snörvel

är så snorig och förkyld! bläää. har jobbat hela dagen och nu har jag och sis precis käkat tacos. vi har myskväll för resten av familjen sitter i stugan och kuckelurar.
om ni vill veta varför min blogg är så ful och för att jag inte länkat några vänner eller nått i den stilen så är de för att jag inte vet hur man gör :P men min syster har lovat att pimpa min blogg. så vänta ni bara!
nu ska de tittas film!
love

btw

så blev jag utmanad av susanne. ;P man skulle bara skriva vilka bloggar man läste dagligen? hmm...jag läser inte så många. men de bloggar jag brukar kolla in är:
spadertre.blogg.se
susannejeppsson.blogg.se
fiasol.blogg.se
naminabild.blogg.se
blondinbella.blogg.se
och kenzaz ibland.

nu hoppas jag att jag gjort rätt.

sliten

jag är så sliten och förkyld. och jag har en hel jobbhelg framför mig. känns ju sådär lagom kul....är fortf helt sliten sen i onsdags med. det blev vgs. sjukt kul! men blev en del sprit....igen. tror vi drack typ 12 shots 4 groggar och två cider typ. inte okej en onsdag när man hela helgen innan dessutom drack hur mycket som helst. jag får fan lugna mig! men det är ju så kul med fest :)
träffade viktor igen på vgs! kanonkul. han är en trevlig prick.
igår va jag och maj i min stuga faktiskt. lagade god mat och kollade på typ fem filmer, varav den ena va björn gustafsson-dvdn. igen :P men han e underbar. älskar Arn-delen! ni kommer dö om ni kollar på det. helt fantastiskt.
det är inte ofta man sitter hemma en fredag och kollar tv. har precis kollat let´s dance, morgan e ju kung!
ska snart hoppa i säng och ta mig en tablett så kanske jag känner mig hyffsat pigg imorron bitti.
ha en fin kväll allihop!
ps. JAG SAKNAR LINDA!!!


lillelördag

ska alldeles kila till jobbet. och ikväll blir de kanske vgs om man har tur. hade inte varit fel med lite alkohol och party denna onsdag. ska ju jobba kommande helgen, så då blir de inget festande. så då får man nästan passa på nu! jag undrar hur många liter sprit jag dricker i veckan....egentligen.. men man lever bara en gång. och alkohol e kul :)
jag och maj red i stora ridhuset idag. de gick faktiskt hyffsat bra fast indi va stört pigg. men han gjorde inte så mycket dumheter ändå.
nä plikten kallar! ;)

monki is the shit

jag bara älskar monkis underbara kläder! bästa affären, oh yes. weekday är inte mycket sämre ska jag säga. mycket braa :)
blev en underbar dag i malmö me emmelie. och vi shoppade massor! helt sjuka fynd har vi gjort. och jag älskar dom allihop! pallar inte ta kort på dom eller nått. men köpte iaf en rosa kjol på åhléns, leopardörhängen på hm, en apsnygg svart kort pingvin kavaj och ett bar sjukt slimmade svarta byxor på monki. ett par grå slitna cheap monday jeans på weekday samt en lila kort lös tröja. och aah just de, mina nya skor! (jag och mina skoköp..) FETTSNYGGA klackskor från monki. i love.
och så köpte jag en galen blomma till min far som fyller 50 år idag. hurra hurra hurra!
nu ska jag se va televisionen har att bjuda på denna afton.
tjing!


ledig

idag är jag ledig och de är emmelie från mitt jobb med så vi bestämde oss för att ta tåget in till malmö och strosa runt lite på gatorna och käka lunch och så. ska bli roligt! :) så nu ska jag kila till bussen!
puss på er

ägg och kaviarmacka <3

finns det något godare?! med ett stort glas mjölk till. mumms!
om en timme ska jag jobba. mindre kul...men ska bli kul att snacka lite om lördagen med tex christin ;)
har varit och ridit med maj. gick mindre bra idag. Indi va totally crazy. och har han en gång stirrat upp sig lugnar han sig typ aldrig. får rida honom trött imorron bitti istället. då är man kanske ensam i ridhuset, blir lite lättare då och han e mindre galen.
sen ska jag nog åka in till malmö och gå på stan med emmelie :) ska bli roligt! första gången vi umgås utanför jobbet då. på kvällen ska vi till linnea och käka kyckling! ellen och bella ska nog också vara med. ska bli kul! snacka gamla minnen och komma på nya påhitt som vi kan göra.
ha en bra dag gott folk!

