kvalborg.

vilket fantastiskt väder det har varit idag! helt galet fint. är fortf riktigt härligt ute, riktigt sommarkväll. visst blir man helt galet glad!? :D och tro det eller ej, men idag har jag äntligen fått min twister! de va fanimej på tiden och den smakade himmelrike. mumms!
jobbade dagpass idag sen cyklade jag hem och stekte i solen :) blev stallet nu på kvällen eftersom de va min tur att ge hästarna kvällsmat. träffade maj i stallet med så vi stod och snackade lite.
imorron är de valborg. ska snart lägga mig så jag orkar upp imorron. ska va hos linnea på champangefrukost kl 8. sen blir de väl parken vid tio-tiden typ kan jag tänka mig. JAG HATAR ATT JAG SKA JOBBA OCH MÅSTE VA NYKTER. men vafan gör man? får va nöjd med att jag hinner sitta i parken åtminstone två timmar i strålande sol bland massa vänner och galna människor. har köpt på mig ett lager alkoholfri cider. så får lite bubbelkänsla iaf! sen har jag klart köpte jordgubbar och vindruvor och gjort smaskiga mackor ;P de ni! det är inte dåligt.
får se vad som händer imorron kväll. va nån galet stor "hemlig" fest nere i stan pratade maj om...eller så skulle simon, emma och company till åskar och festa till det lite. och de låter väldigt lockande faktiskt. aja de löser sig på ett eller annat sätt.
hoppas ni får en fin valborg!

tokhits

om ni vill ha ett väldigt bra tips på spotifymusik som är väldigt rolig och väldigt sjuk. alltså en hääärlig partymix ;P så ska jag tipsa er här och nu. "svenska tokhits" jag har linnea att tacka. TACK! ;D
sitter och väntar på att folk ska komma hem så vi kan bege oss ut i staden. sis ska köpa sig en systemkamera idag..vilket jag tycker är ett plus även för mig :P ska tvinga henne att ta massa fina foton på mig och mitt djur. jag måste ha en klockren jävla bild på indi i hagen eller nått som jag kan förstora upp och ha som tavla. hur snyggt är inte det liksom?! efter kameraköpet ska vi till ikea. har inte varit där sen gud vet när. och denna gången ska de bli extra roligt, för jag ska köpa massa svarta och rosa saker till min lägenhet :P whiho.

jag skulle sola idag tänkte jag..men är helt konstigt grumligt väder...tråååk. varmt är de iaf. blir mer och mer sugen på att festa järnet på torsdag morron i parken...men jag ska jobba vid lunch så det är ett minne blott :( ...blää..

jag va på backarna och galoppade idag igen. träffade linda på vägen så hon gick med en bit. :)
nu ska jag fixa frillen! ;)

tjofräs!

inte min dag idag.

jag är så fruktansvärt trött. mina ben värker, mina fötter med och mitt huvud dunkar och jag e så förbannat grinig.
idag har de varit allt annat än mig dag. inget speciellt egentligen som gått emot mig..men allt har bara känts extra jobbigt och tråkigt på jobbet idag. och de va många sura miner. haha. så sjukt lättirriterad!
imorgon ska jag va ledig så in i helvete!!!!!!!! ska rida, sola och sen till ikea med päronen och köpa grejer till lägenheten :) så de ska bli roligt.
för en stund sen fick jag i mig flintastek och nu ska jag och lillebror traska ner till torget och köpa glass. hoppas fan nu de har fått in twister!!! har varit sugen i år och jävla dar!!!
idag har jag damp. hej

bestulen på all energi.


