apelsin, morot...urangutang?

mitt hår är numera orange, jättekul. NOT! eller min hårbotten där den gamla härgen vuxit ut är de orange...resten mörkbrunt. fint va? och jag ska ut ikväll. skjut mig? aja....får sätta upp de och spraya och tupera och grejer så kanske man kan leva med det en kväll. sen får jag väl färga de mörkbrunt imorron eller på måndag när jag e ledig.....
nu ska jag sticka och rida ut med louise. maj är sjuk och solen är borta. men det går ändå! :D

gomorron!

morsning korsning! vilket underbart väder! :D solen skiner och himlen är helt blå. JAG VILL HA SOMMAR!! ska försöka tvinga min lata tvtittande syster att färga mitt hår nu så de är gjort så kanske jag kan sitta och sola med maj i de fina vädret i stallet sen. och rida ut en runda i de fina vädret :) iih man blir helt glad.
vill ha sommar nu!!

en fredag natt.

sitter jag här helt otippat. har precis kommit hem. eller har hunnit slänga i mig en ostmacka med och druckit lite citronvatten. gott! ska hoppa ner i sängen nu tänkte jag. tänkte nog gå upp i hyffsad tid imorron. sis ska färga håret på mig :) och jag ska hinna rida innan jag ska iväg sen på kvällen. uuaaah vad ska man ha på sig? detta ständiga problem.
ikväll har jag iaf invigt min nya jacka! :D
gonatt!

min snygging

malmö

hemkommen från malmö. JAG ÄÄÄÄLSKAR MONKI. fan vad snygga grejer. överallt och hela tiden. ge mig allt! köpte världens snyggaste och skönaste gladiatorsandaler där idag. låt det bli vår och sommar så jag kan använda dom!
sen köpte jag en urfin jacka på hm :) också lite mer vårig...fast dock svart. jag äger bara svarta saker snart. sen har jag fått köpt hårfärg...ska prova en ljusare brun. ska bli kul...bara mitt hår inte blir...orange?

uppe med tuppen!


åtminstone nästan. vaknade av mig själv halv åtta och va superpigg. nu sitter jag och lyssnar på partydängor och hoppar på min stol och sjunger med. min syster står här inne och sminkar sig inför skolan med. whiii snacka om att jag har vaknat på rätt sida :D hoppas hela dagen blir såhär superrolig. haha.
nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag cykla till hästarna.
kiss!

supermegahelg!

nu är det helg för min del :D mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm me like långhelg. har bara jobbat två kvällar denna veckan men känner mig heeeelt slut så de ska fan bli skönt att va ledig. har varit rätt körigt båda kvällarna plus att man e väl kanske fortf lite halvsliten sen helgen kanske. har jobbat en jävla massa med emmelie på senaste, urkul!
imorron ska jag och maj iaf rida på morronen. ska faktiskt rida ut en sväng är tanken. trava lite på grussträcken. måste kolla om de blir lite mer liv i Indi om han får komma ut och sträcka på benen ordentligt...om han vill. som han verkar nuförtiden så vill han inget alls :(
nåja, efter stallet ska vi åka in till malmö och gå där en sväng. ska bli najs :) men FÅR inte handla...så mycket. lite måste jag. måste tex ha en hudkräm till ansiktet, strumpbyxor, sprit och så va de nog nånting mer som jag redan har glömt...kaaanske får handla något fint om jag hittar nått jag dör för :P men måste fan hålla i pengarna...blir massa utgifter redan denna månaden. massa hästgrejer. och nu ska de komma veterinär på tisdag morron med. är helt orolig för min lille plutt så måste kolla upp de. så nu är veterinär bokad för en hälsokoll och blodprov. helena va med mig idag när jag red och hon höll också med om att Indi inte är sig lik. hoppas inte han är sjuk! :( vet att något är fel...störigt att de inte kan snacka...någon som kan prata med hästar? ;)
på lördag e de jobbfest :) med tacos och melodifestival :D min kopp av te jaaaao!

