tisdag


jag skriver inte alltför ofta här som jag så många gånger förut har konsterat. :)
idag har jag iaf jobbat för första gången på en vecka. och de kändes faktiskt riktigt bra att komma tillbaka till verkligheten och sina gamla rutiner. fast dom såklart ändrats lite efter som jag flyttat och allt de där. men ändå.
efter jobbet idag åkte jag och maj in en vända i malmö och vi stannade till och med på burlövs center bara för att gå på cubus (varför finns inte de i lund). där köpte jag mig två fina tröjor :) en svart och en vit.
sen va vi på älskade Monki. finns fan ingen affär som har så snygga kläder som Monki. men trots de kom jag ut därifrån tomhänt :P provade en massa men såg ut som ett missfoster i de mesta idag tyvärr. en tröja va dock fin...så ångrar lite att jag inte köpte den. hittade iaf en väldigt rosa tröja på gina tricot. ;P efter alla rundor i affärerna käkade vi thaimat på möllan sen köpte jag oliver med mig hem i "turkiet" :D gott.

mitt lilla hus ser lite bättre ut nu när jag fick köpt en tvbänk igår. blev riktigt snyggt. nu ska jag skaffa mig en guldfisk med :D så himla fint.... jaa :)
nu är de nån som spelar musik ovanför mig...säkert inte speciellt högt..men de hörs ändå. undra då hur mycket vi lät i fredags :S en del kanske...och här e ändå inte alls lyhört..man hör bara de gamla 1800-talsgolvet knarra när folk går ovanför en.

man blir lite smått uttråkad om kvällarna när man bor själv. så fort man inte har något att göra känner man sig ensammast i hela världen typ :P men de är väl en vanesak. man har ju haft folk runt sig så gott som dygnet runt hela sitt liv. så de e kanske inte så konstigt att de känns konstigt och ensamt nu. men jag trivs iaf!D man kan alltid gå ut en sväng när de blir tråkigt. ska köpa mig ett träningskort här borta på 24/7 med. eller så gör man som jag gjorde igår kväll innan jag gick och la mig :P gick bort till maj på hennes jobb och satte mig i baren en stund och samtalade med henne. haha lagom mobbat.

visste ni att deperate housewives heter "frustrerede fruer" på norska? :P niki och jag vet det iaf ;D hahaha! saknar oslo.

nu har jag skrivit så de får räcka. har till godo nu ett par dagar. ;)
gokväll!

handburgare och öl = bra söndagsmys

precis kommit hem. satt först och myste med god handburgare (jag vet att de heter hambugare så jag e inte efterbliven. de låter bara finare med handburgare) med hanna och maj på myntha och så blev de ett par öl med...och en shot som en läskig landskona jugge bjöd oss på :P tack då....
sen nu har jag och maj precis cyklat en sväng upp och gett hästarna mat. en mysig cykelpromenad i det mysiga kvällsvädret.

imorron ska jag sis och pappa till ikea. så inhandla en tvb'nk och lite annat smått och gott.
nu ska jag se om de går nån rolig film på tv.
puss

jag <3 bredbandsbolaget

vilken överraskning! fick mitt internet igår perfekt och lagom till min grillförfest :) lite av en räddare i nöden där ja. de skulle ta ca tio dagar sa de, men istället tog de en dag :P men gärna för mig!
igår va de fest. är helt sliten....sjuk nackspärr med efter mina och martins headbang :P min lägenhet såg ut som crap imorse när jag vaknade så de va att städa och rensa grill hela morronen :P nu har jag precis kommit hem från stallet och ska slänga på mig lite smink så jag inte skrämmer någon sen ska jag nog gå ut en runda i stan. min bror kommer ner sen så ska vi gå och äta nånstans sen blir de gottis i soffan framför tvn ikväll. bakisdag!

det blev ändå ett ganska så rejält gäng igår :) typiskt att de skulle regna just när vi startade grillen..så vi fick äta inne i min lilla etta :P trångt och mysigt som de så fint heter! men de va gott! sen förfestade vi som attans och förfesten blev lååång. mycket trevligt :) sen tog vi oss bort mot hallands nation, ball! och fy FAAAAN va skönt de va att ta sig hem då :) två min på cykel och nerförsbacke heeela vägen. annat mot när man skulle cykla upp på norr :P och nu va vi ändå ute på tornavägen...tänk när man ska gå ut här i stan. en sek så e jag hemma :D sjukt skönt. så nu har jag testat de med...att komma hem efter en festkväll :P och de känns bra det med.

