I´m a smoothielover!

har precis gjort smoothies med sis. gott! :D och så sitter jag och lyssnar på musik, pratar med Linda och upptäcker att de kommit fler bra klara artister till hultan, bland annat sahara hotnights och mando diao :) ooooh yes.
annars har de varit en lagom slapp dag. dock känns de som dagen varit enormt långt, men de har väl med klockan att göra. nu är de iaf sommartid! skönt med lite ljusare kvällar. så kan man snart börja med powerwalks efter jobbet om kvällarna ;) tar de när jag flyttat ner i stan :P pinsamt att gå runt där och flåsa kanske...men ändå ball.

igår hade vi mys och middag med kalle och ingrdi i stugan. hur gott och trevligt som helst. sen tittade vi på robinsson och sen matchen mellan sverige och portugal. inte världens grej kanske. men rätt skönt ändå.

och en sak till. jag har kommit på vad jag ska ha för husdjur i min lägenhet! en guldfisk :D helt sjukt roligt! och hur snygg prydnad är inte det liksom :D i en rund liten glasskål...men svarta stenar på botten. assnyggt! måste dom verkligen ha växter...? nåja, isf får han en liten en...
så vad ska han heta? :P har lite förslag. Gunnar, Fritiof, Harald, Herman...hmm svårt det där.

och ni! lyssna på Lenka - The show

det va det


det va en fin kväll med min underbara vän igår :) vi träffade många galna och roliga människor. som alltid. hade väldigt kul :) som jag bara har med dig! nu är det massa veckor tills vi ses igen och jag saknar dig redan!!

va hemma sju imorse och är sjukt jävla sliten. mer död än levande. fattar inte vad som hänt, jag tål nog inte sprit mer :P jag mår liksom inte bra...i kroppen..haha. mår helt dåligt. kanske ska ta en vit månad eller nått? ha ett uppehåll till sommaren. påvägen hem imorse tänkte jag verkligen, och planerade i min lilla skalle att jag skulle gå ut nykter hädanefter..iaf fram till sommaren. och så lovade jag mig själv att alltid ha platta skor. alltid platta. väldigt viktigt. mina fötter gör så jävla ont än idag så jag knappt kan gå. converse is the shit. får blir de framöver :P
får se om jag håller nått av mina påhitt. spriten är jag faktiskt rätt trött på...konstigt nog. men klackar e ju så fint. varför ska de va så satans obekvämt?
när vi gick mot fagans igår fick jag ett sms av jimmy "är du i malmö" hade tydligen gått förbi honom så jag gick tillbaka och sa hej. va kul att se honom. mindre kul att se david kanske, han är en jävla stropp i mitt tycke! haha hoppas inte han läser detta...:P och det va kul att se dogge! :D han har blivit helt vuxen....

fy fan vad jag e sliten. nu ska jag åka med upp tillstugan och sitta där och kuckelura fram till imorron kväll. skönt. ikväll kommer morbror och hans fru med så ska vi käka middag och så. sen ska jag sova i soffan framför brasan och robinsson. eh ja för det ska jag!
ha en toppenhelg!

världen förtjänar att veta sanningen.

imorron är det fredag och jag är mer peppad än på länge. idag åkte min andra hälft och underbara vän ner till skåne. och imorron ska hon och jag umgås :) snacka, dricka gott, skratta och bara göra allt som bara hon och jag kan göra tillsammans. jag längtar något så fruktansvärt. längtar efter att få känna mig hel. kunna prata mig helt tom. jag saknar dig linda, varje dag :(
vi smsade precis och diskuterade morgondagens bravader och vi kom fram till bland annat att: vi är fan bäst. och världens förtjänar att få veta det. så imorron ska vi fan visa det. vi ska visa alla jävlar hur fan de ska gå till. och imorron blir de malmö som får ta stryk ;) akta er!
så nu ska jag hoppa ner i sängen och le tills kinderna nästan trillar av och bara längta till imorron och minnas alla roliga stunder med linda, den allra bästa jag vet. och imorron create-ar vi nya minnen! :D
GONATT