nu har jag äntligen jobbat klart min helg (YES!!) och den gick ganska smärtfritt över. och dock hela slut och de känns surt att jag ska jobba 9-17 imorron..sån dum tid. känns liksom som de blir hela dagen. aja. jag e iaf ledig på tisdag :) och sen på fredag med. ska dock jobba valborg, vilket känns riktigt surt. men hinner iaf med en nykter champangefrukost och en nykter vistelse nere i parken innan jobbet. alltid nått. ska iaf se om jag kommer iväg till ikea på tisdag med päron så jag kan inhandla allt nödvändigt. iaf en del av det.
har inte uppdaterat så förbannat mycket denna helgen, eftersom jag som sagt jobbat hela dagarna. inte för att jag uppdaterar överdrivet mycket annars heller...men ändå :)
igår kväll va jag och dani ensamma här hemma, vi lagade tacos och somnade både två i soffan framför "bedtime stories" så jag vet inte riktigt om den va bra...är den det? får kanske ge den ett nytt försök. men verkade inte överball om jag ska va ärlig.
nu ska jag nog joina syrran och kolla sista stunden på mina favoritmän filip och fredrik. sen blir de väl sängen för min del. är helt dödstrött och ont i alla muskler..haha. sen ska jag upp ganska tidigt imorron med. funderar på att ställa klockan tidigt och kolla på vakna med teh voice. nour ska va med imorron hörde jag innan. får se vad hon har för kul att säga :) vem vet, hon kanske nämner lilla Lund och hennes liv här på ett hörn ;)
gonatt!

ÖGONGODIS


antagligen världens vackraste varelse någonsin. jag tror jag dör...
har suttit och dregglat framför twilight igen. HAN ÄR SÅ VACKER ATT SE PÅ! får inte nog.
jobbade till fem idag sen cyklade jag till min älskade häst. sen gick jag och sis och köpte glass och gungade idag igen. jag har ´blivit så onyttig! :( men har ingen lust till bantning just nu. måste ta mig i kragen. måste måste!!
efter glassen gick vi hem och gjorde pastasallad och satte oss framför tvn. nu lämnade sis precis mig för fest och jag ska väl alldeles strax hoppa i bingen. man ska ju upp och jobba sju imorron bitti :( så ledsen och arg jag e för att jag ska jobba denna helgen. det skulle bli upp till 25 grader!! skjut mig....
har köpte oslobiljetter idag och nu ska jag köpa hultsfredsbiljetter innan jag lägger mig. löning idag och pengarna börjar redan försvinna, och jag som ska flytta om tre veckor! behöver alla mina pengar....osloresan kanske är lite vid fel tidpunkt..men va enda helgen vi kunde sen stannar anna bara i oslo till början av juni..så de måste bli nu. jag får leva fattigt när jag e där..så snålt jag bara kan..i den sjukt dyra staden. aja. de blir bra :D får köpa tv med nästa lön ;P
puss på er!

ett litet halvnostalgiskt ögonblick

jag och sis och köpte glass på torget. jag som varit sugen på en twister HELA dagen, och trodde att jag skulle få det, fick istället bli djupt besviken på icas sunkiga glassutbud. GAAH. det fick en piggelin. men det är gott det med! det förstörde min kväll lite :P va tvungen att ändra mina välplanerade glassplaner.
på vägen hem stannade vi på skolgården och gungade. jag har inte gungat sen 1800frösihjäl så visste knappt hur man skulle göra. men shit vad ball det är! :D haha. det ska bli min nya hobby. gunga om kvällarna.
så där satt vi och gungade...och snurrade varandra (hej minnen!). och det va sjukt läskigt faktiskt..och jobbigt. man orkar liksom inte hålla i sig.....basketspelarna en bit bort tyckte nog vi va en aning udda med vår dödsångest över gungandet.

vilken powerbaksmälla!

vi va ute igår. jag linnea och petra, på vgs. riktigt trevligt! cyklade hem till nea vid åtta och så drack vi vin och kollade gamla bilder, snackade skit och skrattade. sen joinade petra :) sen tog vi oss ner till vgs. gick en sväng förbi ögs för att säga hej till fredrik och martin, goa grabbar! fredrik hade dessutom en rosalila gorilladräkt..typ. sjuk :D
vi dansade och levde rövare på vgs. haha. nej men de va rätt sansat. hittade diverse människor vi skakade dom lurviga med.
va hur som helst hemma vid lite över två. jag va fan askalas. begriper inte riktigt hur jag lyckades bli det, för så förbannat mycket drack jag inte. inte alls. men iaf..sängen snurrade som attans och jag va helt inställde på att vakna upp med världens baksmälla och spy och allt möjligt :P men så fel man kan ha!
istället vaknar jag 08.01 för att vara exakt och är superpigg! upp och kollade på vakna med the voice och käkade frulle. sen hoppade jag på cykeln och stack till stallet  och stack ut och red en sväng. helt galet! :D sen stack jag hemåt igen och satte mig i solen. där har jag suttit tills nu nästan. från och till iaf. helt stört varmt där ute så håller på att svettas ihjäl. hur många grader är de idag liksom?!
nu väntar jag på att niki ska komma in på msn så vi kan boka oslobiljetter :) japp vi ska till oslo den 8-12 maj. hälsa på anna. ska bli roligt! norrmänn.....mmmm :D
och sen tycker jag att min syster ska komma hem och va på gott humör så hon kan gå till torget med mig och köpa glass. e så sjukt sugen på en saftig jävla isglass!


