint väder här med.
skönt att va hemma ändå...eller iaf komma av de jävla tåget. åkte världens stenålderståg hem...ingen ac och de va så sjukligt varmt...fick återblickar till när jag och linda tågluffade runt om europa :P hett hett hett!
men vi kollade bilder och satt och snackade skit i bistron..så vi överlevde även de här. vi överlever fan allt! ;P
ska strax gå och lägga mig...ska upp och jobba tidigt imorron...sen är de helg..men ska jobba hela helgen :( buhu. men får se om de blir lite skoj iaf. ska kanske hänga på stortorget med lollo och maj imorron kväll en stund om jag orkar. på lördag är tanken att vi ska ut på Lunds...klas ska fixa in linda med. :) så kan bli hur bra som helst. lovade egentligen mig själv att ALDRIG gå ut en dag inna jag ska jobba efter den gången nu sist när jag slog huvudet och va så full så jag inte minns ett skit....meen..linda är ju nere i skåne :) så vad ska man göra? ska dock ta de en aning lugnare!
efter jobbet imorron ska jag cykla inom päronen och säga hej, va ett tag sen jag såg dom små liven. sen ska jag rida :D sugen! saknat min lille bebis..
vi åker väääldigt snart till Hultsfred :D FAN vad jag längtar!

nej nu får jag hoppa i säng....ska dricka några liter vatten innan så jag kan kissa hela natten. känner att jag behöver det... vad tråkigt att sova utan linda inatt :P
ha de gott alla!
och tack linda för den bästa midsommaren en människa kan ha och för en alldeles underbar vecka i sthlm :D du är det bästa jag vet. LOVE YOU! <3


sista kvällen i sthlm

då åker man hem till lund imorron sorgligt nog. jag älskar stockholm! vill stanna här och leva loppan med linda lite till, eller kanske hela livet. varför inte liksom? det är ju då jag trivs som bäst. i lindas sällskap. blir nästan lite tårögd nu när jag tänker på att jag ska hem imorron :P och alla nya vänner vi fått under midsommarhelgen....nu åker man långt ifrån dom med.
vi håller på att packa...linda åker med ner till skåne, så då kan vi  snacka skit och blicka tillbaka på veckan i fem timmar. känns bra.
annars har vi bara legat nere vid Trekanten idag med och stekt. helt ofattbart fint väder. är helt megabrun nu :) sen va vi nere och shoppade lite på Götgatan i eftermiddags. jag köpte new york.tröjan från weekday och ett par cheap monday shorts. sen blev de ett par bikinitrosor på hm och ett halsband och något mer som jag inte minns va de va...
nu innan vi kom upp har vi grillat där nere...ett mysigt avslut på vår vecka.
imorron bitti ska vi gå upp i tid så vi är i stan till affärerna öppnar så vi kan ta en sväng där innan vi åker hem på eftermiddagen. har knappt hunnit gå inne i stan något.
jag är ute efter ett par svarta cykelbyxor! låter fult jag vet. men hur jävla snyggt som helst under långa tröjor ;)
nej nu får jag packa ner mitt skit.
ses i tråkiga skåne...

allsång på skansen + gröna lund

precis hemkommen och är så himla trött. ska lägga mig alldeles strax men ville bara kika in en runda här och på fejjan såklart. :)
idag har vi solat och badat och blivit helt sjukt bruna! på kvällen käkade vi sill och potatis ute i solen sen tog vi oss ut på djurgården med färjan och gick på allsången. sjukt mysigt! måns och tomas ledin va där så de va ändå nice. vädret kunde ju inte bli bättre heller. efter skansen sprang vi över till grönan och åkte karusell! blev tre stycken bara och vi avslutade med fucking INSANE!!!!!! jag mår fortf helt konstigt...min kropp fick nog en chock. sjukaste ever!!!!! men vi gjorde det :) modiga vi. efter grönan åkte vi t-banan in till medborgarplatsen för att hälsa på vår gyrosman :P men han jobbade inte idag så de blev burger king istället...och nu mår jag illa..
nu ska jag fan dricka vatten och sova...min hals är sönderskriken.