schitzo-väder

vår? vinter? sol? snöstorm? vädret kan verkligen inte bestämma sig idag...jävla schitzo. tycker vädret gott kan bestämma sig. tycker vädret kan bestämma sig för VÅR och SOL. japp.
kom hem från stallet för en stund sen. helt psykat kallt ute, höll på att frysa ballarna av mig. men nu e jag inne i värmen, och här ska jag stanna resten av kvällen. det är AA på tv och allt möjligt :) och mamma lagar god mat. mys.
har jobbat dagpass idag. det är riktigt skönt faktiskt....när man får gå hem i lagom tid :P mindre kul på morronen när man ska upp vid sex-tiden. men men. bättre än att jobba varje eviga kväll :)
haha jag är sån liten nörd just nu. sitter och lyssnar på GES på spotify. och drömmer mig tillbaka till den gamla goda tiden när vi gick på mellanstadiet och satt på byggen om eftermiddagarna och fnittrade i "mysrummet" speciellt till den här låten när de sjunger "knulla dig ner till Amsterdam.." guud :P barn ja.
idag kom äntligen hmkatalogerna som jag beställde för ungefär tusen år sen. va mest sugen på HM-home katalogen. riktigt tuffa saker :) lakan, kudddfodral, handukar, duschdraperi ja allt möjligt! ska beställa lite saker en dag så kommer de kanske lagom till min flytt.  :D
ha en fin kväll. vem vet, vi kanske hörs igen!
kiss!

kärlek


nu går jag runt och tänker på att jag ska festa med ingen mindre än Linda på fredag. och längtar! det va verkligen inte igår. JAG BLIR SÅ GLAD!

jonatan frenk, vår allas myra :P

vilken snygg kompis vi har då! :D satt och kollade lite på internet på alla möjliga folk med min syster...diskuterade att de finns många kändisar som e från lund :P och så ploppade jonte upp.
jag tycker iaf att de är svincoolt att han e helt stor nu. jag menar, hur många har varit med i guccikampanj och varit med i james blunts video ;P
go jonte go!

lite dålig uppdatering.

så äre. skrev inget alls igår. låg i soffan hela dagen, slutkörd och bakis. trots att det blev bar hemåt rätt tidigt i lördags :P blev lite mycket för både anna och mig. haha. de där fem sex...fler? shottarna innan vi drog precis va väl kanske mer till skada än till nytta om man säger så. men det va roligt så länge det varade! :D
förfesten hos niki va riktigt trevlig. en fin lägenhet med massor med partyglada människor. precis som det ska va. va kul att träffa anna, sandra och niki igen. hoppas de blir fler gånger snart igen!
påväg in till mynta och sen herkules som va planen blev anna åksjuk i bilen. jag hoppade av med henne och vi gick uppåt stan. hann bara bort till botulfs sen kunde anna pyttipanna inte hålla sig längre :P sen raggade jag upp en snäll taxigubbe till henne och skickade hem henne medan jag själv tänkte göra mig ett försök på fest ändå. men jag hann inte så långt innan de va min tur. haha. så det blev en tidig hemgång. men som sagt, det va trevlig så länge det varade!
 

fick precis höra att Linda kommer ner på fredag?! jag visste ju om de..eller jag tror de :P vi pratade om de sist hon va nere men då kändes de så långt bort. så blev helt paff nu...att de redan är dags liksom. men jag älskar det! :D klart vi ska festa gullet!!! OM vi ska.

annars är jag ledig idag sen är de full rulle fram till helgen. men nu har jag ju nånting att se framemot :) wonderful.
jag och maj red ut idag. va hur trevligt som helst där ute på landet på östra torn :P sen kom världens hagelstorm...de gjorde ont och hästarna blev tokiga. men vädret lugnade sig ganska snabbt likaså pållarna. sen va de en skön travtur hemåt.