lill-lördag


idag har jag hunnit med både det ena och det andra. jag har först och främst jobbat. jobbade fram till halv två idag. skönt att sluta tidigt! :D sen cyklade jag upp till stallet och gjorde i ordning indi sen red vi till backarna och galopperade runt. urkul! :D sjukt fin utsikt där uppe med. man ser fan till danmark. sjukt. blev lite blöt också, för de skulle givetvis börja regna. men de luktade riktigt sommarregn, så de e okej ;)
nu har jag precis käkat och innan det hann jag sova middag en sväng, så jääävla skönt det är att sova middag! det är definitivt underskattat!
nu väntar jag på att duschen ska bli ledig så jag kan hoppa in i den och bli ren och fin. sen är de på med danseskorna! ska cykla ner till Nea. vi ska dricka vin sen ska vi till vgs och dansa :) ska bli skoj!
är ledig imorron. skönt skönt skönt.
hej svej!

livet....


FATTA VAD JAG LÄNGTAR!!!!

blir helt salig!

har varit nere i stan med mamma, sis och bror. köpte lite roliga rosa och svarta saker till mitt blivande kök samt badrum. :D hittade kakeldekor med. helt svarta plattor. YES!!!
sen va vi inne i lägenheten. jag vill bara flytta nu direkt!!!!!!!!!!!!!!! :D shit i helvete vad jag längtar. vill bara ställa in alla snygga saker jag köpt. vill flytta nu nu nu nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en härlig början på dagen.


jag och maj va ute och red imorse igen. helt underbart i detta helt fantastiska vädret! red en riktig långrut med massa galopp. helt sjukt underbart, kan inte ens beskriva det med ord. ni borde testa! ;)
nu ska jag ut i trädgården igen och fortsätta att jobba på min bränna ;P sen ska jag ner i stan en stund innan jag ska kolla lägenheten. ska hinna med en del tänkte jag, tex kolla in fiskar i djuraffären! ;D
puss!

då va det måndag igen.

och på den fjärde måndagen härifrån så flyttar jag :D denna månaden fram tills dess kommer nog gå fort. känns som det va igår jag sa att de va .fem veckor kvar. och det är tydligen en vecka sen.
imorron är jag ledig och då ska jag ner och träffa therese som bor i lägenheten nu. hon ska visa mig lite saker och sådär. och så kan man passa på att kolla vad man behöver köpa och vad som passar in och grejer :) iiihh kan inte tro det är sant
solen skiner idag igen, underbart! fan vad länge det har varit fint väder nu...undra när de kommer ett bakslag? känns som de kommer hända, men hoppas fan inte det!
har precis solat lite och sen duschat, ska börja jobba om en dryga timme. blir inte så långt pass idag vilket är superskönt...känns som jag jobbat så långa dagar den senaste tiden. denna veckan blir de korta dagar och ledig tis och tors..men sen ska jag dock jobba hela den kommande helgen.....blä.
jag och maj red ut imorse. skönaste rundan på länge! hästarna va så fina och skötsamma! det va helt galet kul! ville fan inte sluta rida så jag va tvungen att galoppera två rundor ute på hoppbanan när vi kom hem :P ljuvligt! speciellt i detta vädret. bytte till ett starkare bett eftersom indi har blivit så jävla stark på sistone...med skav mellan varje finger och kramp i händerna och träningsvärk i armarna orkade jag inte mer :P detta bettet va kalas att rida ut på så de får bli hans nya utridningbett ;) imorron ska vi rida till "skogen"! :D

helgen va lugn...grillade ju i fredags sen åkte jag till stugan i lördags förmiddag och hem därifrån igår kväll. sen red jag och maj på kvällen, vilket också gick skitbra. härligt att indi är sig själv igen! har saknat att rida ordentligt.
annars så solade jag och grillade och hade de gött i stugan ;) jag och dani va en runda ute i skogen och tramsade oss. det va skoj det med!

ha en fin dag i solen!