otroligt fantastisk helg!

har haft fullt upp hela helgen. och när jag inte haft det har jag legat bakis och sliten i soffan typ. så jag skyller på det för att jag inte skrivit under helgen. men jag har iaf haft en helt underbar helg! :D men man mår därefter nu. men det va inte annat än värt det!

i fredags efter jobbet cyklade jag till delfi där lollo och linda hade gemensam födelsedagsförfest. massa folk :) sen stack vi ner till helsingkrona, och det va fucking 90 talstema!!!!!!! helt sjukt underbart ball musik. visste knappt var man skulle bli av. vi dansade heeela kvällen. sjukt kul.
hittade en ny vän med :D viktor med hatt. kul kille.


sen igår skulle vi ut med jobbet. vi började med förfest hemma hos simon. jag och christin blandade massa goda groggar. sen kom emmelie med efter jobbet. superkul! blev en aning på pickalurven. men bara lagom. sen käkade vi tapas på san michel. mumms! sen blev de en shot på botulfspuben, ännu fler shottar och drinkar på glorias och nån drink på Mods. sen hamnade jag simon och christin på herkules och maj gav mig en massa sprit och de blev en och annan jägerbomb :D sjukt jäääääävla ball kväll. och jag och christin gick runt och lurade i alla att simon hade downs syndrom...?! HAHA. humor. ingen aning om var de kom ifrån, men kul var det! sen minns jag inte hemvägen eller någonting, men attans vilken lyckad kväll!
jag och emmelie i taxin
på san michel

love!


mina nya skor! är dom snygga eller är dom snygga?!

fnatt?

precis hemkommen från de la city ala lund. jag och maj gjorde helt sinnesjuka fynd på vero moda. tror dom fått fnatt eller nånting...sålde alla sina väskor och sjalar (nästan alla) och skärp och allt möjligt för 25 kr styck! cp?
och imorron blir de allra snyggaste skorna genom tiderna (efter converse) mina. längtar! de har föresten fått inde där snygga platåkilklackarna på hm nu. men dock bara i svart. men dom är snygga dom med. hittade så sjukt mycket snygga grejer på stan idag. alla butiker har fått in så jävla mycket nytt! me like. men hade typ inga pengar. men imorron är de lön :) så blir en sväng ner då med. mooohaa.
nu ska de jobbas!

btw, the killers till hultsfred??!!!!

mitt i veckan

nu vi halvvägs till helg. haha. är de inte sorgligt att de enda man gör hela veckan är att längta till helgen. redan på söndagkväll längtar jag till nästa helg. men idag  är de onsdag så vi får tygla partytarmen litta!
börjar jobba om två timmar och har precis kommit hem från stallet. va duktig och klev upp vid åtta och cyklade och red. druktiga jag! nu har jag precis käkat ett ägg :P och jag är sjukt sugen på en apelsin, men alla är slut! får köpa mig en när jag kommer till das arbeit.
igår skrev jag inte alls. lite dåligt. men de hände inte så värst mycket ändå. jobbade mellan  sju och tre sen red jag och maj ut en runda runt fäladen. det va ett tag sen så de va trevligt. sen ägnande jag resten av kvällen framför tvn i stort sett.
imorgon ska jag och maj göra stan innan jag börjar jobba. måste hitta någonting till linda och louise! är sämst på att hitta presenter....
nu ska jag nog hoppa in i duschen.

btw, någon som vet var man kan köpa hoppande bönor?


