det har varit en riktigt segis-söndag

vaknade tolv och drog mig för att gå upp för min lägenhet såg ut som ett bombnedslag. men sen fick jag fart och lägenheten va fin och städad vid halv två igen :)
hade väldigt trevligt igår iaf! :) skitkul att festa med jobbet tycker jag. drog vidare till herkules efter vi haft förfest och käkat massa tacos hos mig. folk försvann och vi letade så de va en jävla massa spring :P men vi hann med en hel del dans med jag emmelie och emilia. och simon på ett hörn ibland och katta då och då :P trevlig kväll iaf!
ska hoppa in i duschen sen ska jag slänga mig framför tvn. är sjukt trött. får bli läggdags tidigt ikväll. börjar jobba 7 imorron, men jobbar bara till halv tolv! :D sen sticker jag och emmelie till malmö på en shoppingtur. så de blir bussen till jobbet imorron bitti. skönt :P

yeah partypinglorna från jobbet :)


it´s partytime!

jag kunde inte bärga mig utan hällde upp ett glas vin så länge :) om en halvtimme typ kommer katta och emmelie så ska vi börja fixa tacosen tills de andra kommer. ska bli ball! och jag ska fan skaffa mig en riktigt fylla ikväll! det förtjänar jag ;) nu fick jag invigt mina nya lila vinglas med. whoho.
känner mig dock lite halvful. skulle egentligen ha en ny svart klänning jag köpte igår.. men idag när jag provade den slog de mig att jag såg ut som en flodhäst på sumobrottning eller nått. så nej, den ska lämnas tillbaka. annars kommer den bara ligga längst in i garderoben och aldrig bli använd som mycket annat. men nu ska jag bli ekonomisk så de funkar inte! ;P fick bli en svart kjol och en vit tröja. buuuuuull. men får väl pimpa till de med ett par heels. sen har jag ju min nya översnygga väska! :D
ha en trevlig lördag!

äntligen!

LÖÖÖÖÖÖÖN!!!!!!!!!

duktiga jag!

nu har jag precis varit ute och sprungit med linda i stadsparken. blev minsann tre varv, duktiga vi ;P trodde aldrig jag skulle orka så mycket nu ikväll efter jobbet...kände mej helt slut. men de gick hur lätt som helst att springa idag och nu känner jag mig hur bra som helst :) har varit på asdåligt humör hela dagen idag. för att män är dumma i huvudet. precis all. visar sig alltid till slut. men nu sprang jag bort en hel del av det dåligá humöret :) så nu känns de mycket bättre. dessutom ska de bli sol imorron så då ska jag sola och få lite ljusterapi ;) och en snygg solbränna inför helgen. ännu viktigare.
fan vad jag längtar till min lön. har inte fått min lönelapp så e så jävla nyfiken på hur mycket jag får. ber till alla gudar som finns att de blir en maffig lön. i need it!!
sista jobbdagen imorron sen heeeelg. ska bli så förbannat skönt. imorron blir de min tionde jobbdag på raken. TRÖTTSAMT.
mitt spotify har dött igen. cp. fattar inte varför den gör så ibland..går inte att logga in liksom. så jävla typiskt nu lagom till lördag när de kommer folk från jobbet hit på tacoförfest... och jag har fan ingen bra musik på min dator annars. tog bort allt så jag kunde få plats med mer bilder :P
nu är min tallrik med naturell yoghurt med lite nötter på slut. så nu ska jag nog lägga mig i sägen och somna framför tvn.
natti!

mitt i veckan, snart helg!

shit vad jag längtar till helgen. ledighet äntligen och LÖN LÖN LÖN. och fest så klart :) känns inte som jag festat på tusen år. ungefär är de ju så...två veckor snart :P
idag efter jobbet va emmelie med mig i stallet och jag agerade ridlärare till henne ;) de gick faktiskt riktigt bra! såg inte alls tokigt ut :)
ska hoppa in i duschen en sväng nu tänkte jag. senare blir de nog en sväng ner till stortorgets uteservering med några från jobbet. i mitt nyttiga liv är inte alkholintag tillåtet på veckodagarna (förutom när de verkligen måste festat...:P) så ja...de får bli kolsyrat vatten :P funderar på om jag verkligen ska svina till det med ett glas vitt. får se hur de blir..:P
men i helgen så...PARTYYYY!
 :) hajj

en vanlig tisdag ändå..