årets första riktiga grillkväll.

ikväll grillade vi på delfi bland alla studenterna. det va himla trevligt! men ganska kyligt :P men vi satt ute en stund och käkade, snackade och drack lite vin. så det va mysigt. maj och jag blev lite flamsiga med, men de hör till. jag är så övertrött! efter en stund gick vi in till linda och kollade tv sen kom simon och johan och company och satt med oss en stund sen gick alla hem och sov typ :P en riktig segiskväll idag. men orkar fan inte! ska till stugan imorron förmiddag med sis. ska ligga och steka hela helgen och bara chilla. så de blir en nästan alkoholfri helg. :)

jag är faktiskt en glad människa!


jag är faktiskt en väldigt glad människa har jag kommit på :P visst att man kan va lite butter ibland. men annars e jag fan alltid glad. i alla fall om man jämför med massor av människor på denna planeten som går runt och är sura eller deppiga mest hela dagarna. en sak har jag också kommit fram till, och det är väldigt sant. att om man är glad och tar lätt på saker som egentligen gör en pissed som fan, så känns all mycket bättre och det löser sig mycket enklare ;) haaa så klok är jag!
men vem fan är inte glad nu när det är vår?

jobbat färdigt för idag. ska till stallet och rida senare. hade tänkt sitta på soldäcket en stund, men det blåser rätt bra så de kändes inte alls kul. men jag hann käka lite ananas där ute iaf. :D det är så himla gott! min favvofrukt just nu.
tänkte gå och ställa mig och göra lite guacamole till vår grillning imorron. specialaren som christin lärde mig ;) sjukt gott! har köpte massa goda grönsaker och svamp som vi ska grilla med. ska bli trevligt  :) grilla, äta, snacka och dricka vin hela natten är just min melodi! vem vet, vi kanske hamnar dansandes nånstans med....
men annars blir de nog en lugn helg. hoppas på solarväder!
tänka sig att de är fredag redan imorron......och jag ska jobba 7-17.30 :( blä..


redan mitten på veckan.

ja denna veckan går fort undan, snart är det helg igen :) och solen ska skina har jag hört och jag ska va ledig. precis som det ska va! lyckades få mig en ganska så bra solbränna nu i helgen :D så den ska bättras på. haha.
igår va de sinnessjukt varmt. rekord detta året iaf. man svettades som en gris i kortärmat när man strosa rundor på stan. men vi ska absolut inte klaga :) jag invigde mina otroligt snygga gladiatorsandaler igår med :D väldigt sköna ;) och nu är jag inte orolig för att jag tog fel strl längre. 37:orna blev perfa.
snart är det fredag igen. och vi ska grilla utanför lindas place på delfi. ska vi mysigt och gott! men annars blir de nog en rätt lugn helg. funderar på att åka upp till stugan på lördag om de ändå ska va fint väder. sola och bara götta sig :)
men vi får se. de kanske dyker upp något otroligt ball som jag tvunget måste med på :)
johan skrev och sa att de tänkte dra till danmark på lördag. det kanske hade varit nått? om deras bil inte är full dvs..:P
nu ska jag nog röja lite på mitt rum innan jag ska bege mig till jobbet.
ha en fin dag!

påskafton.