nostalgi

igår va de fredag och det va en väldigt lyckad sådan måste jag säga. pub fredmans på eftermiddagen va hur mysigt som helst :) jag, linda, lollo, martin och erik käkade tortillas och snackade skit och drack öl. mycket trevligt! hann med en del planering inför sommarens händelser med.

efter detta cyklade vi hemåt och jag och linda fick världens fnitteranfall. jöttekul! vi skiljdes åt och möttes upp igen vid halv åtta hemma hos linda. sen kom även emma, simon och johan och senare även jonte som är hemma i sverige. så det va en trevlig liten förfest :) sen begav vi oss neråt helsingkrona igen. alla utom jonte som inte har studentleg tyvärr. på helsinkrona va de iaf club nostalgi. superball!

idag är jag inte så farligt trött och sliten faktiskt. vilket är väldigt skönt. har till och med rensat hela min garerob. fick ihop en hel sopsäck proppfull med kläder som ska kastas eller skänkas bort eller vad som. jag vill inte ha de iaf! va tvungen att välja ut de viktigaste annars får jag inte plats i min lilla etta :P
usch det är jobbigt att städa! blir helt svettig ju. jag får rensa bland alla mina miljoner skor och väskor en annan dag.

nu ska jag hitta någon jag kan äta, blev hungrig av allt städande! sen ska jag bege mig till stallet. hästarna får vila idag för hinner inte rida. ska ut med anna och niki ikväll och vi ska ses redan sju. ska bli skoj!

fredag, fredag FREDAAAG!

och solen skiner som aldrig förr. eller som igår iaf. underbart!
ska strax cykla med linda ner till helsingkrona nation där vi ska möta upp med lollo och martin. sen ska vi gå på pub Fredmans :) trevligt värre!
va en snabb sväng på stan innan. mest för att gå på systemet och köpa vin. men sprang en snabb sväng inom vero moda och köpte två linnen. behövde ett svart tight. men man fick två för priset av ett så ;) why not. sen hann jag med exoticatanten så hon hjälpte mig att byta piercing, så nu har jag ringen igen! yää. kunde inte låta bli att gå en sväng på "min gata" :) iihh. fattar inte att jag ska bo där mitt i smeten. fan i röven vad jag längtar! och så köpte jag skrikrosa blockljus på tiger till min lya :) fräsigt.
nu ska jag göra mig lite fin.
hoppas ni har de kalas där ute i vårvädret!
fin min hand är där i ena glasögat

vår, vår underbara vår!

idag har det varit vår :) jättemycket vår har det varit och jag tror att alla människor har varit lite extra glada idag. det har iaf jag! fan vad solen kan göra mycket för ens humör. solen är så bra :)
gick upp klockan åtta imorse, duktig och morgonpigg som man är nuförtiden, och cyklade till stallet. fiksade mat och mockade till båda hästarna sen red jag och louise ut en sväng i det helt fantastiska vädret. helt underbart! man bara går runt och ler mest hela tiden tycker jag :)
efter stallet stack jag hem och satt i ute på soldäcket och solade fejset och käkade bullar. ljuvligt! och det stektes riktigt ordentligt på kiderna. hur skönt är inte det på en skala. solen, du är efterlängtad!
sen jobbade jag från ett till halv nio med emmelie. massa folk och massa att göra men de gick rätt smärtfritt ändå.
nu är jag ledig fram till tisdag morron. underbart! hoppas nu vädret håller i sig tills dess också :) så man kan passa på att va ute så mycket som möjligt.
har en rolig helg framför mig känner jag. imorron ska jag till stallet på morgonkvisten sen ska jag hem och sen vidare ner i stan och gå på bolaget så man e utrustad för helgens bravader. sen ska jag hem och förhoppningsvis njuta av solen en stund. och vi tre öppnar Pub Fredmans på helsingkrona. så dit ska vi och dricka öl och käka billiga nachostallrikar ;) sen är de hem vid sex sju-tiden och duscha och göra sig iordning för nästa vända. förfest hos linda sen tillbaka till helsingkrona igen där de e club nostalgi med 90tals musik :D det bästa.
på lördag ska jag niki och anna plus ett par tjejer till tror jag till herkules. ska bli roligt och spännande! första gången jag träffar anna pyttipanna sen hon kommit hem och första gången jag festar med niki :)
nu målar jag mina naglar lila sen ska jag hoppa i säng.
jag lyssnar på håkan och har fått sommarkänslor <3 det är skinnjackeväder! och imorron åker fan solbrillorna på. om vädret tillåter även imorron.
natti!