terassen igår

sitter och käkar ägg och kaviamackor <3 ska alldeles strax kila ner till Trekanten och sola och bada :) himlen är heeelt blå!
igår myste vi med vin i kvällssolen. satte i en park vid Hornstull sen gick vi vidare till terassen vid gamla stan typ. sjukt drag där trots att de va en måndag bara. sommaren är bäst!
ikväll blir de allsång på skansen och sen grönan eftet det. och förhoppningsvis får vi sällis av martin och company :)
ut i solen och njut allihopa, sitt för fan inte här!

vinterviken

precis hemkommen efter en heldag i solen med bad och grillat :) hur mysigt som helst. promenerade ner till vinterviken i förmiddags när vi käkat frukost sen har vi legat och stekt där hela dagen så nu är man lite brun :) tog liljeholmshissen hem, värsta exotiskt :P eller inte. eftersom vi gick upp till liljeholmen för att köpa vin på bolaget. så nu är de in i duschen som gäller sen är de party igen! förhoppningsvis ska martin och company med. blir ball!
hörs <3

min värld gungar fortfarande

hemma och sliten efter en HELT JÄVLA UNDERBAR MIDSOMMARHELG i sthlms skärgård. kan inte ens beskriva med ord hur bra vi haft det. men jag kan försöka :P
åkte ut i fredags morse från årsta brygga. framme på Utö satte vi upp tält och band kransar. sen hade vi midsommarlunch på klipporna med sill och allt som hör där till. sen kom det en liten regnskur och vi flyttade oss in i tältet där vi fortsatte vårt tequilarace. kan meddela att vårt tält är numera sjukt grisigt...och vi har bestämt att e blir spritförbud i det på hultsfred vad de än är för väder.
efter en åtta shottar sammanlagt och lite rosé tog vi oss neråt småbåtshamnen. hängde på säkert 25 olika båtar med underbara människor hela kvällen. tyvärr minns varken jag eller linda särksilt mycket av midsommarafton :P men de lilla vi minns, är helt underbart!!
vi sov på martin, max, dennis och jonas båt och hängde med dom och glassade i solen dagen efter. sen åkte dom vidare och vi lyckades hitta lift till sandhamn. david och henrik skulle ändå segla dit och va snälla och lät oss följa med. vi hämtade upp mattias på dalarö på vägen och sen hade vi en sjuhelvetes förfest!!! vi seglade i säkert sju timmar och skrek i megafon, sjöng, dansade, skrattade och drack massor med min. bästa förfesten nånsin!! väl framme på sandhamn vid 23.30 va de direkt till krogen som gällde. va världens drag på seglarkrogen. sjukt ball! tog dock över en timme innan vi kom in. och anledningen till att vi fick komma in till slut va nog för vakten råkade va skåning han med ;P inne på hotellet där de för övrigt va landets bästa musik, hittade vi stomi-stefan och company! :D och de blev champange och grejer. efter krogen blev de sjuka äventyr i skogen som har resulterat i blåmärken rivsår från taggtrådar och en jävka massa myggbett. sen blev de skratt och flams på deras båt innan vi sov.
imorse när vi vaknade va de strålande solsken och inte ett moln så långt ögat nådde. glassade runt i solen på den mysiga ön ett tag innan vi åkte hem. och nu sitter vi och glor på tv och har käkat glass och tacos innan det.
jag älskar mitt och lindas liv just nu :) jag älskar oss. har aldrig så kul som med henne. VI ÄR DOM BÄSTA JÄVLARNA SOM TRAMPAR PÅ DENNA JORD.

så trots en biljon myggbet, ömma knän, gigantiska och många blåmärken, rivsår,ömma skinkor och att de känns om jag fortf sitter på en båt för hela världen gungar, så har denna midsommaren varit allra bäst :) den bästa helgen nånsin. och konstigt nog lyckades den toppa förra årets. :)

imorron ska vi bara hänga nere i vinterviken och sola och bada och grilla. och på tisdag blir de allsången och grönan. ska åka insane!
sen hoppas vi på en festkväll mes stomi-stiff och company...eller kanske med några andra av våra nya bekantskaper. vi har lärt känna hur många som helst denna helgen :D och alla lika underbara.

jag pussar på midsommar 2009. om och om igen! ta mig tillbaka.

off to stockholm!

nu ska jag strax kila till tåget. i regn...hoppas vädret är bättre i sthlm.
ha de så jävla bra och glad midsommar och så!! :D de ska fanimej jag ha.
pussar!