GLAD PÅSK :)

helgerna med dig är guld värda.

det känns som söndag idag. kan va för att vi festat både i torsdags och igår. men jag klagar inte :) det är egentligen lördag och imorron är de söndag, och på måndag med ;) långhelger is the shit.

torsdagen va underbar :) jag och linda va nere på herkules och levde jävel sminkade som två påskkärringar, vilket gjorde succé. vilken icebreaker! iaf bland killarna. tjejerna kollade mest surt. varför är tjejer såna bitches mot varandra? det är helt sjukt. kom dock fram två norska jenter på gatan och sa "nei men guud sa flotte ni ar!" :D jag ÄLSKAR norge och dess befolkning. och språket ska vi inta tala om. aahhh <3
vi hade hur som helst en rolig kväll på herkules. även fast de kanske va en dryg genarpsbo för mycket. vi hookade dessutom nya vänner! :D tre döva killar. haha. sjukt otippat, men dock jävligt spännande! så nu är vi kungar på tecken språk. martins (hette han så?) sätt att beställa tre stora starka va nog de bästa den kvällen. hahaaa.
och vi tackar maj för goda drinkar :)


igår va jag, linda, sanne, linda och louise på KB. sjukt jävla elefant kul! sinnessjukt bra musik, heela tiden. och vi rockade satan :) dealade med lite svarta taxisar innan det blev hemgång. men de löste sig ganska bra. en rolig ur till Lund blev det med, haha. vilka fina filmklipp det blev linda ;) va skönt att va en runda ute i malmö med, speciellt på KB där de e lite annorlunda musik och annorlunda folk. okej när man e ute på nationerna i Lund så är de rätt soft folk där med och stämningen är härlig. men går man ut i stan hemma, som typ på herkules i tordags...fan...lundabor e ett folkslag för sig. börjar förstå "bönderna" som alltid sagt wannabesthlm om Lund. kan faktiskt hålla med. dom tror att dom är nått. brattigt klädda och dricker skumpa på ljusa torsdagen. kollar snett på folk och är rädda för att göra bort sig. släpp loss för fan!


blir så lycklig och sprallig när linda är nere. kvittar var vi är, när vi är där och hur vi gör det, det blir ALLTID bra. jag älskar dig så förbannat min själsfrände. verkligen. saknar dig nått så oerhört redan. vill inte bli halv igen :( klarar mig verkligen inte utan dig i mitt liv.
men nu får vi sikta in oss på och längta till min kommande inflyttningsfest och sen midsommar :) och inte minst hultsfred. sommaren 09 ska bli vår!

pannkakslåten är min nya favvis.

imorron bitti åker jag till stugan och stannar där till måndag kväll. ska sooooola :) och gå rundor i skogen i det underbara vädret. och jag ska va megabrun när jag kommer hem ;) har redan fått färg :D iih.

äntligen

nu är jag påsklov skulle man nästan kunna säga. :) jag är iaf ledig till tisdag klockan sju. väl behövligt ska jag säga er efter hårt jobbande sen förra fredagen ;) har precis satt på mig min nya snygga kjol och fixat mitt hår, blev faktiskt nöjd. konstigt nog. ska strax cykla ner i stan och möta linda sen ska vi på påskfest på herkules ;) och sen är de fest imorron igen :D underbaaaart! är så trött egentligen. men nu jävlar i det :)

 det gick bra på jobbet. va inte alls så farligt mycket att göra som vi trodde att de skulle bli. men men. dagen gick rätt fort undan ändå. jag christin och emmelie lyxade till lunchen med en fruktsallad med :)


nu ska jag pysa, vi hörs igen!

du och jag i ett kyrkofönster

tack för en underbar kväll igår linda :) imorron är det dags igen. :) raffa och linda goes påskkärringar. moahaa.
med dig är jag nöjd.
<3

imorron blir de lycka

måndag igen. veckorna går fort som bara den. inte många veckor kvar till min flytt, ni anar inte vad jag längtar!!
har jobbat 11-20.30 idag...men känns inte så farligt. blir väl jobbigare på ons när jag jobbar 10-20.30...suck. nåja, imorron jobbar jag dagpass fram till fyra sen ska jag cykla som en galning hem och sen till stan via stallet sen ska jag tillbringa hela eftermiddagen och kvällen nere i stan med Linda som kom ner från sthlm idag. :D can´t wait!
jag och maj red imorse ute på dressyrbanan. det va skoj :) har inte hunnit rida på flera dagar och har varit så sugen pga de fina vädret. det gick bra med...blev lite galoppträning..men sen kändes han skum i benen när jag travade av honom. blir så trött på det, vad fan kan de va för fel?!
undra om de går nått roligt på tv...blir väl sängen rätt snart ändå. hoppas dagen på jobbet imorron går fort, längtar till Linda! :)
gokväll!