en onsdag kväll bara

jag e trött och funderar på att lägga mig. har jobbat med emmelie idag och det fick kalas som vanligt! synd bara att man ska jobba när de är totally vår ute. nåja, fick iaf en skrittrunda imorse med louise i de fina vädret. det va mys! blir en runda till imorron bitti.
www.cocoo.se har megasnygga armband. men jag och sis har beställt berlocker så  vi ska göra våra egna. mer personligt eller nått ;) plus att den cocco-sidan e cpseg så de går fan inte att göra nånting där. stör.
idag fick jag dessutom veta att den 18 maj e de fritt fram för mig att flytta in i lyan :D OCH JAG LÄNGTAR! vill bara köpa massa möbler och grejer nu :) ska bli så otroligt kul att flytta!
men nu ska jag sova. gonatt alla! <3

fint.

de här e ringen jag pratade om Linda :) vad tycker du?

det va på tiden

stig har nu, typ snart ett år senare, laddat upp lite ayia napa bilder på facebook.. men långt ifrån alla :P bara några stycken. men alltid nått. så roligt vi hade det! älska våra norsk-svenska forspill ;)

så roliga. crocodile dundee. andreas, sjukt flippad! robert, bara så jävla BÄST. min fucking idol. stig, så snygg :D

längtan


fy fasen vad jag längtar till våren och sommaren. sommaren ska bli bättre än nånsin. :) satt och kollade på bilder från midsommar när jag och linda firade i skärgården. så jävla underbart! helt fantastisk natur, otroligt mysigt. och så in i helvetes ball med alla roliga människor :) stomistefan och jonis och alla. så fiiiiint vi hade det :) och ayia napa. herre guuuuud. ja förra sommaren va guld värd :) nästa sommar ska bli minst lika bra!

markus krunegård- ibland gör man rätt, ibland gör man fel.

måndag

en vecka går så fort! men tiden får gärna gå¨fort nu så de blir vår och flyttdags för mig :D
idag är jag i alla fall ledig vilket är väldigt skönt efter jobbhelgen. ska bara rida idag och inte göra så mycket mer. har två hästar hela veckan för maj är i frankrike så jag passar lars åt henne. ska bli spännande att rida honom. och jag e lite nervös måste jag erkänna, han e stooor!
lyssnar på hultsfredsspellistan på spotify. gör det ni som ska dit i sommar! :)
nej nu får jag bege mig till stallet. har suttit och kollat på Hairspray hela förmiddagen. ändå bra film!
tja!

alltså ärligt.

vafaaan!!! jävla melodifestival. sug min dase säger jag bara. vad fan hände??! okej det va en jävla tur att cp-ugglas inte vann...men operatanten? ärligt? sjukt tråkig låt. vad hände liksom med måns och alcazar? sjukt glada låtar! de ska va en låt som man kan se sig själv dansa till på ett glammigt dansgolv :P och kan man se sig själv dansa till snälla snälla eller operaskiten? EH NEJ.
blev iaf sjukt besviken igår :P men de va trevligt att sitta några stycken och titta och reta sig tillsammans. vadå är de bara vi som har bra smak här i landet? jag citerar min gode vän linda: "fakk hela skiten, fakk svenska folket" ;)
lyssnar på alcazar just nu....stay the niiight. sjukt svängig! :D'
annars käkar jag frukost och snart ska jag bege mig till jobbet. så kul ska jag ha det denna söndagen.

