måndag igen

då va de måndag igen och min jobbhelg är äntligen över! sjukt skönt att ha den avklarad. nu jobbar jag inte helg förrän efter vi varit i norge :) iiihh snart åker vi!
men jag ska inte klaga alltför mycket på helgen. det gick ju faktiskt ganska mycket bättre än vad jag trodde att de skulle göra. fick upp alla varor..men har sjukt ont i ryggen nu...va helt dödstrött igår kväll. va inte hemma förrän tio från stallet heller. christina och hanna-louise kom upp för de skulle provrida indi och kolla var hans grejer ligger och sådär så de kan passa honom när jag åker bort. smidigt!
annars har helgen varit riktigt trevlig :) kvällarna iaf :P i fredags lagade vi mat hos linda och myste. jag, louise, linda, hanan och nelya. riktigt trevligt. blev ett par goda skratt också. i lördags va de ju lundakalaset här i stan och rix fm-festival. martin fyllde år och hade fest också så vi va först en sväng inom där och sa grattis och käkade lite snittar och drack bubbel! sen gick vi bort till mårtenstorget och kollade in sarah dawn finer och ola bland annat. sjukt ball! efter rix fm gick vi bort till stortorget jag emma och linda och satt oss i ett öltält och kollade på robin bengtsson när han sjöng och spelade bra låtar. fin man att glo på också. åskar och simon kom också förbi. :) sen gick jag hem och la mig så jag skulle orka jobba dagen efter. men de blev en lagom och väldigt trevlig kväll!
just de, jag va ju på kräftskiva hos linnea i torsdags också! det va ball. och tanken va att vi skulle vidare till lunds sen. men fick ett samtal och fick veta att jag va tvungen att börja jobba 7 dagen efter istället för 15....så blev sängen för mig. men missade inget för de hade inte kommit in för de va sjuk kö...:) haha.
nu tänkte jag sticka upp och rida innan jobbet. åååh längtar till torsdag kväll när jag har en ledig långhelg framför mig.. mmmmmm!
lite bilder!

så äre

JAPP!

 

nu är de rixfm-festival utanför fönstrena. perfekt aktivitet en lördag kväll när man jobbar morronen efter.

så ikväll lånar jag ut min leg till min lillasyster.

herrå!


arg som ett bi

jag är så förbannat trött på idiotiska människor som tror de kan göra och bete sig hur fan som helst. och de lyckas fan förfölja mig. varför ska jag alltid fatta tycke för någon som verkar va en bra rolig kompis...sen visar de sig att människan är falsk som ett par jävla silikonpattar....jag är äcklad. så äcklad. och så jävla arg. arg så jag skakar.
men ikväll är de kräftskiva och jag har precis varit på systemet. så ikväll ska jag bli på bättre humör i trevligt sällskap och av gott vin. sen ska jag dansa bort ilskan på Lunds. nu jävlar.
så vafan ska man ha på sig ikväll....? suck.

jag behöver dig!!!!!!!!!!!! saknar dig så de gör ont. om två veckor är vi tillsammans :)

svininfluensa

jag är förkyld som ett jävla monster. känns lite roligare att säga att man har svininfluensa. :)
idag är min semester helt slut. börjar jobba klockan två. känner verkligen inte för det...suck....och så har jag en jobbhelg framför mig med. sjukt jobbigt. vill inte!! och nu har emmelie semester så jag undrar vem jag kommer få jobba med..säkert någon tomte från nån annan butik som inte kan nånting...bull.
fint väder ska det va också när ens semster e slut. slår ju aldrig fel. men om jag har tur så e jag ledig både imorron och på onsdag. iaf någon av dagarna eftersom jag ska jobba den kommande helgen. har ingen koll på mitt schema alls så de blir en rolig överrasking när jag kommer till jobbet.
igår va jag pappa och dani i stugan och badade en sista gång innan de stänger poolen- ändå ett mysigt avlsut på semestern. men sen blev jag ännu mer förkyld så de blev massa massa te i sängen framför tvn när jag kom hem.
nu sitter jag hemma hos mina päron.solar lite i trädgården...men de e helt varmt..så va tvungen att gå in och svalka mig vid datorn. satt och väntade på bgrevbäraren innan för jag ville se min lönelapp...den har alltid kommit hit här men bara för att jag satt här idag så kom den inte utan den måste ha kommit hem till mig själv..typiskt :P så nu får jag vänta till ikväll för att få veta hur mycket lön jag får imorron.
om jag är ledig imorgon så blir de nog bad och beach :) måste passa på att ta dom sista doppen nu innan de blir höst. fast jag och linda måste bada i trekanten när jag kommer till sthlm om två veckor ;)
nej nu ska jag ge solen och värmen en chans till.
so long!