lalala

sojabönor is the shit. gott snacks! :D testa. massa nyttigt med. nyttigt kan liksom va gottigt. cool.
usch snart börjar jag jobba. har inte hunnit göra mycket alls idag. vaknade halv nio och käkade frukost med mamma i vardagsrummet sen cyklade jag till stallet och kom hem nu. och nu hinner jag inte mer än duscha och äta sen e de dags. buuuull!
men jag ska minsann träna en liten stund med peter siepen först!
hej!

underbara sol.

idag har det varit helt fantastiskt väder. man blir helt glad och bara ler från öra till öra :)
min dag har sett ut såhär:
gick upp i lagom tid runt nio och käkade frukost och drack te framför apornas planet på tv :P otippat värre. jag vill ha en schimpans! sen cyklade jag och släppte ut Indi vid tolv och mötte maj sen vid ett i stallet. sen satt vi och snackade skit och sola och drack te till fyra. :) mmm nice. efter stallet drog jag mig hemåt sen mötte jag upp med majsing igen och vi åkte och handlade sen vidare hem till henne och lagade mummsig korv stroganoff som vi käkade framför tvn. helt bisarrt att vi kollade på "den rätte för Rosing" vidrig kvinna. så ful. vem vill ha henne? sjukt att man ska behlva ha ett tvprogram för att hitta en pojkvän. tänk så behöver man det. jobbigt läge!
jag linda och maj har hunnit söka en lägenhet också idag som vi hoppas innerligt på att få! en femma på 168 kvdm vid clemenstorget :) ett andrahanskontrakt mellan 1 april 09 till 31 juli 2010. vill ha!!!!! så vi hår hålla tummarna och hoppas på det bästa.
nu ska jag skutta ner i sängen så jag orkar upp imorron och kan göra stallet innan jobbet. uschaa...11-20.30 imorron. tråkig tid.
gonatt!

btw, e helt kär i basic elements nya låt "touch you right now" party!!!

måndag

idag har jag varit ledig och inte gjort mycket alls. faktiskt skönt. är egentligen en sån människa som gärna vill hinna göra hur mycket som helst när jag e ledig. men kan va rätt nice att inte göra så mycket ibland. sen har jag dessutom inte råd :P äger inga pengar till på onsdag i stort sett. lönen, du är efterlängtad! och imorron kommer lönelappen, hoppas jag får en biffig en!
sov lääänge idag sen red jag och maj vid tolvtiden. blev mest bara skritt och några travsteg. indi är så konstig nuförtiden :( blir helt orolig. han är helt hängig (inte likt honom för han e totally crazy i vanliga fall) sen är de liksom inget tryck i hans steg. typ rör sig helt försiktigt...som om nånting tar emot. och han brukar ha ett jävla go i sig. hoppas inte det är något allvarligt. kan ju va de att han e trött nu i dessa tider när de sätter ny päls. och han e ju hela femton år nu. han har aldrig varit känslig för något innan, men de är väl inte så konstigt att han e känsligare nu när han e en äldre man. han e ju medelålders nu! :) han fick iaf massage av mig med massa värmande liniment. får skaffa lite B-vitaminer som jag kan ge honom så blir han kanske piggare.
efter stallet cyklade jag hem och drack te i soffan framför gossip girl. städat mitt rum lite halv har jag också hunnit med.
jag har ägnat så gott som hela kvällen åt att kolla massa massa gamla bilder. fan vad fet man va för typ ett år sen. blääää. tur man börjar bli snygg ;) och imorron ska jag leta efter två tröjor som jag såg på bilderna som jag inte sett röken av på år och dar. hur kan kläder bara försvinna? hittar dom säkert i min systers garderob.....promise!
jag älskar bilder :) minnen. så många underbara minnen!
och GUD vad jag längtar till sommaren gott folk! fy attans....
imorron sägs de att de ska bli sol. det tycker jag passar utmärkt för jag e ledig och har massa med tid att dricka te i stallet med maj isf :)
nä nu ska jag nog krypa ner i sängen. är faktiskt trött efter att ha gjort...ingenting.
natti!