schlageryra

precis hemkommen från stallet som jag cyklade till direkt efter jobbet. stress stress! alldeles strax kommer lite ströfolk hit :P så vi kan kolla på melodifestivalen och dricka vin. de ska iaf jag göra efter att ha jobbat hela dagen! helt slut.  vem hejjar ni på? alcazar e fan bra. kom jag på. partydänga lite så faktiskt.
alltså jag kan fortf inte fatta att mina föräldrar köpte en lägenhet till mig igår. hallå jag ska flytta till stan :D jag har min alldeles egna lilla fina etta :) iiiihhhhhhhhhhhh nu bärjar chocken släppa och jag LÄNGTAR!!! :)
nej nu får jag städa undan lite här.

GLAD :)


DET ÄR INTE SANT!!?

det är inte sant. jag tror jag dör. svimmar. DÖR! lägenheten är vår. lägenheten är min. JAG SKA FLYTTA TILL FUCKING JÄVLA STAN!!!!!!!!!!!!!!!!!! min drömlägenhet är verkligen MIN. aaah jag springer runt och skriker i huset. va tvungen att ringa upp pappa två gånger och fråga om han verkligen talade sanning. haha jag är i extas! så imorron skriver mina päron på papprena. så egentligen kan vad som helst hända tills dess :S men vi hoppas såkalrt inte på det. men som de ser ut just nu så bor jag på lilla södergatan 17 om ca 1-2 månader :D
JAG ÄLSKAR LIVET IDAG!

elin sigvardsson

elin sigvardssons låtar e sjukt sköna. lite sådär skönt sorgliga. och vad tänker jag på och vad saknar jag när de blir en sånhär lite lagom sorglig stäming? jo: LINDA!
jag saknar dig så mycket hela tiden. allt som jag gör vill jag göra med dig! allt är så mycket roligare med dig. jag längtar till alla dagar, timmar och minuter jag ska spendera med dig :) och jag får världens stora leende när jag tänker på allt kul vi har gjort tillsammans :) alla roliga människor vi lärt känna tillsammans och alla fantastiska ställen vi varit på. och jag ler ännu bredare när jag tänker att de ska bli fler :) fler minnen med dig min älskade vän. du är guld värd! <3

greys anatomy

precis kollat greys. så bra det är det! :)
jobbade med emmelie ikväll och de gick bra fast de va rätt mycket att hinna med på lite tid. men vi hann, precis! det är så kul att jobba med emmelie. me like!
nu målar jag mina naglar svarta och lyssnar på the killers ;) så cool är jag.
imorron är jag ledig vilket ska bli skönt. ska nog upp i rätt hyffsad tid och rida tror jag. så har man hela dagen ledig sen.
och jag e så nervös inför lägenheten. pappa pratade med mäklaren idag..de ser tydligen rätt bra ut för vår del. får veta på fredag eller allra senast måndag...jag spricker! vill egentligen inte sitta och hoppas för mycket för jag kommer bli så jävla besviken om jag inte får den. men jag kan inte låta bli! min själ har redan flyttat in!

KÄR!

lilla södergatan 17. KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET.
jag har härmed hittat min drömlägenhet och jag ber till alla gudar som finns i denna värld och håller alla tummar att den blir min. verkligen. den finaste lägenheten nånsin. ingen tvekan. vi la ett bud. HOPPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trött

nu e jag trött efter att varit igång hela dagen. började jobba halv sex imorse. halv sex! scheisse. vi skurade och tömde alla frysarna och höll på. men de gick rätt smärtfritt. vi va ett bra team ;P efter jobbet stack jag till stallet direkt och red ut en runda i det sköna vädret med maj. och indi kändes riktigt fin idag. alltid kul.
nu har jag precis kommit hem och vill inget hellre än ligga i soffan och kolla på eftermiddagstv och slumra till lite :) MEEEN, vi ska på visning. och det ska bli sjukt spännande att se hur lägenheten ser ut. så nu är de duschen som gäller.
häj!