1 veckas semester!

ja d¨å har man en veckas semester framför sig :D sthlm imorron bitti, can´t wait!!!! pirrar i hela kroppen. oj oj OJ vad roligt vi ska ha det. ni kan inte fatta :)
nu ska jag nog hoppa ner i sängen så jag orkar upp tidigt imorron så jag inte missar tåget..kom på att jag bor mitt i stan nu så tar ju inte mer än fem min att GÅ till tåget ;) men man får väl va i god tid iaf...
idag va de föresten kanonväder...superkul att man jobbade hela dagen då. latjo. solen kom kom kom till sthlm och stanna där en vecka?

IIHH LINDA VI SES OM NÅGRA TIMMAR! :D

gonatt!

lite halvuttråkad

man blir lätt uttråkad när man bor själv har jag märkt.
kycklingsalladen blev god iaf. fasen vad de är gott med sallader! och är nykär.
jag har packat det mesta....blev den  stora rosa väskan bara..och handväska då..tryckte ner mina höga klackar i den med. och så ska jag kånka på tältet med ju :P men de ska nog gå.
fick höra att mina glasögon va klara att hämta nu med...får bli efter sthlm och löningen...annars har jag inte råd att shoppa loss däruppe ;D
nu ska jag måla mina naglar och krypa ner i sängen framför tvn.

see ya!


äntligen hemma

har precis kommit innaför dörren typ. fick stanna över två timmar på jobbet idag...så är det :) sen cyklade jag inom päronen och tog in posten och hämtade grejer sen inom stallet. har precis cyklat genom stan med ett jävla tält bak på cykeln :P
sitter och snaskar i mig digestivekex med mögelost på..GOTT! har varit sugen i flera dagar, så idag slog jag på stort! ;)
ska snart sätta igång och göra min kycklingsallad med. ska hinna packa ikväll med...hinner inte riktigt imorron eftersom jag jobbar så gott som hela dagen. shiiit jag åker vekligen i övermorgon :D är sjukt pepp.

hittade ett bildspel på aino...ändå hårt att se. speciellt videodelarna. känns bra men ändå inte.
http://www.video-klipp.se/view_video.php?viewkey=e78a0e58c68be06d8a2e

17.45

idag har jag hunnit med en del nyttiga saker ändå. tvättat och storstädat minsann! red och de gick himla bra :D indi blev helt dödstrött, så då känner jag mig stolt ;P
sen försökte jag på mig att sola.....men en jävla massa moln ville va i vägen exakt hela tiden...så jag gav upp. dessutom va de rätt kallt, för de ska ju såklart blåsa så in i helvete med.
kan de inte bara bli riktigt sommar?  blir så trött.
fan ta hela världen om de inte är fint väder på fredag...allra helst hela nästa vecka med :P
fatta, sthlm om tre dagar!! :D ska bara jobba imorron och på onsdag sen jävlar i det är de fest i en vecka! längtar så jag spricker. saknar linda så jag varken vet ut eller in fan....min andra hälft. går att va ifrån varandra ett tag...(man står ut helt enkelt) men när de gått ett tag så känns de i själen fan. man lever inte ut helt utan henne :P HAR ALDRIG SÅ KUL SOM MED DIG!!!! och vi ska ha så förbannat kul nonstop dygnet runt. <3
nu ska jag strax träffa linnea så ska vi bege oss ner till linda och kolla hennes lägenhet. och så ska vi laga vår berömda kycklingrätt :D apagott.
så jag ska kanske ta på mig skorna om jag ska hinna inom hemköp och köpa majonäs och purjolök.