ska jobba halv tre och sitter här och har precis tryckt i mig massa ananas och vattenmelon :) är det gott eller är det gott?! mycket gott. innan dess har jag solat hos mina päron en stund innan regnet kom. och imorse va jag uppe och red.
ikväll efter jobbet ska jag gå ner till mejeriet och träffa hanan och linda och mfl. utomhusbio! :D mysigt värre. men får inte bli för sent för börjar jobba tidigt imorron. skönt att jobba dagpass för en gånsg skull! har blvit så mycket kvällar på sistone..sjukt trist. imorron efter jobbet ska emmelie följa med mig till stallet och hon ska rida :) överball.
annars gör jag inte så mycket mer än går runt och längtar till helgen. först fredag: LÖNING!!! och tro mig, den är fett efterlängtad. har nog aldrig varit så pank som jag e nu....:P och sen på lördag :) ska troligvis ut ett gäng från jobbet med förfest hos mig. latjo värre!
linda och jag ska till trondheim 11-14 sep :D
nu ska jag hoppa in i duschen. ha en fin dag gott folk <3

mitt nyttiga liv

pratade med linda en rätt bra stund i telefon igår kväll innan vi la oss. och vi bestämde oss för att vårt nya nyttiga liv skulle börja idag. och nu jävlar i det ska jag hålla det.
så nu har jag precis varit ute och gått och sprungit i nästan en timme. e fan helt slut :P och nu ska jag bara cykla fram och tillbaka till norra fäladen två gånger idag...puhh. drack min shake imorse innan springturen med. nu ska jag bara dricka upp mitt glas med yohurt sen ska jag gå bort till araben och köpa massa god frukt. sen blir de shaken innan jobbet sen och något nyttigt mellanmål på jobbet. ikväll ska jag äta hos päronen. så de blir kanske inte asnyttigt. men annars ska jag käka gi-mat om kvällarna har jag bestämt. nu jävlar!

tjing!

saknar!

jag sitter och lyssnar på kings of leon och längtar tillbaka till Hultsfred. SÅ JÄVLA BALL! saknar det, saknar alla underbara människor. vill bara sitta i camp isterband under vårt partytält och dricka vin och snacka i timmar. skratta. lyssna på david och ted när de sjunger thåström-låtar. för att sen klampa iväg i leran och kolla lars winnerbäck, killers, kings of leon, sounds...massa bra musik! jag saknar våra grannar.och mest av allt. JAG SAKNAR DIG LINDA!

så här fick ni lite bilder att suga på också ;)
morsning korsning!

lalala

fredag kväll och här sitter jag. ska upp och jobba tidigt imorron, så då är det okej :)
sitter i päronens hus...min syster är ensam oxh jag lovade att bo här över helgen, snäll som man är. fast hon är ju iofs med amy och anna så jag kunde lika gärna varit nån annanstans :P men de e närmare till både jobbet och stallet och ska ändå jobba hela helgen så kan lika gärna sova här. hon har bakat kladdkaka!

jag och linda ska åka till Trondheim andra helgen i september och hälsa på stig, andreas, alex och robert. hoppas nu bara allt blir av! men de verkar så..både jag och linda har ledigt från jobbet och stig har gett klartecken..robert med...så de hängerpå andreas typ. sen är de bara biljetterna :) kollade rundor lite och såg att de kostar ca 600 enkel biljett. ändå helt okej. flyg från arlanda så iaf åker jag upp till linda dagen innan så har vi en natt i sthlm med :) inte helt fel. ooh, jag vill!!

ska tydligen bli kass väder i helgen. inget mig emot, för jag ska ändå jobba ;)

fyy fan va skönt de ska bli nästa fredag kväll när jag går hem från jobbet...har jobbat tio dagar i streck då och är äntligen ledig. halleluja! måste festa nästa helg! är sjukt sugen på lunds eller något i den stilen. vad säger ni folk? :D

nä om man skulle slänga sig i soffan framför tvn...vem vet, de kanske går något bra..
hoppades ju på att andreas skulle va inne på msn så vi kunde smida norgeplaner..men vem är inloggad vid den här tiden en fredag...förutom jag :P ingen

hoppas ni njuter av er lediga helg! suckers!