jobbhelg

usch vad dålig jag blivit på att uppdatera. skärpning!
sitter under ett täcke i soffan och känner mig proppmätt och besviken på alla otroligt tråkiga människor som är med i melodifestivalen ikväll. suck. hatar långsamma låtar. de ska fan va en låt med fart i!! och den enda låten med hyffsad fart i va EMD:s och jag hatar de jävla bög/smör/bandet.
vad sorgligt att man orkar bry sig så mycket om schlagern. haha. det är min jobbhelg så jag är trött och har inget annat roligare för mig.
gick bra att jobba idag iaf. va fullt upp hela tiden men dagen tog slut fort. skönt. så nu är den värsta dagen avklarad. jobbade med emmelie för simon blev sjukis. så de blir jag och emmelie imorron med :) roligt värre!

nästa vecka blir bra tror jag :) iaf efter löningen ;P

hatar den extremt torra knölen som är programledare i melodifestivalen. SÅ TRÅKIG MÄNNISKA. oj, ikväll va de mycket hat! :) som sagt, jag har tråkigt.
hoppas ni har en roligare lördag än vad jag har!

en fika i solen

idag har jag varit ledig. har hunnit med lite allt möjligt. men det som va mest utav värde va min, louise och majs fika i stallet :) underbara sol, vi älskar dig!!
nu ska jag prova kläder :P kul att testa olika outfits...(nördjag) sen ska jag duscha och kolla AA med syrran.
see yaaa don´t wanna be ya.
kolla såna söta stallnördar vi är :D

btw

någon som vet nån som vill hyra ut sin fyra eller femma i centrala Lund? :D

oj

oj känns som det va ett tag sen jag skrev. skrev inte igår iaf. hade inte tid. eller jo, tid hade jag nog haft om jag hade orkat :P fanns inte så mycket att skriva om heller kanske. igår gjorde jag inte så mycket. va i stallet med maj och sådär.
men i lördags hände de lite mer :) vi va sju snyggingar här hemma och käkade tacos och kollade melodifestivalen och hejjade på Mums-Mums Zelleriröv. ändå rätt okej låt. om man jämför. känns som han kommer vinna hela skiten iaf...hatar egenligen fjäskmåns. men han e lundabo så man får väl ge han lite stöd ;P
louise och carro försvann på fest och ellen och bella försvann nånstans. men jag linda och majsan satt och kollade färdigt sen kollade vi björn-dvdn (hur många gånger har jag sett den nu?) sen snackade vi skit och letade efter lägenheter till tre på natten. en trevlig kväll må jag säga.
så hela helgen va väldigt vit och lugn. men de va faktiskt riktigt skönt :)
nu ska jag duscha sen är de jobb som gäller. start på en ny vecka!
so long!

vilken underbar dag!

så underbart väder så jag nästan spricker! idag har jag varit ute mestadels hela dagen, åtminstone fram tills nu :) vaknade imorse och tyckte det kändes väldigt konstigt att vakna en lördagsmorgon halv tio och känna sig utvilad och nykter. när hände det sist? sen drog jag mig till stallet och jag och louise satt ute i solen och drack te och solade våra faces i en och en halv timma :D sjukt skönt! sen red vi ut i det fantastiska vädret i en och en halv timme. najs :) nu är jag precis hemkommen nästan och tycker att de bränner lite om kinderna, kan man ha fått lite färg? hoppas fan det! men de är väl bara inbillning. önsketanke.
ikväll ska vi väl ignoerar alla hjärtans dag och ha taco/schlagerparty hos mig :) utan sprit dock. linda lollo carro och majsing kommer hit sen. och sen ska väl sis och ellen också vara med. roligt! så jag får väl sätta igång och städa här hemma. sen ska jag ta en varm dusch :)
puss!

yo!