halvtråkig måndag

har inte hänt så mycket roligt idag kan jag påstå. har tagit de rätt lugnt. fick sova ut! skönt som fan. man hade ju x antal timmar i sömnbrist att ta igen. men nu är de gjort! sen stack jag och red vid lunch. det gick bra! min ponny är så fin nuförtiden. superkul!
och fan vad jag vill hitta en jävla lägenhet och flytta så jag slipper en jävla massa tjat här hemma. är föräldrar inte pain in the mothafucking ass ibland? bara så jävla tröga...och lyssnar inte för fem öre. fan vad jag e trött på att bo hemma. ge mig en lägenhet och jag älskar dig för evigt!
men att hitta en lägenhet i lund är ju för helvete dömt till att misslyckas. jävla skit. och i malmö vill man inte bo. även fast lägenheterna är mer än hälften så dyra. palla pendla liksom. och malmö är en rätt grisig stad tycker jag. kul att åka till nån gång i bland. men att bo där....nja.
kommer det något kul på tv ikväll? är inte van att va hemma så här dags.
jag vill ha helg igen. :)

sliten som få

är trött som jag vet inte vad och va lagom bakis när jag vaknade vin lunch idag med. somnade halv åtta imorse. meeeeeeen, en lyckad kväll :D wonderful.
taco och vin hemma hos martin :) sen kom mer folk och de blev värsta fylleslaget med massa lambos på raffa så hon blev askalas. vi dansade, klädde ut oss, skrattade och sjöng. jag älskar er allihopa! sen stack vi till ÖGs och stod i mils lång kö. hittade linnea, trillade, pussades och hade ändå en helt okej stund i kön. väl inne va de smockfullt med folk :D underbar musik och andy som DJ. vi shottade och drack och drack lite mer. man blev en aaaning onykter dårå, men jag klagar inte! :) såklart blev de fyllekäk på hambugerstället, och då surrade de i min kupa nått så kolosalt. sen gick jag klas, fredrik och martin hem till martin. slogs och skrattade och snackade. sen somnade vi allihopa. vaknade halv sex av att jimmy ringde. så då tog jag mig hemåt. sen pratade jag och jimmy till halv åttå tills jag somnade.
tack alla för en lyckad kväll :D helt underbart att nationerna öppnat igen. det är det nya bästa!
nu ska jag lägga upp alla mina partypics på facebook.
tjo!

lund

precis hemkommen till lilla Lund från "the wild". har varit i majs stuga ute på österlen sen igår kväll. käkat tacos, snackat och kollat massa film. trevligt! nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag hem till martin och hjälpa han och lollo att fixa snittar och ställa iordning till ikväll. PARTY! :D hoppas att robert dyker upp på ögs ikväll ;)
puss på er!


to die for?


nu är det helg för mig

färdigjobbad för den här veckan :) och ledig fram till tisdag morron nu. yeah!
idag jobbade jag och linda...alldeles ensamma ;) sjukt spännande. haha. och de gick galant. hoppas chefen ser hur fin butiken är imorron bitti ;) hoho.
hände knasigaste grejen när jag satt i kassan. en stamkund, hur trevlig som helst, dam, kvinna, tant? whatever. hon brukar småprata lite med mig och sådär, och hon har säkert handlat där alla de tre åren jag jobbat där (tre år..shit..alldeles för länge) men idag frågade hon vad jag hette. och vad jag gjorde på fritiden. ööh..? sen frågade hon om jag ville ha något mer att göra på fritiden och om jag vill tjäna lite extra pengar. och så sa hon i samband med det att jag alltid va så fin i håret. hon fick mitt nummer och hon skulle ringa och berätta vad de var hon sysslade med. hmm..NYFIKEN!!!!!!

attans vad jag är trött i ryggen. nu ska jag nog hoppa i säng så jag kan gå upp och rida imorron bitti.

nattinatt!

morsning korsning!

idag sov jag fram till nio minsann. nästan så man får lite ångest :) inte för att nio är särskilt sent. men jag hatar att sova länge! känns som man sover bort dagarna. speciellt om man ska jobba sen. sover man länge hinner man ju verkligen inte göra nått annat än jobba och sova just den dagen. bull kastrull.
ikväll ska jag iaf stänga själv med linda :D sjukt spännande fan. haha!
 imorgon är det fredag sen är det helg helg helg! och jag är ledig fre-mån :D nice.
nu ska jag dricka upp min shake sen dra mig till pållen.
agnes nya låt..."release me" eller vad den heter, är rätt svängig.

ha en fin dag!

winnerbäck.