nä om man skulle få något gjort.
see ya!

och sis, jaaaa klart du måste följa min blogg nu när jag flyttat lååångt bort.


inget internet

tjoo! nu bor jag numera på Lilla Södergatan 17 och de känns suveränt :D dock har de känts en aning ensamt de här första dagarna (inte för att jag varit själv speciellt mycket hitills) men de känns ändå så jävla klockrent att bo mitt i stan :D har fått lite ordning på min lägenhet med.är dock fortf lite tomt..men de löser sig förhppningsvis på måndag. de mesta iaf. TV har jag iaf  skaffat mig :D men internet får jag inte förrän om en vecka eller lite mer :( sjukt tråkigt. sitter hemma hos päronen nu så passar på att facebooka mig lite och sådär ;) är egentligen påväg till stallet men skulle ändå hämta mina shotglas till ikväll som jag glömde mitt i flyttyran :P och så tyckte mamma jag kunde komma hem en stund.
ikväll är de party. tanken är att vi ska grilla ute på min gård men hur kul är vädret idag då?! så jävla typiskt....bara de inte regnar ikväll.... annars är de party som fan iaf :D ska cykla inom systemet påvägen hem och köpa ått gott.
nu ska jag va lite social tänkte jag.. vi hörs igen när jag fårtillgång till dator :P
take care! <3

lilla södergatan 17, here i come!!!!!!

IDAG FLYTTAR JAG HEMIFRÅN ÄNTLIGEN! :D idag tar jag mitt pick och pack och drar mig neråt stan och lilla södergatan. AAAHHH!!!!!!!!!!!!!!!! kan inte riktigt fatta att de är sant. men de gör jag väl ikväll när jag sitter där själv med alla bananlådor.
jag är lycklig!! :D och jag lyssnar på alexander rybak ;P sjukt soft låt. texten är kanske inget i sig. men hans fiolspel, lovely! så jag håller med resten av europa, GREAT!
jag hade också velat va i norge i helgen och fira 16 och 17 maj...:/ buhu.
nu ska jag kasta i mig lite frukost sen ska jag till stallet och släppa ut indi hagen sen ska jag hem och göra mig iordning. sen lämna cykeln på service (så den orkar cykla från stan varje dag) sen ska jag möta mamma i stan vid ett...ska kolla lagerhaus bla. sen tre ska vi va på banken och halv fyra blir nycklarna mina :D
HA EN JÄVLA FIN DAG FÖR DE SKA FAN JAG HA!!!!!!

knasigt


igår va vi galna. nu ska jag jobba...:(

YEEES!!

HEJA NORGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

och jag sa ju att malena skulle komma typ sist :P fuck you all!! sveriges bidrag sög balle. finland och norge va bäst. fattar dock inte hur finland kunde komma sist?
jag ellen och bella har haft en heeelt galen schlagerkväll. först tacos sen utklädnad sen sjuk fest framför tvn. jag har hoppat och dansat så svetten har runnit. och jag skrikit och sjungit så jag är hes. underbart kul!! :D

nu måste jag sova så jag kan upp och jobba imorron.puss!

dekadansen

jag ska jobba imorron.7-18.30. ÅNGEST! jag vill festa. dansa. drickar sprit. skratta. blääää. måste väl lägga mig snart så jag orkar upp imorron. en sak e säker iaf, jag ska festa som bara den nästa helg!
jag sitter och lyssnar på promoe. han e fan sjukt skön. vill ni lyssna på två bra låtar ska ni lyssna på "dekadansen" och "lev nu" alla e iofs rätt bra..men dom e mysiga tycker jag...och klart svennebanan! ;) haha
gonatt!

snart, snart, snaaaart!


nu är de inte många dagar kvar till jag flyttar ner i stan. igår va jag ledig och passade på att packa ner så gott som hela mitt liv i bananlådor. så nu är jag väldigt redo :)
ska alldeles strax kila till jobbet. känner inte alls för att jobba hela kvällen och hela helgen...men men. sen blir så hur jävla ball som helst på måndag när jag får nycklarna..sen är de rull rulle hela veckan antagligen. och så är jag ledig från jobbet hela veckan med.
idag är de fint väder...eller nu börjar de molna på. innan idag va de iaf suveränt. jag och maj va ute och galopperade längs rapsfälten...sjukt underbart! finns fan inget roligare än att galoppera runt ute :D
nu fick jag brått!