det blir en softarlördag


ja idag blir det bara lugnt. funderar fan på att va helt vit tills jag åker till Trondheim. fan, blivit så trött på sprit. mår fan inge bra av de. men jag vet mycket väl att jag inte kommer hålla det en vecka ens. nu är de ju kräftskiva hos nea på torsdag med utgång på Lunds...så då kommer jag ju helt klart bryta de.:P men ska iaf tagga ner lite på det.
det va iaf en trevlig kväll igår :) åkte in till malmö med linnea och annika och kollade promoe. sen dök mika och ellen upp..och hittade min syster och ellen lite senare. som slank in i öltältet utan att visa leg. min syster som e 17. och jag själv, 23 bast va tungen att visa. knäckande. men ändå smickrande :) tänk om några år när alla e rynkiga och grå. då ser man gärna lite yngre ut.
sen kollade vi familjen, som vi höll på att missa för jag läste fel på spelschemat. men vi kom så att vi såg galva iaf. det va bra! min syster svimmade där framme. haha andå kul.
efter lite öl och vin i öltältet käkade jag och linnea hambugare sen drog vi till Babel. där alla kändisarna tyckte man skulle hänga igår. gärna för oss :)
sen men de va en glad afton. och nu är festivalen slut. och snart min semester med...buhu.
ska hoppa in i duschen. snart kommer bella och adni hit och vi ska ha syskonmys. ska först gå och käka på BK :P mmm bakismat.
ha en trevlig lördag!

malmöfestivalen


jag har nog aldrig varit så lite inne på malmöfestivalen som detta året. känns som man börjar bli lite för gammal. alla som springer runt där e helt små. visst de är hur ball att passa på att festa typ på möllan och så denna veckan för de är helt sjukt mycket folk ute. men på själva festivalen, fjortiiiizzz. men har varit inne där en del. tex igår och kollade the sounds. SJUKT JÄVLA CPBRA VA DOM. maja är hur jävla dödscool som helst och de är hur bra live som helst. killen på synth...ggrrr!!!  ja de va hur kul som helst att stå där och dansa och sjunga med till alla underbara låtar. sjukt kingigt.
i onsdag åkte faktiskt jag och sis med våra päron och lillen in. de skulle kolla på NRJ in the park...typ de värsta man kan gå på. men ändå. får man skjuts så :) va rätt kul att dansa till arash. ola e rätt bra han med. speciellt om han e lundabo liksom. dead by april är bara ett låtsasrockband. har kanske en intressant låt. annars e dom helt sjukt B bara. killen på gura med lång svart lugg däremot...mm..eyecandy. killen med tuppkam. e fettful. sjukt gay med. och han som sjunger kan inte mer än stå och köra sitt dinosaurieskrik hela tiden. suck. en biljon fjortisar som stod där och i deras bandtröjor och trodde dom va hårdrock bara för de lyssnade på dom. ännu mer suck, men vi hade rätt kul ändå där vi stod och skakade ass :D
ikväll är de familjen. oh yeeeeaas. hade inte bangat promoe heller. men får se vart kvällen bär. lite dum tid mitt i förfesttiderna och sådär. får se hur de blir. hoppas vi blir ett gäng i kväll. och hoppas johan har förfest ;) sen hoppas jag på utgång på KB eller liknande.
just det! glömde att vi åkte karusell igår. helt ofantligt kul. har ALDRIG nånsin i hela mitt liv snurrat så mycket konstant i virvelvinden förr. fy fan va vi skrattade. ren lycka det där..ren lycka.
är helt kär i the sounds låt beatbox. mmmmm
nej nu öppnar affärerna snart. ska köpa den där randiga tröjan tror jag. och huvudvärkstabletter, vktigt! sen blir de en vända inom systmet med. sen ska jag upp och rida med majsan.
ses ikväll fuckers!

hela livet va ett disco


markus krunegård - hela livet va ett disco <3 lyssna lyssna lyssna! :)
har diskat och ska strax bädda sängen med så de ser fint ut när maj kommer ikväll :P när jag bodde hemma bryyde jag mig aldrig om att städa. men nu, jag städar fan hela tiden! klarar inte av att ha de stökigt. de känns fan så mycket bättre i själen när de är rent och fint i hela lägenheten ;)
va uppe tidigt imorse och gav hästarna mat..sen cyklade jag hem till dom på norr och käkade frukost med min bror innan han försvann på fritids..sen samtalade jag med min syster då och då sen sov jag en sväng på soffan framför antikdeckarna...rolig dag jag haft :P sjukt uttråkad har jag varit! har semester men vädret suger elefant. tråkigt.
imorron kommer de massa brudar hit och grillar :) hoppas fan inte de regnar då.

