London kort och gott

Igår va det London som gällde, fett fett, extra fett! Va inne i själva London vid halv tolv-tiden så sen strosade vi runt från picadilly circus till oxfordstreet i en fem timmar ungefär innan vi åkte hem igen. Det va en trevlig utflykt må jag säga! Shoppade lite grann, inte alls överdrivet mycket tog fjantiga kort och lyssnade på britter. Intressant. Fick köpt mig en fin jacka och trosor (om någon vill veta) inne i London. Sen köpte jag och Linda parfym i taxfreen, DKNY green apple. Älskar dom. Och jag köpte mig ett victoria secret läppglans och fick en tjusig victoria secretpåse. NÖRDVARNING! haha.
Resan hem blev ju också måttligt intressant. Satt först inne i planet nästan en timme för de va kö ut i luften typ sen väl framme på Kastrup sprang vi som skållade råttor för att hinna med öresundståget, men missade det precis för att vi gick på fel spår. Irritationsobjekt javisst! Men vi behövde inte vänta överdrivet länge på nästa som tur va. Inne i Malmö va vi tvugna att byta tåg till Lund för det ville inte fortsätta dit. Så vi fick hoppa på ett Höör-tåg. Vilket gick bra i tills vi kom till Arlöv. Då tvärnitade tåget och tutade en jävla massa och vi tänkte "faan, måste folk försöka ta livet av sig just idag när jag vill hem" Men så va inte riktigt fallet. Några jävlar barn som sprang över spåret för att hinna med tåget. Sen vägrade tågföraren köra förrän dom idioterna hade gått ut, vilket tog en rätt bra stund. Någon resenär kastade ut dom, antagligen smått irriterad och sugen på sin säng han med. Bra gjort i vilket fall!
Vi kom hem till slut tack vare världens snällaste taxichaufför. Så man fick sova ett par timmar innan man skulle upp och börja jobba 7 imorse, ångest. Men nu är jag ledig och glad för nu jobbar jag inte förrän på onsdag :D Och på måndag är det Paris som gäller. Här flänger vi Europa runt.
Håkan till siesta! <3

vi är helt galna

Jag och Linda är helt galna enligt mitt tycke, men jag gillar det! Jag gillar det skarpt. Imorgon blir det London, så jefla coolt. På måndag åker vi till Paris, PARIS! oh lord liksom. Och sen nästa lördag är de bad gastein och skidor som gäller, längtar! ooh lycka!
Ska bara säga till min chef att det blir ytterligare en dag jag ska ta semest, han är nog inte särskilt glad på mig. Men vafan, man måste passa på när man flyger gratis. Han måste förstå...

Attans att jag missar Lollos födelsedagsfirande på ÖG´s ikväll. Jag som har studentleg och så nuförtiden, aja får inviga det en annan dag. Hatar att jobba kväll. buääh.

Ska gå och irritera min lediga syster innan jag hoppar i duschen.

take care

sicket väder

Sju helvetes kallt idag och jag fortsätter att vara totally TRÖTT. Men imorron ser ni, ska jag sova länge. Jag ska iaf inte upp tjugo över fem, thank god.

I never knew you, never will
And if we'd meet I'd probably hate you from the very
Start up a fight, I'd fight you right
But by the end of the night we'd be the ones to hang out
Buy you a drink, a smoke, a pint
Saying that it's gonna be elegant from now on

Sickness will kindly talk to the mind when the mind's got nowhere else to go
Put on your amazing leotard and get on with the show


nämen titta!

Nu händet det grejer i mitt liv. På fredag åker jag och min gode vän Linda till nått så fräsigt som London! Över dagen bara, men fräckt är det! Vi har ju fått fem gratis tur & retur resor inom Europa. Så då kan man göra nått så flashigt som att åka till London över dagen. Top Shop...eh ja! Sen ska vi skratta tills vi kissar på oss den 1-7 feb i Österrike. Ska nämligen åka skidor. Halleluja, mitt liv leker ibland!
Nu ska jag unna mig en semla som mamma bjussar på nu när man är sjuktligt trött efter att ha jobbar 6-14.30. Muuhh. Men va en helt okej jobbedag, fick lära Sanne kassan med. En blivande nettorbrud, om det nu är någon merit, det vetefan.

so long folks!!

oh, niccokick. <3

en färsking

Eftersom blogg är det nya heta så får man väl helt enkelt skaffa det. Kanske kan va trevlig att latja lite rundor och skriva en rad om sitt absolut händelserika liv, eller inte. Kan ett liv vara mer meningslöst egentligen :P Händer ju lika mycket här som jag vet inte var. Nej om man skulle ha önskat sig ett nytt liv i julklapp istället. Fick iaf en laptop! Aldrig fel. Och salem al fakir är överskön.

Idag fyller Linda 21 år och gammal, hett.(GRATTIS!) Som hon sa, det går mot pensionen. Det gör det, det är iofs rätt långt tills dess, men kan inte låta bli att känna mig smått stressad. Måste jag säga. Är det bara jag som känner mig stressad...inför livet liksom? Man borde kanske göra nått vettigt av sitt liv. Jag menar sitta i kassan på netto är inte direkt mitt drömjobb. Nej! Frissa ska jag bli, tror jag. Fast de får bli om ett och ett halvt år typ när jag och Linda kommer hem från Asien och USA. DÅ ska jag ta tag i mitt liv. Flytta till eget, plugga till nått vettigt. Skaffa man, hus, barn och volvo. Okej, nu behöver vi inte ta i. Men ja, ni förstår säkert min tanke. Måste verkligen spara pengar, måste måste. Och det gott folk, är inte min starka sida. Men det blir ett illa måste nu om vi ska kunna resa runt om ett år. Indi kostar en del med. Men är glad att jag har honom, min lille prins vad hade man gjort utan dig?

Igår kalasade vi hos Linda. Det va mysigt men blev inget ut och skaka rumpa, fast jag och linda fick svänga våra lurviga en stund till kim larsen. alltid nått! Var väldigt trevligt att träffa allt gott folk <3 underbara vänner. Gustav har dessutom klippt av sig allt sitt hår. Väldigt chockerande! skål på det! Mårten är yr och Johan är så.....full.
Så nu har man en jobbevecka till framför sig. Börjar 06.00 imorron...latjo. Men imorron ska Linda ringa Sterling igen och förhoppningsvis flyr vi landet med start den 11 feb! Första Madeira sen Österreich. Oh yeah! 
 
Nu ska jag se om jag klara avsluta det här bloggeriet. vet ju inte direkt hur det fungerar än...
p3svea!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0