gokväll!

tvättar

sitter och käkar frukost och väntar på att den första maskinen ska bli färdig. blir nog bara en maskin till. skönt. sen ska jag sticka och rida innan jag sticker hem till päronens hus och solar i deras trädgård. ska ändå ta in deras post nu när de är borta.
gissa vad jag hittade i ett fucking lakan när jag stoppade i tvättmaskinen....MINA GLASÖGON!!!! jävla skit :P och så har jag precis gått och köpt två par nya.....haha...aja. då har man tre..

fiiiint väder! :D iiihh...

det blev en lugn lördag på österlen


igår åkte jag och fröjdan upp till carro och lollo som satt och bara satt i carros stuga utanför åhus. det regnade mest hela dagen så det blev mest spel och skitsnack. men det va trevligt! hann med en tur ner till stranden mellan skurarna...och en vända till på kvällen efter att vi varit inne och käkat glass på glassbåten inne i åhus. gott! galen bilfärd va det med :D hohoho! och så grillade vi och käkade god mat.
idag sken solen mer än förväntat...helt plötsligt kom sommaren tillbaka?:) hoppas det!

va ledig i fredags med. va en ganska snabb vända inne i malmö med emmelie...blev lite shoppande :) men sparar mig till sthlm! ;P tillbaka i lund mötte jag anna pyttipanna och vi käkade glass hemma hos mig och snackade lite. sen va de annas studentfest på kvällen. träffade lite gammalt folk. alltid kul!

så denna helgen har varit otroligt lugn om man jämför med förra. och det är behövligt tror jag. jag sparar mig till midsommar och sthlm sen :D ränkar ner dagarna. på torsdag åker jag!!

imorron är jag ledig...ska tvätta, rida, sola och laga middag med nea och linda :)

herrå!

äntligen

äntligen har jag blivit kvitt min sömnbrist. det va fanimej på tiden! nu känner jag mig pigg igen :) håller på att koka ägg så jag kan gotta mig med ägg och kaviar-mackor. vilken lyxmorgon! ägg och sömn :P nice.
väntar på att linda ska vakna och komma in på msn så vi kan boka tågbiljetter :) aahh sthlm!!! vi ska ha förbannat skoj. längtar som en jag vet inte vad.
vädret suger rätt hyffsat idag med som vanligt. var fan är sommaren? det sägs att de väntas kanonväder till midsommar. jag hoppas verkligen det! eller iaf att solen skiner på oss ute i skärgården ;) då är jag nöjd!
nu är nog äggen klara!
tjing

oj

oj. vaknade precis av att linda ringde mig. har sovit sen typ halv åtta :P är så jävla sliiiiiteeeen. men nu kommer jag säkert inte kunna somna sen.
linda ringde som sagt :) vi ska kolla biljetter imorron bitti. ska stanna i sthlm två dar till och hon ska åka med mig ner då med. trevligt! en vecka i sthlm med massa fest och glada miner. kommer bli bäst! och det är fan väldigt snart nu :D wonderful. oh yes.

imorron börjar jag 13. sjukt skönt att inte behlva gå upp klockan sex imorron med. men ska fan ställa klockan på 06.00 bara för att  jag ska kunna stänga av den och bara somna om sen :P sjukt härligt!

maj ville ha med mig på josses och marikas brödrars studentfester idag egentligen..men kom inte så långt. somnade. plus att de regnar..och hell no att jag cyklar upp till norr en gång till då. jag säger bara stackars alla som tar studenten idag...eller denna veckan om de fortsätter såhär. jag hade fan gråtit.

börjar bli lite småsugen på min enormt stora ananas som jag köpte för 15 pengar nere hos turken innan :P den står här framför mig och ser god ut.

puss!

