hej alla glada lökar!

hej hej hej! idag är jag som ett energiknippe! :D jag är glad!
sen har jag dessutom varit ledig idag. har inte gjort så förbannat mycket men det har varit skönt det med. tillbringade nästan fyra timmar i stallet idag...va längsen man va där så länge. och Indi va så fin på banan idag. :) sen fann jag min nya kärlek. Bulten! och ja, en sån ska jag ha så fort jag flyttat hemifrån. en fransk bulldog. <3
sen är jag glad för att jag fick ett norskskrivet sms och förfrågan om att komma till göteborg i okt och hälsa på stig när han e där med jobbet. eeh HELL YEAH att jag ska :) miihihiihihhhiihihihihihih...

jag e nog sveriges sämsta bloggare. men så jävla ball är de inte? egentligen. sitta här och skriva en massa saker om egentligen sjukt tråkiga saker som bara rör sig själv och vad man tycker och tänker om allt möjligt. who gives a fuck?
fast de e rätt kul att skriva egentligen...inte för att man skriver nått speciellt eller för att någon egentligen läser detta. haha tror faktiskt inte någon läser min blogg. men ja..

jag hade sjukt ball på ÖGs i fredags :D va på helt insane flippat humör och några groggar på det = kalasbra! :D dansade loss med en massa totally okända människor som visade sig va riktigt roliga typer. en riktigt lyckad kväll!
i lördags va vi i vår stuga en liten sväng...och jag badade i sjön! :) sen va vi hemma hos min morbror och hans fruga och käkade. mysigt. och jag va stentrött efter en hård natt och tidig morgon. ingen bra kombo.
i söndags va jag inne en sväng i malmö och träffade jimmy faktiskt. wierd :) men trevligt. rätt kul att skratta med den filuren igen. och vi hann med ett glas vin eller en öl innan de stängde på lilla torg. wheei.

på torsdag ska vi ha tjejkräftis hos carro och lollo :) najs.
och sen är de jobb hela helgen....asshole. men party på lördag iaf! fröjdan turns 23!

peace out

 man vill bara äta upp honom!


RSS 2.0