åka bil

nu sitter vi i bílen och har precis börjat köra från göteborg där vi krängde pizza..mmm gott!! är väl hemm om ett par timmar. ska bli skönt. men vi har haft såå kul och de e sorgligt att lämna mysiga grundsund helt klart. men man hamnar förhoppningsvis där igen :) när de e lite finare väder :P
gårdagen blev riktigt bra :) tacos och goda drinkar innan vi gick hem till kicke och ea där de va lite annat folk. FEEEST. sen och vi bertil-taxi till bartömningen och där va de liveband, trevligt folk, goda drinkar och många skratt och glada miner ;) en lyckad kväll helt klart. va hemma vid fyra tiden. åt av allt möjligt vi kunde hitta innan vi gick och la oss. sov dock inte säskilt mycket utan tyckte de va roligare att kräkas ett par gånger istället...? eller inte. sjukt trött nu iaf!
idag har vi bara slappa och packat ihop och städat sen gick vi en lite promenad i hamnen med ea och räddade krabbor...sjukt läskiga djur! regnade gjorde de också...synd. men trevligt ändå. nu är vi iaf påväg hem till luuuueend. hämtade upp sanna i göteborg och passade på att käka pizza då så klart.
nu börjar jag bli åksjuk så nu får de räcka :P

Kommentarer
Postat av: Linda

Rädda krabbor.. tro fan för det. :P

Jag hade blivit livrädd för er två :P

2009-10-25 @ 18:33:07
URL: http://spadertre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0