svennebanan!

pratade precis med mitt hjärtefjun linda i telefon. JAG SAKNAR DIG MASSOR! :( annars har jag lagt in oslo-bilder på facebook, pust, jobbigt! :P så de dröjer väl några år innan jag orkar lägga in dom här med, men kolla in dom på facebook vettja ;)
imorron är jag ledig hela dage. ska packa ner hela mitt rum och alla mina tillhörigheter i bananlådor. städa och rensa. tråkigt. men ändå kul, kan inte fatta att jag flyttar hemifrån om fyra dagar!
va en runda och letade grejer till lägenheten med mamma och pappa i eftermiddags. hittade en fin samsungtv jag ska köpa. passar bra till den fina svarta blanka tvbänken jag hittat ;P sen köpte jag mig knivar, äntligen. och en rosa hårig badrumsmatta :P och ett svart och silvrigt duschdraperi. en madrass hittade jag också. så nu tror jag nog att jag har det mesta.
jag flyttar verklige. sjukt!! :D ska bara jobba fre lör och sön sen är de dags...whiii.
i helgen ska jag och sis käka tacos och kolla på eurovison...hon hejar på malena...inte jag, fan heller. finlands bidrag äger fetast! ;) så vi kommer väl slåss i soffan. hon vill att vi ska skriva malena i pannan och allt möjligt..värsta serious. men jag hejar ju på finland? :P
maj och jag red nu på kvällen. saknat min lille plutt!
nåja, nu ska jag iaf sova!
pussar

på hemgång

att sitta på en buss i åtta timmar är inte så jäkla kul som de kanske låter...:P känns som vi suttit här i hundra år och ändå är det tre och en halvfucking timme kvar....dryyygt.
kan inte skriva mycket mer för nu blir jag åksjuk :P herrå

borta bra men hemma bäst?

imorron blir debussen hem till lund igen. ska bli skönt samtidigt som de är tråkigt att lämna oslo. tråkigt att börja jobba och komm tillbaka till verklighete igen....men veckan blir hyffsat kort, har dock en jobbhelg framför mig. men se flyttar jag! :D har nästan glömt de när jag varit här men idag är de exakt en vecka kvar!!
dagen har varit mysig. har träffat emma och simon också och så har jag köpt lite fint. inte för att ag egentligen har råd, men jag va tvungen. btw, fy faaaaaaaaaaaaaan vad dyrt allt är här. heeelt sinnessjukt. verklgen.totallt cp.
 sofie har så fina bilder på oss på si systemkamera...så dom passar jag på och snor nu och lägger in på bloggen.

morgonchill

precis duschat och vaknat typ....ska snart käka lite frulle hoppas jag för jag e stenhungrig..:P
vid tolv ska vi träffa emma inne vid stationen sen ska vi väl gå runt på stan lite...hon skulle söka jobb med. maria skulleockså dyka upp sen. sofie och anna jobbar fram till eftermiddag...sen ska vi sitta och mysa på något mysigt ställe hela kvällen :)
igår va de tacokväll!! underbart gott.
tjipp!


tjejkväll och luux

hr precis käkat frukost med tjejerna och snart ska vi nog ta oss neråt aker brygge och fika i solen. lovely! är inte så farligt sliten sen igår.
hade iaf otroligt skoj :) förfes här med niki, anna, sofie, elin, sara och sandra. sång skratt vin och sjuka spel. mycket roande! sen tog vi taxin ner i byen och letade upp de omtalade stället luux :P det va faktiskt helt okej. stort om inte annat. och jag hittade mia diverse norrmän jag kunde dela mina kloka tankar med ett tag :D då är jag nöjd.
så idg mår man relativt bra...bara en stukad fot. jag mitt nöt störtade raklång på mage på karl johan. en aaaaning halvpinsamt. men men :D
nu ska jag sätta mig på balkonge och sola tills dom andra är klara. jag vill ut!!

swebuss express

nu sitter jag och niki piki på bussen och fnittrar, äter och kollar film. länge leve trådlöst internet!

oslo here we come!

ikväll smäller det :) ska bara jobba hela dagen sen är de dags för en massa skoj hela helgen :) och jag och niki ska kolla film på hennes dator inatt påväg upp, mysigt värre! ;) men vi får väl sova lite med om de går så vi orkar hålla på hela dagen imorron.
nu ska jag göra klart min matsäck innan jag måste kila till jobbet med min tunga jävla väska.
ser framemot att få lära känna niki närmre också denna helgen :D
PUSS!