äntligen en kväll att ägna åt att bara...vara.

en lugn kväll. en kväll med god tid på sig att bara ta de lugnt. så förbannat skönt :D minns inte sist jag va hemma i god tid en eftermiddag och inte hade något att stressa vidare till eller bara ligga halvdöd i sängen och ha tusen timmars sömnbrist och känna sig bakfull som en babian. okej sömnbristen sitter nog fotf i! men på onsdag får jag sova ut :D hell yes.
har precis duschat och tvättat håret. sjukt läskigt...och ännu värre att torka håret. min skalle e sårig och gör ont! :( men de går väl över tils man gifter sig :) förhoppningsvis snabbare så man kan göra lite fina frisyrer utan att de blöder och gör ont :P
idag har jag varit på synundersökning och köpt två par glasögon :) om tio dagar är jag äntligen icke-blind! jag ska titta på tv. som fan. jag ska titta på folk...bara titta titta titta. jag saknar att kunna se :P
och gud va snygga bågar jag hittade ändå :D kommer va coolast i stan. ;)
nu ska jag fanimej lägga mig i sängen framför tvn (som jag ändå inte ser) och med datorn i knäet. :D mums!
puss!

huvudvärk


ja vad ska man säga? alkohol e fan inte bra.
jobbade hela dagen igår och efter det åkte jag hem och gjorde mig klar för fest. det va snofsig förfest hos martin med snittar och drinkar och gott sällskap. hade väldigt trevligt :) men det blev en deeeel shottar för mycket. den där golden stripe kunde vi ju kanske skippat...och de som jag drack inne på ögs sen som jag inte ens minns vad det va.
för fy vilken suddig kväll det blev. har inte många minnen! de få minnen jag har är dock bra....förutom den stora smällen!
vaknade imorse med vääärldens huvudvärk och en öm skalle. kände efter, aj vilken bula! och...torkat blod i hela håret! då mindesn jag att jag trillade när jag stod där med folk och pratade och skaffa mej nya "bekantskaper" :P men visste inte om jag hade slagit mig i gatan eller vad fan...fick klart för mig sen tack vare linda som såg den lilla olyckan. jag hade tappat balansen helt otippat och flugit pang bom baklänges och dängt huvudet i stenväggen.minns bara att de gjorde förbannat ont och att en massa snygga män hjälpte mig upp :P
så nu har jag ett jack i mitt huvud som inte vill sluta blöda riktigt...de ömmar ända ner i nacke och i hela högra halvan av mitt kloka huvud. man kanske ska gå och kolla upp det? nåja, jag ger det ett par dagar.
det är fan ett under att jag lyckats jobba hela dagen idag! började halv tio imorse...vaknade halv nio med en halväten kebab och alla mina tillhörigheter som nycklar, mobil, kamera, som sängkamrater. alltså shit vilken galen kväll :D ja så jävla dyngrak har jag inte varit på ett tag...och ska inte bli de på ett tag heller. jag fattar inte grejen med att jag ALLTID ska ramla och slå mig när jag dricker. en vacker dag kommer jag dö på fyllan. kul liksom...

vad har jag annars gjort sen jag skrev? hmm...vi va ett gäng och grillade här i torsdags. mycket trevligt. va satans trött efter vgs på onsdagen...som en och en halv timme den natten...började jobba sju morronen efter :( medium kul.eller inte alls. i fredags va jag hemma hos sis...vi käkade tacos och sen kollade vi film. "i taket lyser stjärnorna" sjukt sjukt sorglig film. vi grät som barn. efter det gick vi en kvällspromenad och klappade fåren nere på byggen ;P
imorron jobbar jag tidigt igen och på tisdag. på onsdag ska jag sova som en liten gris. tro mig.
efter jobbet imorron ska jag på synundersökning så jag kan få mig ett par nya glasögon så jag kan bli seende igen. jag och sis va och kollade brillor i fredags. jag hittade två apsnygga par jag vill ha. ett par coola men ändå lite mer..lugna..som man kan ha på jobbet och så..och ett par svarta plast i typ pilotmodell. SÅ JÄVLA HETA! men dom va slut.....jävla skit...det förstörde min dag lite....hoppas jag hittar några liknande..
ska fråga mina päron om vi inte kan åka till willys och handla med...behöver fylla på skafferiet en aning.
nej nu ska jag fan sova och försöka ta igen lite av typ en halv veckas sömnbrist...