god afton! precis hemkommen och färdigkäkad efter jobbet. niiceee. har jobbat med christin ikväll, hon är så kul! och vi har värsta planera till nästa personalfest ;) längtar redan! hoho.
nä jag har väl inte tufft att säga-...mer än att de e fredag imorron :) och jag ska kolla de där knutbydramat på tv nu tänkte jag. får se va de e för skit.
de senaste dagarna har de ploppat upp en massa sjuka människor i mitt huvud som jag och linda har träffat lite här och där genom tiderna...igår va de "watermelonhead" what liksom??? och nu helt plötsligt så fick jag den här meningen i huvudet "de ser ut som du ätit fitta i ett halvår" HAHAHA. william som vi hittade i malmö...vafan hette han den andra? william träffade jag ju för några veckor sen på etagé. så kul :) älskar att träffa nya människor. speciellt om dom är lite knäppa :)

ful i 60W ljus

markus krunegård - jag är en vampyr. den är så förra sommaren när jag va uppe hos linda och vi va i skärgården :) vi hade bara hört den typ en två gånger och kunde bara raden "hela världen är så underbar" haha. det va fina tider det :) saknar det! saknar sommaren nått så grymt varje jävla dag nuförtiden. saknar när vi drack rosévin på stomistefan och companys båt. UNDERBART! vill ha en repris på det.

idag är de torsdag och jag ska strax cykla och jobba. sitter och dricker min äppelkakashake :) gott.
jag vill ha lön, jag e så pank.
köp inte keso med löksmak..uuöh.

smack!

your kisses are wasted on me!

nu vart de kväll dårå. är lite lagom sliten efter jobbet idag. va rätt jobbigt att jobba faktiskt. men de gick bra. jag har roliga knasiga jobbarfriends som lyser upp dagen ganska bra faktiskt.
efter jobbet hämtade pappa mig påväg till mammas jobb så jag fick skjuts till stallet så jag kunde ge pållarna kvällsmat. passade på att pussa på Indi och prata med maj en kvart innan jag blev upplockad igen.
är inte rå lök förjävla gott?
imorron bitti ska jag upp coh rida med majsing sen är de hem och göra sig klar inför jobbet. två jobbkvällar kvar sen helg :) på fredag blir de nog 90tal på helsingkrona och på lördag blir de nog bara lugn mys/tacoskväll med linda här hemma. är egentligen bjuden på korridorsfest men vet inte riktigt om jag orkar.... om jag ska va ärlig är jag inte jättefestsugen till denna helgen. men de känns lite som man ska passa på när de e 90tal plus att nästa helg kan jag inte gå ut hur mycket jag än skulle vilja för då ska jag jobba non stop.
nu ska jag dricka vatten. törstig! och ni kan lyssna på The Pipettes och The Donnas :) de är bra musik som jag kom på att den faktiskt finns. hade glömt det.
puss!

jävla snö

kan inte snön bara försvinna utan att de liksom blir slask av det, för de pallar jag inte riktigt. sen kan de bara bli varmare och soligare och helt enkelt vår :) vill ha sommar och sol nu! är trött på kyla och blåst.
det är fan jättemycket vinter ute....va fan tre decimeter snö på min cykel imorse när jag skulle cykla till stallet. suck. och så är de sådär sjukt jobbigt att cykla...motvind och snöflingor i ögonen. i-landsproblem jomenvisst.
igår kväll hade jag och linda värsta sommarplaneringen :) JAG LÄNGTAR!!  så nu sitter jag och lyssnar på det som jag räknar som sommarmusik och drömmer mig bort till hultsfred, öland/gotland och sthlms skärgård ;P
men tyvärr är de bara drömmar än så länge. verkligheten är jävligt kall. så nu ska jag nog ta en lång och varm dusch innan jobbet.
ha en fin dag!

ett år sedan


idag är de ett år sedan aino gick bort. ett år sen redan! helt galet. vi va iaf ett gäng och tände ljus hos henne i eftermiddags. många hade varit där idag såg de ut som. det va fint. shit de är fortf helt omöjligt att förstå att hon inte kommer tillbaka. de kommer liksom, aldrig hände mer att man råkar träffa på henne på bussen eller något i den stilen. m,an kommer nog aldrig riktigt få in det i huvudet. och ibland känns de verkligen som man ser henne, eller någon som är väldigt lik och man ska precis ropa men så minns man. aino finns inte mer.