rådmansgatan :)

visst är det bara helt underbart med gamla gamla lägenheter inne i stan?! jag blir helt tokig! en måste bara bli min. måste måste. den här ettan på rådmansgatan va riktigt fin tycker jag. älskar, älskar, älskar verkligen dehär gamla fastigheterna från 1800 eller tidigt 1900tal som är dunderhöga i taket och tokstora gamla fönster. och dörrarna...:D iih. så lägenheten va nice. låg precis bredvid polhemskolan. men jag e så spänd inför lilla södergatan imorron så de inte är klokt. det är liksom bara de bästa läget som finns typ....så därför e jag halvsugen på rådmans...för lilla södergatan ligger ju trots allt så mycket i stan som de bara går :) men sen vet vi ju inte hur den ser ut än...men imorron så! :) pappa är också helt sugen på det..så de är ju bra ;)
nu ska jag käka mackor...med räkor, köttbullar, ägg och kaviar..ja allt! e så sugen på alla dess  slags mackor som finns.
govkäll!

trash ladies.


spotify

har äntligen fått installerat mitt spotify. sjukt bra uppfinning :) just nu går jag igenom hela listan med winnerbäcklåtar. gud så längesen man lyssnade på honom ändå. helt underbar. finns fan ingen bättre! han spelar fan varje dag på hultan i sommar :) underbart eller vad. precis som han gjorde 2005 när vi va där. varje dag stod vi där jimmy och jag. ja de va tider det :) år och dar sen fan. nu ska jag stå där längst fram, så långt fram som de bara går, med linda min älskade vän :) och alla andra vänner och underbara människor, och de e fan lika bra det! ;D

ska strax på visning på lägenheten på rådmansgatan, får se va de e för nått :) är mest sugen på visningen på lilla södergatan imorron kväll. helt sjukt bra läge! och den ser så fin och fräsch ut. hoppas den är nått att ha för jag vill verkligen bo där :D så mycket stan som de bara kan bli fan. och Raffa på Lilla Södergatan klingar fint! visst? ;) har precis diskuterat med mamma och pappa med. de kan tänka sig att köpa en lägenhet i stan som jag kan bo i om jag hjälper till att betala räntekostnaderna. oh ja :D en lägenhet i stan lär man ju kunna sälja rtt dyrt sen när de är bättre tider om några år. nice investering alltså! hell yeah.

solen skiner idag och de känns lite vårigt. guuuud vad jag vill ha sommar.
red ute på dressyrbanan med maj idag. men indi kändes inte alls fräsch och igår upptäckte jag att han e svullen i ena frambenet. attans....men motsatt ben till de som jag tycker han går konstigt med. nåja, han kanske bara har tjongat till sig i hagen när han busat rundor.

nu tänkte jag faktiskt lägga upp lite bilder från min och lindas galna dag på stan i lördags :) är du påväg hem till sthlm nu tro? JAG SAKNAR DIG REDAN.

fan vad bra lasse är. har ju nästan glömt det. fy på mig. får aldrig hända. farväl jupiter!

linda, du är min jävla hjälte!

igår hade jag en helt otroligt rolig och underbar dag på stan med älskade Linda :) va så obeskrivligt kul att träffa henne igen. bara snacka, skratta och ha så jävla ball som bara hon och jag kan. känner verkligen att jag fick helt ny energi. tack! jag älskar dig. verkligen. du är fan det bästa som finns! du och jag gör världen värd att leva i ;P
igår kväll gick jag helt spontant ut med linnea och patrik. eller vi förfestade hos patriks vän. trevligt att få sig en pratstund med linnea, det va längesen. sen skulle vi till tegners tänkte vi. men fy fan i helvete vad mycket folk det va! helt sjukt lång kö. så när vi fortf inte hade kommit en till klockan halv två stack jag hemåt. köpte med en kebab och falafel till syrran som vi käkade framför tvn innan vi sov.
nu ska jag ut i regnet. skulle egentligen rida ut med louise men vädret är ju inte jättekul så jag får se vad vi hittar på istället.