färdigjobbad för den här helgen.

jag hurrar högt för att min jobbhelg äntligen är över! men de har dock gått väldigt smärtfritt. ändå...trodde de skulle bli panik med massor att göra. men jag och emmelie är ett bra team ;) trevligt hade vi igår kväll med med tacos, god efterrätt och filmmys i soffan. :)
sitter och väntar på att maten ska bli klar så jag kan käka innan jag cyklar upp till stallet. tänkte rida ute på banan nu på kvällningen. mysigt!
usch, imorron ska jag jobba 11-20.30....hela dagen, tråkigt. hela veckan blir de massa jobb. ledig på fredag och helgen. ska va med linda :D festa och mysa i stan och förhoppningsvis solen. HOPPAS FAN DE E FINT VÄDER NÄSTA HELG MED! va så otroligt sur och avundsjuk på alla som va lediga igår. va helt sjukt mycket sommar......förvånar mig inte de minsta om de nu ska regna nästa helg när man e ledig. man har ju alltid sån tur...
jag har nog kommit på att jag ångrar mitt hår...:( hoppas de växer ut snabbt. eller att jag vänjer mig. och kanske till och med börjar gilla det?

nyklippt

nu är jag nyklippt..men vet inte riktigt om jag e nöjd eller inte. hmm. det är kanske en vanesak. tycker bara jag ser helt rund ut i huvudet. som en fotboll eller nått. än så länge är de ingen som håller med mig om den saken :P men folk säger alltid snälla saker för att va snälla så :P.. hoppas jag vänjer mig och hoppas jag älskar det! vet inget värre än att känna mig och inte trivas.
såhär ser jag iaf ut i lugg. kanske inte dom bästa bilderna men alltid nått.

för övrigt va det helt sanslöst mycket folk på stan idag. hela lundagård va smockad, utanför domkyrkan satt typ en miljon människor och stortorget ska vi inte tala om. fanns inte en tom fläck på hela torget. alla uteserveringar va proppade. och jag gick runt och surade för att jag ska jobba hela helgen. första sommriga helgen när man ska dricka rosé och grilla och hänga på utevserveringar dagarna långa. FAN!!!!! men jag hann en vända inom maj på jobbet. så hon bjöd mig på ett glas rosé så jag fick lite sommarkänsla jag med :) tack!!
sen är de väl liiite väl tidigt att springa runt i shorts, sandaler, klänningar utan nånting mer? jag menar...visst det är varmt. men man behöver ju inte överdriva.
jag är iaf sjukt förbannat avundsjuk på er alla jävlar som e lediga i helgen!!!! sen hörde jag att de skulle bli kass nästa vecka. hur typiskt är inte det.
aja, nu ska jag börja steka köttbullar med sis för ellen kommer snart och ska äta med oss. sen ska töserna ha förfest här ikväll...så jag vet inte riktigt vart jag ska hålla hus. har iaf köpt vaniljglass jag ska gotta min onda hals med.
tjing!

jobbigt snorig.

blev ingen tidig morron i stallet idag. både jag och maj vaknade med feber. och min hals va helt igenbommad kändes de som. ååh, orka. nu är så jävla jobbigt snorig hela tiden. blä...så indi fick nöja sig med en liten promenad och lite gräskäkning. men de tackar han nog inte nej till. lite synd att jag inte hinner rida på hela helgen heller för jag ska jobba...hade vaerkligen behövt rasta honom idag då. men hade verkligen ingen ork. lite ångest nu ja...
satt precis ute i solen med mamma. helt galet varmt, va tvungen att gå in och svalka mig lite. sjukt. var kom värmen ifrån liksom? :D
ska ut en sväng till, måste passa på för kommer va inomhus hela helgen. sen ska jag duscha och göra mig iordning och cykla ner i stan för att bli tillklippt! spännande...får se hur jag ser ut senare idag. ser kanske  ut som fan.

hoppas ni har de bra i solen!

vår och sjuk.