nåja, det va en ganska så trevlig dag på jobbet. nu är de bara tre dagar kvar att jobba innan helgen ;P

eeh..okej?


okej cp verkligen. vad hände med inlägget jag skrev igår. de liksom bara syns inte!? cpblogg.
ja jag vet inte riktigt vad jag skrev för kul om jag ens skrev nått av intresse övcerhuvudtaget. men måste ha nämnt ett par ord om helgen händelser. men orka ta upp det igen? :) nej.

idag har jag varit ledig! skönt. har ridit en sväng med maj sen bara legat i soffan och kollat på eftermiddagstv. går rätt många bra program då. vilket man alltid missar alla andra dagar. imorron jobbar jag dag. rätt skönt. sen ska vi till aino på eftermiddagen och tända lite ljus. imorron är det exakt ett år sedan...tiden springer iväg. helt galet att hon varit borta i ett år redan.

det är måndag men jag längtar redan till helgen. hoppas den har något spännande att bjuda på!
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.600090 <-- sjukt bra snubbe. vad hände med honom liksom?

smask!


söndag

söndag kväll. är lite lagom pigg ändå efter att jag somnade i soffan vid femsnåret. sköönt :) men är iaf inte bakis idag. bara lite sliten men de hör väl till. blev inte så galet igår ändå. eller de hade kunnat bli men jag va duktig och höll mig till endast en tequila på tegnérs sen. de artar sig minsann.
det va hur trevligt som helst hemma hos linnea på förfesten. förfesterna är ändå alltid bäst, oftast iaf. det va massa folk och massa gott tilltugg :) love rullarna! kul att språka med lite fladdenfolk man inte träffar allt för ofta och lite andra roliga typer som tex lina.
tegnérs va inte så jävla överball ändå. kunde varit med bättre musik. men liksom rnb som typ precis blivit uttjatat och slutat spelas på radio? dööh....och så prang man runt en jävla mssa och letade efter borttappade vänner. ändå lite jobbigt. men de va ändå en helt okej kväll :)träffade hanna och ellan med! kanonkul!
men till nästa helg är jag faktiskt sjukt sugen på 90tal på helsingkrona....nationerna is the shit! sjuk skillnad i stämning och folk. much better.
nä nu ska jag nog kolla beckfilmen på tv4.
tjoflax

vafan hände med texten?! den växte och blev tjock. vetefan hur man får bort det så whattahell.


kan knappt tro det

det va fredag igår och jag drack inte en droppe alkohol. och ändå va vi ut och svirade :D är sjukt stolt över mig själv faktiskt. kan verkligen inte minnas när jag senast gick ut HELnykter. har nog inte hänt på år och dar, ordagrant. så jag känner mig tuff som va nykter igår ;)

först va vi en sväng i malmö alla brudarna. shoppade lite. eller jag köpte dyr nyttig choklad och en klänning på Monki för 37,50 kr??!!! cp. snygg är den också. ska nog ha den ikväll :D sen va vi och käkade tills vi alldeles intill kräktes på Elyseé. mycket gott :) och efter det hann vi till och med en snabb runda till Fagans. va där redan klockan halv nio typ och de va knökfullt med folk. jag gillar det stället! sen tog vi bilarna hem. maj och linda på sitt och håll jag lollo och carro på vårt. när vi spelade hög musik och sjöng med så kom vi på: VI VILL DANSA! så helt otippat åkte vi till helsingkrona nation :D ringde till martin och frågade om han ville med. han satt lika nykter som vi i soffan hemma men va inte sen på de! härliga människa. vi va dock insatta på att de skulle va 90tal på helsingkrona men när vi kom fram va de klubb Volym, rockklubb med liveband! :D helt underbart. sjukt bra musik hela kväll. rock rock rock. supernajs. vi dansade och drack vatten fram till ett sen drog vi oss hemåt. en lagom kväll :) och shit vad bra man mår idag!