lägger upp lite galna bilder från min och lindas dag lite senare ;)

äntligen fredag!

har lite bråttom, ska alldeles strax cykla till jobbet. ska bara dricka upp min shake och föna håret. va tvungen att hoppa in tidigare idag för ola e sjuk. låt denna dagen gå fort, jag e helt trött!
imorron är de lördag och då ska jag TRÄFFA LINDA FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

lägenheter, lägenheter...

sitter ständigt uppkopplad på hemnet.se och kollar lägenheter. har massa på gång nu som jag ska kolla på iaf :) känns superskönt. och alla ligger i centrum :D så på mån blir de en etta på rådmansgatan och kanske en etta på esplanaden. på tisdag blir det en etta på lilla södergatan sen ska vi ringa på en tvåa på klostergatan och ännu en etta på esplanaden. JAG VILL BO I STAN. och så måste det bara bli.
ge mig lite lägenhetsjaktlycka.
imorron är det fredag. så satans skönt ska de bli. va astrött på jobbet idag. och det va massooooor att göra. jobbade inte med världens roligaste människa heller...irritationsobjekt no1. eh ja..
på lördag ska jag träffa linda :D can´t belive it! :D helt sjukt underbart. vi har massor att ta igen.

nu ska jag skriva klart min lista till pappa på alla lägenheter vi ska kolla in ;)

gokväll!

blåsig torsdag

ska strax kila till jobbet men tänkte vara flitig och blogga lite innan :) va på visning för en stund sen och kollade in tvåan. supersnygg, supermodern, supercool! gillade den. men den är uppe i rätt mycket pengar nu.. så ja. de blir väl inget med det. va lite emot området med. eller de verkar ju skittrevligt och så....men min önsketanke är ju att bo i stan eller precis precis i utkanten av stan iaf. visserligen va ju detta ändå hyffsat nära....men sjukt långt till stallet och cykla varje dag :P och jobbet.
jag vill så jävla gärna på i centrum!!!! ska kolla på en etta på lilla södergatan på tisdag kväll. den är ju rätt dyr...men åhh. fatta att bo mitt i fucking lund! vill vill vill....
hela morronen har gått åt till att jag och pappa (pappa) har ringt runt till mäklaren och banken och allt möjligt. fick låna pengar iaf. men tyckte att pappas förslag va bättre :P att de köper en lägenhet och jag betalar hyran...så får de pengarna sen när de säljer den. skit samma liksom. ska se om jag kan få dom till att investera en etta i stan.
nu är de torsdag och imorron är de fredag. :) skönt!
undra om linda har lyckats få biljetter ner?
ha en fin dag!

tröttis

sitter och gäspar och e trött nu såhär efter att ha slappnat av framför greys anatomy efter jobbet. med en bit smörgåstårta :D hur gott är inte det liksom?
jag är lite partysugen må jag säga. känns som ååår och dar sen man hade en lyckad utgång. humma....
nej nu får de bli bingen. ska upp och rida åtta imorron bitti tänkte jag så jag e hemma och klar när pappa kommer och hämtar mig vid halv tolv så vi kan kolla på lägenheten. håll tummarna för mig snälla! :D
natti natt!

visning!

imorron vid lunch ska jag på lägenhetsvisning. :D på den tvåan på måsvägen. hoppas den är fin, och hoppas isf jag får den! miiiih
nu ska jag jobba. hejsvej!