gonatt

lill-lördag

redan mitten på veckan. det här går undan., snart är sommaren slut!  ;P fy fan..så ska vi inte tänka.
lite sämre väder idag....en hel dle moln och sen kommer väl regnet med kan jag tänka mig. men just nu skiner solen mellan molnen. ändå nice!  ska alldeles strax cykla till stallet och släppa ut min spillevink i hagen. har städat hela morronen nu! känner mig duktig. det kommer folk hit ikväll på förfest...och hinner inte städa i eftermiddag för då kommer mamma och pappa och vi ska mäta hur långa gardiner jag ska ha och sen ska vi köpa taklampa och allt möjligt :P varför stressar man alltid bort sina lediga dagar?
ikväll är det sista vgs så de blir förfest här sen drar vi dit och festar loss. jag börjar dock jobba 7 imorron bitti. mediumkul. men ändå :) kan sova efter jobbet. eller nej de kan jag inte alls. för imorron kväll blir de chillgrill hos mig. fredag får de fan bli lugnt....ska jobba hela helgen dessutom. men på lördag e de bartömning på ögs :P ett måste!
igår satt jag lollo, annika, martin och erik på kalmars och käkade spagetti och drack öl. mycket trevligt!
nej nu får jag skynda mig. ska hinna gå bort till lagerhaus och kolla glasögon en stund innan päronen kommer vid två. hoppas fan dom har några coola bågar. retrostyleee! och sen tänkte jag hinna förbi frukthandlaren....slut på frukt!
puss!

sommarvärme idag igen

det är fett med sommar även idag och det kan inte passa bättre för jag är ledig :D ska snart gå en morgonpromenad med nea borta i stadsparken sen ska jag cykla uppåt norr. först stallet sen vidare hem till päronen där jag ska njuta på soldäcket tills de kommer hem från jobbet sen ska vi till stugan och fika och bada och soooolaaa :D
och ikväll ska jag lollo annika och martin till kalmars nation och äta mat och dricka öl i solen. myyys.
nu ska jag klä på mig, ändra min tvättid och skriva upp mig på grillen till på torsdag ;P
tjarrå!

en gång i veckan-bloggande

jag skriver inte så ofta..sitter knappt vid datorn. är sällan hemma och bara sitter och gör mest ingeting..det är tråkigt att va ensam hemma i lägenheten :P så har alltid besök eller passar på att göra massa annat när jag inte jobbar så de e därför jag inte skriver så ofta.
så vad har hänt sen sist? typ inget....:P det har gått och blivit sommar iaf! ligger ute just nu och steker i solen på innergården. lagom mysigt :) igår åkte jag till stugan på morgonkvisten bakis och jävlig...men de va värt de för de har satt igågn poolen nu däruppe så vi badade en massa i de fina vädret :D
anledningen till min bakfylla va lördagen såklart som inte riktigt blev som planerad men den började väldigt bra :) vi grillade och förfestade en massa folk på carros och lollos uteplats. skitball! verkligen!! men sen blev jag superduperfull :P fattar verkligen inte hur jag kunde bli det på en jävla flaska rosé...men har man knappt hunnit äta något så...fast vi grillade ju..aja. de va sjukt ball så länge det varade iaf! :)

faan vad jag längtar till hultsfred nu när solen är framme och de är härliga sommarkvällar. maj åker till sweden rock imorron, jag är så avis!! men snart så :) och ännu mer snart är de midsommar och då åker jag till sthlm och firar i skärgården med min sköna linda iår igen :) längtar!!

jag har föresten lyckats slarva bort mina glasögon,..sjukt irriterande...orkar fan inte gå runt halvblind på jobbet...

nej nu har jag inte tid mer för nu ska jag sola innan jag ska sticka till jobbet :)
skrittade föresten ut med maj och svettades i solen imorse. mysigt.

tja!!


RSS 2.0