ikväll är det fest som fan dock :) först linneas place sen tegnérs.

puss!


malmö

and I´m off to malmoe.
och jag lyckades med mitt hår idag. hur ball är inte det liksom? :D

favoriterna just nu

jag är väskgalning också! och de här e mina favvisar just nu!

går på repeat

hittat en ny älsklåt. den är skön, helt glad! :D lyssna lyssna lyssna. man får sommar och festivalfeeling.
Florence Valentin - pokerkväll i Vårby Gård
hade ju kunnat lägga upp ett sånt där "youtube-fönster" men oteknisk som få, så vet jag inte hur man gör. det är säkert inte så svårt. men jag måste ha någon som visar mig för att jag ska klara av de själv. får ta hjälp av min bloggvana syster.
har precis provat en massa kläder för att komma på vad jag ska ha på mig både idag och imorron. det blev halvkkart. får se va de blir. man ändrar sig alltid i sista sekunden ändå.
jag älskar dom fridlysta dagarna när man kollar på sig själv i spegeln och tänker: "fan, jag är ändå rätt snygg" :D dom dagarna får gärna komma oftare! men de lär de göra i takt med kilona som trillar av.

vad tråkigt de är ändå när man har en hästlös dag. dehär e liksom beviset på att man inte hade kunnat klara sig utan häst. finns ingenting att göra! man undrar vad ickehästfolk gör om dagarna. visst de gör massa annat och tränar och allt möjligt. men om man inte hinner göra de när man har häst och sen helt plötsligt står utan häst så är man inte så haj på vad man egentligen ska hitta på. och de blir ju speciellt tråkigt när man är ledig och ingen annan är det.
nåja, jag ska inte klaga :) jag är helt ledig en fredag. det är minsann inte dåligt! och jag ska bara hålla ut i tristess fram till halv tre sen blir de latjo.

hoppas ni får en fin fredag! för de tänker jag ha.

helg för min del

japp! nu är jag ledig fram till tisdag klockan 07.00 :) naaaajs. så nu är det helg för min del! och det gillas skarpt.
så imorgon ska jag ha en supertrevlig dag med mina kära flickor. ser framemot allt snack och allt gott vi ska äta! och så blir de nog en liten sväng till Fagans med :) underbar pub måste jag säga. men blir nog rätt nyktert. kan vara nyttigt! har glömt hur de va att gå ut utan att vara riktigt onykter. minnesluckefull liksom. va fan ett tag sen.
jag är hästlös imorron med. carro frågade om hon fick rida indi, och generös som man e så visst ;)
på lördag ska det bli lite smeperchicksanda tycker jag :) linnea har förfest och sen blir de nog ut på nation, ska bli roligt. va superlängesen vi gjorde något, trion. så det är dags tycker jag!
nä nu ska jag nog gå och irritera min syster lite. :)
oj, jag kan sova lääänge imorron. har ingen häst som ska upp och ridas innan något jobb som ska passas.
herrå!

trion

längtan

idag längtar jag till mycket. jag längtar lite till imorgon för att se och höra folks reaktion på min och emmelies "present" på jobbet :P jag längtar till fredag för då är det helg och för att jag,linda,carro,maj och lollo ska in till malmö och käka på Elyseé. jag längtar till lördag för då är de förfest hos födelsedagsLinnea sen utgång. jag längtar till våren när man får känna på lite värme och bli lite brun och fräsch och jag längtar till sommaren såklart. hultsfred och andra skojigheter som inte är planerade än. jag något som jag nog längtar allra mest efter är nog Linda. vet inte när vi kommer ses nästa gång, men jag längtar! jag längtar till dig och till stockholm. längtar till när vi ska ha så förbannat skoj och festa loss bland alla sthlmare. längtar längtar längtar!