the sounds

nu är även the sounds klara till hultfredsfestivalen :) hell yeah. detta kommer bli sååå bra. och idag la jag in semester den veckan med. sommar, kom kom!
idag fyller min lillebror elva, så grattis! <3 vi va ute och käkade en sväng och firade honom innan. gott!
annars har jag inte mer än jobbat idag. vilket gick bra...eller som vanligt :)
har hittat två lägenheter jag e lite sugen på. en etta på lilla södergatan mitt i city :D me like. och en två på måsvägen en bit ifrån stan. tvåan e superfräsch! med asmodernt kök och badrum och nylagd parkett i hela lägenheten. sen har den en asfin uteplats med stort trädäck :D ska ringa på den på måsvägen imorron så jag kan gå och kolla på den. de bröjar ju luta åt att köpa en lägenhet. är ju en total omöjlighet att hitta en lägenhet i Lund. och jag vill flytta!!!
nu ska jag krypa till kojs. ska upp och rida tidigt imorron tänkte jag för jag börjar jobba redan klockan 12 imorron. redan onsdag imorron ju....tiden går så fort :) snart är de helg igen. och jag hoppas att linda lyckas få tag i några bra biljetter ner så vi kan ses en stund på lördagen :) SAKNAR DIG!

sov gott!

kvällning


ska nog lägga mig alldeles strax. börjar bli trött och börjar jobba sju imorron bitti. har färgat mitt hår ikväll igen. jävla skit....de skiftar fortf i rött i hårbotten. helvete. men de är iaf bättre...så får ta en mörkbrun omgång till om ett par veckor eller nått. varför ska man börja experimentera med sitt hår när man innesrt inne vet att de alltid blir skit av de och de slutar med att man försöker få tillbaka det som de va från början? typiskt...

va en sväng på nova idag. köpte mig ett par stentvättade jeanslegging på vila och ett par vita tygskor som jag ska pimpa med typ nitar och sidenband som skosnören :) eller skosnörena ska iaf bytas ut...lila siden band? eller guldiga kanske. hett! mina drömskor från reebok som va med lila sidenband är ju tydligen slut nu....och hur fan kunde jag missa att de va på rea? jävla skit....
köpte en coolinghatt och ett döskallehalsband till min bror i present med. får se vad han säger om det imorron.
jag tänkte egentligen pierca mig i örat idag...i tragus, den där lilla ploppen. har kommit på att de är asfint :D men hann inte med det. det får bli en annan dag!

gonatt!

ops

igår skrev jag inget. va helt seg och trött och låg mest i soffan hela kvällen. va i stallet så gott som hela dagen igår. va städdag :( bull. men det va rätt chill...jag och lollo hjälpte till lite smått med att sätta upp dressyrstaket i stora ridhuset sen mockade vi vår egen hage :P och så fick vi städat vid vårt ensilage! haha taaack. sen skrittade vi ut en runda. efter stallet mötte jag maj borta vid mcdonalds. vi käkade bakismat och snackade skit. trevligt

i lördags hade vi lite festligheter med jobbet. det va hur trevligt som helst faktiskt. i början va de bara jag ola och christin som käkade god tacos med fantastiskt guacamole!!!!!! sen kollade vi melodifestivalen och senare kom simon och även emmelie en stund. så vi sjöng singstar, spelade guitar hero och snackade skit och skrattade. roligt :) sen va jag hemma vid fyra efter att ha frusit halvt ihjäl av att vänta på bussen. som med värsta tjocktröjan och grejer sen.

idag ska vi mätas och vägas. blir intressant. va ett tag sen nu. så hoppas fan de har hänt något. har inte gjort de sen innan jul....och under julen och nyår så va jag inte särskilt nyttig :P så då gick man säkerligen upp en del. så hoppas de har försvunnit och kanske lite till! sen ska jag till nova en snabb sväng med maj. måste köpa present till min bror som fyller elva år imorron. lilleman. sen ska jag köpa ny hårfärg så jag kan se anständig ut igen :P och så måååste jag kollade dom hjärtformade solbrillorna på topshop.

ha en fin dag!

lite bilder från i lördags yaaaaoo

RSS 2.0