whii


imorron åker jag till oslo :) ska vi överball. 21.20 imorron kväll tar jag och niki sikte på norge och oslo.5.30 på lördag morron är vi framme och frå träffa anna pyttipanna igen. :D sen ska vi bo hos en sofie som jag aldrig träffat :) eller va de sofia..? hmm. det blir säkert bra. lördagen är tydligen redan planerad. stan på dagen sen middag förfest på kvällen sen vidare till en ny club i oslo. spännande!! söndag blir de väl chill eftersom allt är stängt i norge om söndagarna, allt! galet...hoppas på fint väder så kan man kanske glida runt vid vattnet :)
nu ska jag bege mig till jobbet. ha en bra dag!

btw, the voice 106,1 har tydligen kolat vippen och ersatts med "rock-klassiker" ME LIKE!!!! :D

dåligt väder, men glad ändå.

sommaren verkar ha sprungit och gömt sig nånstans. flera dagar med pisseväder, blåst och regn nu. tråkigt. men de är väl behövligt kanske. men dock tråkigt.
jag trotsade iaf regnet och cyklade ner i stan och gick på systemet och köpte vin till oslo. man vill ju inte bli ruinerad där :Pmåste verkligen snåla denna resan....har inte många ören jag kan röra mig med.men de löser sig!
har städat bland alla mina kläder som låg i den stor hög här på golvet och så har jag dessutom packat de mesta till fredag nu. tar de sista imorron. ska bli så roligt att komma iväg en sväng! :D festa i en annan stad...bara njuta av en underbart mysig stad. längtar!!
nej nu ska jag sitta och pilla naveln tills jag börjar jobba.
herrå!

vardagsmys


nu ska jag på middag hos josse. see yaaa!

countdown: 14 dagar

oj nu va det visst ett tag sen jag skrev igen. har haft ganska fullt upp i helgen ändå. och helgen har varit underbar enda sen valborg :)
jobbade på lördag förmiddag och på kvällen grillade vi en massa folk hos simon. tanken va att vi skulle vidare till sydskånska men de blev att vi stannade kvar och pimplade vin. jag klagar inte! det va mycket roande. det resulterade i en lyckad och mysig kväll :)
igår va jag allt annat är bakfull. sjukt nice. jag och sis åkte till nova en sväng och jag fyndade två hårband och två tröjor. måste egentligen spara varenda öre till flytten...men har inte köpt nått i klädväg på hur länge som helst...och det är helt olikt mig :P så de kliade i shoppingfingrarna...
vi va en sväng på bolagret med...skulle leta efter en klocka men dom hade inte den jag e ute efter :( någon som vet var man kan köpa en sån klocka som bara än visare som man sätter upp direkt på väggen? vill ha en sån!! svart eller rosa. så säg till om ni ser en! :D
men jag hittade hawaiiparasoll som vi kan ha på hultsfred :D sjukt kingigt. iiihh vad jag längtar till sommar och festival.
idag har jag bara jobbat och ridit. de gick bra, båda delarna. :) ska hoppa in i duschen sen slänga mig framför tvn. mmmm nicee. jobb tidigt imorron sen är de stallmiddag hos josse på kvällen.
och sen vill jag bara berätta att idag är de exakt två veckor till jag får nycklarna till min lägenhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag tjatar jag vet :P men ni fattar inte vad glad jag är!
tjolahopp!

berörd

man blev faktiskt helt tårögd av humorgalan. och robert gustafsson är kung. bli världsförälder vettja! ;) det är jag!


valborg

valborg blev vädligt lyckad :D innan jobbet hann jag med en champangefrukost och sen hann jag hänga i parken bland alla andra ur sveriges befolkning fram till lunch. UNDERBART!!!! sen va de jobb...mindre kul. men efter va de skoj igen. vi cyklade till åskar och niklas på vildanden och festade loss lite. påvägen hem hittade jag fredrich och vi pratade i timvis känns de som :P va hemma vid halv tre-tiden frusen som en jävla pingvin. vaknade sju imorse och cyklade till stallet. GALEN?! sen har jag solat hela dagen i stugan. stek som attans. nu är jag brrrrun :)
tänkte hoppa in i duschen sen måla tånaglarna om ni vill veta. får kolla en stund på humorgalan med sen blir de sängen tidigt. ska jobba mellan 7-13 imorron. sen är de systembolaget, stallet, hem...FEST! :D
puss!


RSS 2.0