inte okej

nu börjar jag fan bli lite rädd ändå. har kanske inte nämt det här innan. men jag har så otroligt många blåmärken nuförtiden. den senaste tiden har jag fått blåmärken av att någon tittat på mig ungefär. fattar inte var dom kommer ifrån. dom bara ploppar fram i mängder utan att jag ens märkt att jag gjort illa mig. ser ut som jag blivit misshandlad eller något. helt hemskt. bella hjälpte mig att räkna dom precis. vi fick dom till 32. 32 st blåmärken!!! det är inte helt okej. och då räknade vi inte dom små små som finns typ överallt på benen. måste nog fan kolla upp det. googlade faktiskt "blåmärken" och kom in på ett forum där jag läste lite. och det va en tjej som skrivit och de kändes precis som de va mina stackars blåmärken hon skrev om. och då hade någon svarat att man skulle kolla upp det, för de hade hon själv gjort och fått nån diagnos om en sorts blödarsjukdom :S mamma.
jag börjar faktiskt bli rädd!

tisdagen



i förmiddags red jag och maj. det är alltid kul. undra vad våra stackars hästar tänker om oss egentligen :P men de gick iaf bra. indi kändes superfräsch till en början...men sen kändes han så stel och konstig i ena frambenet :( så skrittade bara sen. får se hur han känns imorron bitti. han har blivit så fin annars! :D en riktigt biff har han blivit också. min poonisöt.
sen i eftermiddags åkte jag ner och mötte sis när hon slutat skolan och så gick vi en snabbis på stan. gjorde några riktigt fina reafynd på gina. me like a lot.
ikväll är de andra avenyn ;) haha hell yeah. och jag har precis käkat tacos. mm gott!
gokväll!

smink


längtar!

hitills klara artister till Hultsfredsfestivalen 09.
MMMM!!!!!! :D :D
- THE KILLERS [US]

- ANNA TERNHEIM [S]

- DROPKICK MURPHYS [US]

- FRIDA HYVÖNEN [S]

- THE HEART STRINGS [UK]

- LARS WINNERBÄCK x4 [S]

- LENKA [AU]

- MAIA HIRASAWA [S]

- MARKUS KRUNEGÅRD [S]

- REGINA SPEKTOR [US]

- SONIC SYNDICATE [S]

- TAKIDA [S]

- TIMBUKTU [S]


monkiskorna


en av mina nya kärlekar! gillar de här pjucksen från vår allas älskade Monki ;)

den stora teprovardagen

nu har jag fikat hos maj på herkules med josse och lollo. det blev en stor teprovardag :) har smakat alla dess tokiga smaker. detox blev min favorit ändå! gott och nyttigt grönt te. och så fint namn :) så efter fikan gick vi ner till tehuset och köpte te. blev dock inte nått detox. men ett annat nyttigt grönt te som doftar himmel :) kustfägring hette de och innehåller typ jordgubb och yoghurt och massa andra konstigheter. kan nog bli bra! sen köpte jag såklart mambo jambo :) och en såndär tegrej..skopa. jag ska bli tedrickare från och med idag!

heellå


nu ska jag ner i stan och fika!

en ny vecka

som kommer gå precis lika fort som alla andra veckor. tider bara springer iväg! snart är jag gammal och gråhårig. attans bananer.
men liite fort kan veckan gå tycker jag :) så det kan bli helg så vi kan ut och kalasa. blev ju inget denna helgen för man fick jobba. attans vad förkyld man varit också. eller är fortf. har ingen röst kvar heller. men de är väl rock!
sitter och dricker en shake. ett nytt recept som jag själv blandat ihop :P men de blev rätt bra. vanlijpulvret, apelsinjuice, blodapelsinjuice och mjölk. helt okej! längtar till mitt mellanmål, haha. då ska jag käka avokado och ägg! roligt liv jag har.
skulle rida med maj nu vid elvatiden, men hon svarar inte. så hon kanske fortf sover? sticker upp vid tolv istället och rider med lollo. sen i eftermiddag ska jag ner i stan och fika med henne och josse. josse åker snart till asien! får se om jag och louise hann ta en snabbis på stan med. shopaholic. jag erkänner. men jag måste iaf till systembolaget!
ha en bra dag!

RSS 2.0