montag

en vecka går väldigt fort konstaterar jag väldigt ofta nuförtiden. tiden bara rinner iväg. lite läskigt men ibland är de skönt. som när man längtar till nånting kul. som jag gör väldigt mycket just idag :D jag längtar till STHLM och LINDA!! :D ska bli så jävla underbart att få va med henne igen, snacka skit och om saker som bara hon och jag kan snacka om känns de som. ut och mysa på stan i kylan, fika, mysa hemma i hennes lägenhet. och sist men inte minst, FESTA som absolut bara hon och jag kan göra :) jag saknar dig min vän!

så hur har helgen varit? kanonkulebra!
i fredags efter jobbet stack jag över till lollo och carro och där va de en massa glada människor :D vi hade väldigt trevligt...mycket bra! sen försvann halva förfesten neråt stan till nummer femton medan resten av oss tog taxi ner till tornavägen och helsingkrona. sjukt ball! lätt ett ställe värt att återvända till.
sen va de snöstorm på vägen hem och de blev korv med mos och RÄKSALLAD på statoil på vägen hem :) mumms.

i lördag va de fest med jobbet. julbuffé och bowling på big bowl, sjukt bra!! lätt att man ska dit ett gäng kompisar och förfesta och bowla. värsta draget där! sen efter bowlandet, som jag för övrigt va sämst på, stack vi till Fagans och lyssnade på irländsk livemusik. najs! sen blev de slagthuset till fem. en rolig kväll :)
i går åkte jag till familjen uppe i stugan så fort jag vaknat. så sjukt mycket snö och så sinnes sjukt fint! sen käkade vi kalkon och sen somnade jag på mammas och pappas säng. sömnbrist, javisst!


nu har jag och maj precis ridit. sjukt kallt! imorron är jag ledig och ska ut och skaffa mig en ny mobil så jag kan bli människa igen :D YES!!!
och har nog faktiskt bestämt mig för att inte köpa samma mobil...ska nog ha en samsung touchnånting eller vad den heter sam en canonkamera istället för de där 6000 jag får tillbaka på försäkringen. så får de nog bli..känns inte riktigt som den där mobilen va menad till mig :P hade fyra olika på två veckor för det va fel på dom...sen blir den stulen ovanpå alltihop...hmm.
så snart kan ni få tag i mig igen :D och jag kan bärja leva.

dagen innan dopparedagen=torsdag!

jag har fått mina galna fulsnygga glasögon! :D haha superballa.
imorgon är de fredag och jag står mellan tre svåra val. hallands, helsingkrona eller nummer femton? hmm..alla ska iaf till samma förfest, så kan ju bestämma mig där! ;)
så alltså bara en jobbdag kvar innan helg...lov höll jag på att säga men så bra har man de inte längre. och aldrig mer.
linda, ball att vi har blogg båda två! :D otippat värre. ;)


en helt vanlig onsdag

goddagens! så vad händer denna helt vanliga onsdag? inte mycket för min del iaf. jobb....har precis kommit hem från stallet med. jag och lollo skulle rida men blev ut kastade från båda ridhusen för de skulle hålla på med ridskolan. IRRITERANDE!! så det blev en enkel skrittrunda. hade verkligen behövt rasta indi så pigg som han va. men de får bli imorron bitti då. hatar när ridskolan ockuperar båda ridhusen.
har ringt till akelius också idag. fick inte lägenheten! kommer aldrig hitta någon lägenhet känns de som. jävla Lund. haha men skulle kanske varit med i "bostäder åt alla"demonstationen i stan häromveckan?
sthlm om två veckor. LÄNGTAR! så jag spricker. saknar och behöver linda nått så grymt! den bästa som finns.

nåja om man skulle göra sig redo inför jobbet. tre dagar kvar sen är det helg! :)

pusspåre!

min lilla prins när han va hos veterinären i vintras. liiiten och tanig. 

Oslo och lite update.

jag säger det igen. jag är nog världens sämsta bloggare. får fan skärpa till mig! för det är ju egentligen rätt kul när de kommer till kritan. och jag har alltid gillat att skriva. så vafan raffa, kör hårt! ;) så nu har jag bestämt mig, igen, för att ta nya tag! it´s bloggtime!

igår kväll kom jag hem från oslo. typ en av världens trevligaste städer om jag får säga mitt.
åkte dit i fredags morse för att hälsa på Anna pyttipanna :) åtta timmar på bussen va inte så segt som jag väntat mig! och anna mötte mig så fint på bussterminalen. sen taskade vi boråt alexanderkällarens plats och dumpade våra grejer i lägenheten sen tog vi bussen ner i stan igen och gick en sväng på Karl johan. köpte mig en fin kappa minsann! efter en hyffsat snabb tur på stan tog vi oss hemåt igen sen va de vin och musik :) lagom runda under fötterna gick vi ner i stan ännu en gång denna dag och stannade på hardrock café. hell yeah! sjukt skoj och massa underbara SNYGGA härliga norrmän :D i love it. träffade en evelyn och ola från trondheim som vi satt och drack med. och de blev en deeel dricka. men klagar inte :) lagom innan stängning hittade jag mig en två grabbar nere vid garderoben som visade sig vara riktigt trevliga. tyvärr inga norrmän utan svenskar ;) haha. men de blev "nochspill" i deras lägenhet efter en korv på macken. en mycket lyckad kväll!
lördagen va vi bakis och sega. vandrade hemåt till vår egen lägenhet runt tio-tiden. va nog inte hemma förrån vid tolv. haha. gick sakta men säkert framåt med varsin kaffe i handen genom karl johan. senare på dagen skulle anna till legervagten och pyssla om sitt sår så jag fick klara mig på egen hand i the big town oslo! spännande! gick runt i min ensamhet på oslocity och köpte en födelsedagspresent till min syrra. sen tog jag mig hemåt och sov tills anna kom hem :P sen blev det ica, mat och sprit sprit sprit! på det igen med andra ord! tog oss ner i stan även denna kväll. först blev de nick and soul. som spelade sjukt bra musik! timbukti, snook och håkan! mmmm! sen bestämde vi oss för att gå vidare och utanför träffade vi en dödssnygg norrman som jag inte minns namnet på, attans! vi tre gick iaf till Andy´s. även där massooor med folk. hann inte va där så länge innan jag upptäckte att min plånbok och mobil va stulna!!!! trodde jag skulle smälla av. min sprillans nya c905 med alla mina älskade bilder...och alla mina nummer! BORTA! så de förstörde ju ens kväll en aning...
söndagen blev lugn. ingenting är öppet i norge då. absolut ingenting. anna va tvungen att hoppa in och jobba så jag och adam (en inneboende i lägenheten) satt och kollade film..eller jag kollade och han sov.
igår förmiddags satt vi på polisstationen så jag kunde anmäla mina grejer försvunna så jag kan ta de på försäkringen sen. de gick bra det med...mitt livs första polisanmälan ;P norsk dessutom.
sen tog jag min buss hem och nu sitter jag här i lilla Lund igen. saknar redan oslo, norska och anna min pyttipanna! en helt klart underbar helg :)

nu är de jobb fram till helgen ska sen vi väl ut på nation på fredag. om jag kommer in...mitt studentleg va ju i min stulna plånbok...
på lördag ska jag iaf käka julbord och bowla på big bowl :) ska bli skoj. ska inviga min nya pingvinkavaj!

nä om man skulle sova.

så long!

RSS 2.0