äntligen har våren kommit på riktigt och vi får hoppas att den är här för att stanna. det är hur som helst helt jävla underbart skönt! helt stört att de va så varmt så man svettades i linne ute på soldäcket. galet, men underbart :)
jobbade 7-15 idag sen stack jag hem och gosade mig i solen och sen blev de stallet en sväng sen så hade vi faktiskt premiärgrillning här hemma ;) väldigt gott!
imorron är jag ledig men ska gå upp vid sju tänkte jag. maj och jag bestämde oss för att rida tidigt. så vi delade om att sitta på hästarna på ridbanan 7.30! men rätt skönt att va uppe tidigt när de e fint väder och man e ledig...så rider man och fixar på morronen så har man hela dagen över till annat sen. dessutom ska indi ha nya skor vid 9. så detta blir bra. på eftermiddagen ska jag klippa mig! och jag har nog bestämt mig för lugg faktiskt. hoppas de blir bra...
tänkte försöka få min syster att färga håret på mgi nu ikväll....de börjar bli ljust. gillar inte det.

fuck jag e helt förkyld..:( de kliar och gör ont i min hals som bara den. orkar inte! varför blir jag ALLTID sjuk lagom till min jobbhelg?? det är liksom redan jobbigt att jobba helg som det är...suck. hoppas jag hinner friskna till lite iaf...
 jag e för övrigt vädlitg sugen på någon smaskig frukt...nån somrig frukt som typ jordgubbar.. mumms :) men vet inte riktigt om jag orkar ta mig ner till torget...fast vädret är fint så de lockar ju en del.lite starka halstabletter hade suttit fint med!

nu ska jag beställa mina tågbiljetter upp till sthlm och linda till midsommar :) iihh. det blir firande i skärgården i sommar igen. LÄNGTAR! mer svensk sommar kan de inte bli :P hoppas vi hittar män på båt igen ;)

peace

ett tag sen

ja nu va de ett tag sen jag skrev. skulle ju va duktig och skriva varje dag :P men ibland är de svårt att hinna med.
igår va jag jenny och maj i ullared och shoppade loss. handlade massa behövliga och coola grejer till min lägenhet, så nu är jag ännu mer sugen på att flytta! låt tiden gå snabbt. blev inga hästgrejer den här gången mer än tre hinkar och B-vitamin :P och knappt något till mig i klädesväg heller. men de blev två kjolar, likadana, en beige och en svart volangig hög i midjan..ja...och en svart poncho. och så en väska. ibland hittar man lite fynd bland alla dom fula kläderna!
gud vad kul de är att köpa inredningsgrejer :D min lägenhet kommer bli så svart, vit, rosa och COOL. ;)

jag har precis ringt och beställt klipptid så på fredag halv fyra faller lockana..haha. har inga så jävla långa lockar som ska falla. men ändå. måste klippa till de för de ser förjävligt ut utsläppt. så ska bara klippa de jämnt...och funderar starkt på att klippa mig en tjock lugg. det är så fint! får se om jag vågar...men de växer ju ut..och mitt hår har en tendens att växa fort..så fattar inte varför jag mesar. har haft lugg tre gånger innan. de två första gångerna gillade jag det men sista gången hatade jag det och då lovade jag mig själv att aldrig nånsin mer klippa lugg....:/ så de e därför jag tvekar...hmm..jaja vi får se hur det blir på fredag. jag e sån person som tycker att ska man väl ska klippa sig så ska man göra de ordentligt så de syns annars kan de kvitta. och klipper jag inte lugg så blir de bara nån ynka centimeter som åker :P
spännande med förändringar!
vad tycker ni??!

börjar jobba halv två idag. sen ska jag jobba morron imorron, ledig på fredag sen är de jobb hela helgen :( mindre kul. men ska jobba med emmelie så de ska bli kul ändå. och så följer hon med mig hem på lördag så har vi taco och filmkväll :) nice!

nu ska jag göra något annat innan plikten kallar.
puss!

RSS 2.0