har precis kollat filmen på ettan om lars, vår underbara lars. han är nog fan den absolut bästa svenska musikern genom tiderna. de finns fan ingen med såna jävla underbara sångtexter som han. de är liksom bara så klockrena. guud, han e kungen i vårt land!
man blir helt nostalgisk.så många minnen man har som bubblar upp så fort man lyssnar på honom.  både massa roliga fina och såna som man blir lite nedstämd av att tänka på. som när jag och jimmy alltid lyssnade på honom. och jimmy spelade hans låtar. de va alltid winnerbäck. nu lyssnar man faktiskt sällan på den musiken för att man just kopplar det till tiden med jimmy. och jimmy ville inte ens se filmen idag. fast han också tycker han är grym.
ja vad ska man säga. det va fina tider! och nu är de nya tider. och de blir nog bra tider det här med :)
i sommar ska vi tex se lars winnerbäck tre dagar på raken, jag och linda :) antingen på hultsfred eller på peace and love.
ge mig sommar!

onsdag

idag är de onsdag och vad har denna onsdag att komma med tro? inget mer än jobb skulle jag tro. har varit duktig och stigit upp klockan åtta imorse. käkade frukost sen stack jag och red :) vilket gick skitbra! en bra början på dagen må jag säga. nu har jag precis käkat ett ägg och ska snart hoppa in i duschen. börjar jobba klockan ett, är så jävla trött på att jobba kväll! tråkigt....
bestämde mig precis för att jag nog ska städa in garderob i helgen. har så mycket kläder och vet knappt vad jag har längre. måste kolla igenom lite.
på lördag blir de premiär på nation för den här terminen ;) äntligen har nationerna öppnat efter lovet. hoppas mycket folk hänger med till ögs på lördag. party!

idag är jag pigg och glad. ha en bra dag! :D
jag bjuder på ett skallepärs-hopp!

mmm!

hade INTE suttit fel!


malmoe

idag har jag linda och majsan gjort malmö. vi har strosat runt i secondhand-butiker och käkat thaimat. nice! hittade dock bara ett rött smalt skärp på myrorna i secondhandväg. men alltid nått! maj och linda hittade desto mer. jag e så kräsen när de gäller second hand....
men jag köpte mig ett bar svarta stuprörsjeans från cheap monday på weekday :) tror jag gillar dom. eller, dom är ju snygga...men jag trivs inte i byxor överhuvudtaget. känner mig som en korv så jag lever i kjolar. måste verkligen gå ner mer mer mer i vikt.
jag letade överallt efter mina skor som jag ritat upp i min hjärna. så snygga! men dom finns verkligen inte. topshop har iofs en del snygga. men de är så sinnessjukt hög klack på alla. okej, vill ha lite höga. annars kan man lika bra ha helt platta.
bla bla...älskar skorna i reklamen för edet toapapper! leopardpumpsen med peeptoe och de svarta skoletterna! I die. ge mig.
sen va vi en sväng inom hööks och jag köpte mig en ny ridhjälm. har säkert haft min förra i typ tio år, så de va kanske dags :D
och tro de eller ej men vi va en sväng på nova med tills de stängde. fyndade en grå tubkjol på gina samt en knallblå halsduk och lite smycken.

tjofräs!

oh lala

hur längesen va de inte man hörde panic at the disco! sjukt bra fanimej.
min syster provar min snygga lila tubkjol. varför gillar man sina kläder mer när de sitter på andra människor?
jag måste bli grym med mitt nyttiga liv igen. 12 kg försvann 2008. mellan april och nov. så en 12 kg till fram till sommaren hade inte varit fel! ;) heja mig!

yes!

det gick super att rida. indi va pigg och glad, väääldigt pigg. men han kändes superfräsch :) så de va nog bara träningsvärk. efteråt masserade jag honom lite med liniment...och han verkar faktiskt väldigt öm i sina muskler..stackaren.
kom precis från ica. köpte en is-kaffelatte. i hopp om att den skulle smaka åtminstone lite som caffemocca som de har i oslo. men nej. åååhh saknar det. så sjukt gott! och det gröna isteet de har på ica i oslo med :) mumms! och pastasalladen man själv står och rör ihop. sjukt gott! aaah ge mig oslo :D