PUSS

uppdatering från vilohemmet

sitter på mitt vilohem idag med. ska hem en snabbis imorron på morronen och passa på att gå till indi när mamma e hos tandläkaren. pappa ska hjälapa mig att ta ut indis fönster med så han kan sticka ut huvuvudet i friska luften och spana på tjejerna i hagen ;P sen ska vi hämta upp min moster med som ska med upp här. trevligt värre! så blir nog grill och mysigheter imorron kväll.
va nere och badade med dani i förmiddags...solen skiner lite från och till. vill att de ska bli sånt kanonväder snart igen som va de va innan! kom kom.
mamma och pappa och lillen gick in till grannen på fika...bella sitter vid tvn och tjatar på att hon vill låna min dator. länge lever min internetdongel btw ;P sjukt bra påhitt.
sitter för övrigt och försöker lägga in atta hulstfedsbilder...tar sin lilla tid för dom är ju en del. VILL TILLBAKA!

jag och linda är föresten med i tidningen ;) mitt namn är felstavat som vanligt men de får man ju räkna med för de mesta..men ändå. vi är coola :)
http://hd.se/noje/2009/07/08/hultsfred-har-aennu-en-bit-kvar/


ni får kolla våra festivalbilder på face sen :)

puss <3

kings of leon - use somebody


EN LYCKAD FESTIVAL!

hemkommen idag. mer lera upp till knäna öm, över hela kroppen, en så gott som obefintlig röst, snorig näsa MEN JÄVLIGT NÖJD! har haft en helt underbar vecka trots en massa regn och en jääävla massa lera :D festival is the shit och hultan va bra denna gången med :) blev dock sista året där...kände oss lite gamla. får bli roskilde eller sweden rock nästa sommar.
vet inte riktigt vad jag ska berätta :P de har hänt så mycket :) träffat underbara och goa vänner. hade världens bästa camp med david, teddy, bauman, maaakus ;) och lite andra smålänningar. jag och linda döpte vårt camp till något så fint som "camp isterband" :D och där har vi suttit dag som natt och lyssnat på david och teddys skönsång till gitarr, druckit sprit, skrattat, pratat in på småtimmarna, gömt oss från regnet, ätit. allt! :D saknar alla redan! känns sjukt att sitta i tystnad..känns ensamt. och tråkigt. inget som händer om kvällarna. inte en jävla massa bra musik...inte massa dunk så marken skakar....inget disco i paradiset. buuuhuuuu. men rätt skönt med :P så underbart skönt att komma hem till en dusch....fast hård mark...och en mjuk säng!
bästa bandet va the killers. sjukt jävla drag. king os leon va tokbra dom med. och så klart lasse. alla hans konserter va underbara. han va fan på topp! och igår stod jag linda och teddy allra längst fram och är numera ägare av ett winnerbäck plektrum ;)

sitter i stugan nu. mitt vilohem fram till onsdag förmiddag. en jävla tur att jag e ledig från jobbet två dagar till. är mer död än levande. får vila upp min hals med så jag kan prata ordentligt.
måtte solen skina imorron så man kan sola och bada lite.

tack alla underbara människor för en sjukt tuff hulstfredsfestival! :)


idag bär de av till HULTSFRED!

sitter och har precis duschat...ska göra min matsäck. 10.25 går bussen. linda kommer kvart i så ska vi hjälpas åt att kånka på partytältet och stolarna. idag är de fan dags!!!! och solen skiner :D
HULTSFRED HERE WE COME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
och jag längtar tills jag möter linda i eftermiddag <3

snart


snart är de hultfred :D närmare bestämt på måndag tar vi festivalbussen upp. kommer bli SÅ kul!!! ich jag längtar efter dig linda! :D vi kommer rocka hårdare än nånsin.
anna ska också med nu med sina kompisar. skoj! och så skulle josse dit...:D tjohooo
imoron är de fredag. nice sen e jag ledig i typ 12 dagar :D semester is the shit.
jobbar kväll imorron sen ska jag direkt till anna och hennes familjs grillfest. ska sitta där och va social en stund. men blir nykter och sansat..ska upp tidigt och sticka till helsingör med lollo och linda på lördag morron. sen på kvällen har emmelie en 20årsfest :) skoj. sen måste jag fixa och dona inna hultan..packa, tvätta. måste köpa brassestol och partytält med...är helt stressad :P men kommer bli så fett. hoppas bara vädret håller i sig någorlunda.
jag och anna va en sväng på lomma beach innan imorse innan jag började jobba. sen stranden är fan inget att hurra för. tacka vet jag höllviken. så skönt vi hade de där nere i mån och tis föresten :) får ta en runda dit snart igen. vattnet va kristallklart och helt underbart!
nu ska jag göra klart min pastasallad så jag har mat på jobbet imorron sen blir de sängen...tänkte dra upp tidigt till stallet och rida...sen cyklar jag vidare hem till päronen och sitter och jäser i trädgården innan jag börjar jobbet.
puss och gonatt alla!

RSS 2.0