oslo

föresten så är jag och linda sjukt sjukt SJUKT sugna på att flytta till Oslo. typ till nästa höst. vill så jävla gärna komma bort från Lund ett tag. så Oslo ett år eller liknande hade verkligen inte suttit fel. bara jobba och festa. träffa sjukt snygga norrmän :) lyssna på antagligen det vackraste språket i världen, liksom..VARJE DAG!!
men i så fall måste jag hitta en fodervärd till min lilla ponny. och det är kanske inte världens lättaste.
jag hade inte velat byta bort honom mot något..eller sälja honom. men ibland är de jobbigt att vara så bunden...speciellt nu i den här åldern när man bara vill hitta på massa saker och resa runt. vissa har sån tur och har någon familjemdelem som är hästintresserad..eller har någon kompis som kan tänka sig att ha hand om ens häst hur länge som helst typ. indi är dessutom ganska speciell och sjukt svår. så kan nog bli svårt att hitta någon som begriper sig på och klarar av honom.
men jag ska fan kolla rundor.
JAG VILL BO I NORGE!
dessutom så ska jag ju gifta mig med en norrman har vi kommit fram till. så då måste jag ju åka dit och hitta en. för de finns inte så många norrmän häromkring. :)

alltså ärligt Raffa

förfan, skriv i den blogg för helvete.
jag ska jag ska.
kom på att om man skriver lite varje dag eller flera gånger om dagarna som vissa gör så har man inte lika mycket man måste skriva varje gång, alltså = inte lika jobbigt :)
det har väl hänt jävligt mycket och inget alls sen sist jag skrev.
men de har hunnit vara jul och det har hunnit bli nytt år osv. alltid trevligt! julen blev trevlig. jobbade julafton fram till två sen hämtade pappa mig i stallet och vi åkte upp till dom andra i stugan och firade. juldagen va vi på mejeriet och kollade damn! med förfest hos martin. som va väldigt galen! :D men ack så kul. men jag har inte många minnen från den kvällen. där va en tidning jag pratade med och blev fotad av. undra vilken? undra vad jag sa? sen va där en amanda jenssen som jag kramade och sjöng för...hjälp? och där va en himla massa sköna människor som jag redan känner eller som jag trodde att jag kände. och där va en joel. :)
nyår va också trevligt. inte lika trevligt som de kunde ha blivit men helt klart trevligt! linda va här från sthlm...så det förgyllde de hela kolosalt! love that bitch! ;) vi hade iaf middag hos mig först. jag, linda, linda och maj. mycket trevligt och mycket gott. sen vid tio tog vi en taxi bort på vildanden och gick på åskars och niklas nyårsfest. och där va gustav, fredrik, simon, emma, sofia..alla :D överkul! sen ringde fredrik fitta och kalle kanin och jag bjöd över dom. så de hamnade också där och de fick med sig peter från blekinge.
det dumma va att vi fick för oss att dra vidare till malmö och gå på Etagé. så efter tolvslaget tog vi en dyr jävla taxi till malmö....sen skulle killarna KÄKA...?! innan festen..hallå? sen va de mils kö och vi pallade inte utan tog taxin tillbaka till lund efter en pommes på max. festen va rätt död när vi kom tillbaka. jävla skit. så de blev en pommes för 700 kr. dyraste pommesen jag ätit måste de ju vara helt klart. så kvällen började dunderbra..men slutade lite sämre. men jag hade iaf linda vid min sida heeeela tiden :) och de kan jag absolut inta klaga på!

jag har jobbat hela helgen. och hade världens sömnbrist så sov fram till elva idag. skönt. och nu har jag världens mensvärk. mindre skönt.
imorron ska jag linda och maj en sväng till malmö och förhoppningsvis göra fynd i secondhand butiker. och jag måste helt klart kolla Monki och Weekday. bästa affärerna. eh ja..?

ska strax ta mig upp till stallet och rida en sväng. måste se hur indi känns i benen. han kändes så skum och stel i tors och fre :( hoppas inte det är något mer än träningsvärk eller nått! är helt nojjig när de gäller hans ben nuföritden. han har fått vila hela helgen, så hoppas det är bra nu.

nu har jag skrivit. duktig jag är. och jag ska fan skriva imorron igen!

vi inhandlar julmat på willys innan vårt lilla julbord och carro och lis.förfest hos martin på juldagen. jag och fröjdanmartin och jag på mejerietnyåååårjag och den bästajag och sis innan galenskaperna började på nyårjag och fia på fagans :)

RSS 2.0