nu ska jag se om jag kan hitta något smaskigt recept på nån god thairätt som vi kan laga sen. nått med kokosmjölk..mmmm :)

ciao!

det va fan droppen

denna gången har jag fan inte lust att dricka alkohol på ett tag, på riktigt. igår va de fan nog. inte för att jag drack särskilt mycket eller ens blev särskilt onykter. men attans va illa jag mådde och FAN vad jag skämde ut mig.

det va malmöfestival och johan som jag pratade med på debban förra onsdag bjöd oss på förfest hos dom. närmare bestämt hos kalle som bodde hur jävla fint som helst på baltzargatan. verkligen underbar lägenhet. underbara människor med. hur goa som helst! så emma jag och lollo hade kul där efter att vi druckit varsitt glas vin hos mig innan vi satte oss på bussen till malmö. vid 23.30 spelade timbuktu och vi köpte oss en langos på vägen, hade inte käkat sen lunch. timbuktu va shur bra som helst som alltid annars. helt grymt bra att han spelade med damn! slog iofs inte spelningen på hultan men ändå. efter timbuk va de iaf bestämt med grabbarna att vi skulle till skeppsbron. men jag mådde helt wierd och va helt seg så jag ville hem, olikt mig :P men ändå. emma va inte heller på topp så vi tog bussen. 130 som kör genom varje håla och tar ungefär hundra år på sig att ta sig till lund. mådde ganska illa redan innan jag klev på bussen och de blev såklart bara värre. men ville verkligen inte spy i en knökfull buss med en miljon människor som hade sett alltihop..de gick hyffsat bra och emma hoppade av i hjärup så sen va de bara jag och en biljon okända människor på bussen. jag sitter dessutom i den främre delen så alla ser mig. precis efter att emma gått av bussen så känner jag att de e fan påväg upp! och jag kan verkligen inte stoppa de. så där spyr jag. som en jävla fontän....försökte pricka min jävla bolagetpåse med spydde äckliga kräftstjärtar i hela knäet. de  tog aldrig slut! och alla äcklades, flyttade bak, skrattade. busschaffören stannade fucking bussen och gick bak och kollade till mig. PINSAMT!!!!!! framme i lund springer jag av bussen och springer hem.
så nu har jag spytt två gånger på tre dagar. av alkohol. inte okej. så nu e jag nykterist. iaf fram till nästa helg. :)

idag har jag slappat. va i stugan en sväng med päronen och bror. badade en sväng i poolen sen åkte vi hem och grillade. träffade sis som är hemkommen från kreta. brownie. vill också på charter! säger jag som inte vill dricka alkohol mer...

har semester nu iaf. imorron bitti ska jag upp och ge hästarna frukost...sen vet jag inte riktigt va jag ska göra till kvällen när jag ska laga thaimat med maj. på tisdag ska vi grilla här hos mig några tjejer.
ska nog sova strax...har lite sömnbrist att ta igen.
gonatt!


en dag

 
IIIIHH!! sista jobbdagen idag sen har jag en veckas semester :) eller de blir ju lite mer...typ en och en halv. NICE! så ikväll ska de firas, ska till Lunds med tjejerna. ska bli riktigt kul! sen börjar festivalen imorron. ska bara in och kolla läget och nyttja de sista av sommarkortet ;) på lördag e de markus krunegård! ska på kräftis hos sandra med..så får ta de som en förfest och dra vidare in till malmö sen. vill inte missa mackan! :P sen blir de nog inte att man drar in till malmö förrän nästa torsdag och fredag. sounds och familjen hell yeah! promoe...hmm..hoppas han spelade någon av dom dagarna med.
har precis kommit innanför dörren. va en sväng i stallet och nu tänkte jag passa på att städa och dammsuga. ser ut att komma en skur snart också..så får hålla sig inne. sen blir de mat dusch och sen ska jag traska bort till systemet och köpa lite alkohol. ska inom herkules och fråga efter emmemlies jacka med. men nu sa maj att de inte öppnade förrän fem..hmm. jag ska jobba vid tre så blir svårt då. får helt enkelt ta de en annan dag då.
hoppas de e sol imorron så vi kan dra till playan och steka!
längtar sjukt efter linda och längtar sjuuuukt efter vår trondheimsresa :D snart!
städadax!!

jeppjepp

då va de dags att uppdatera lite igen dårå ;P  har ändå hänt lite kul grejer sen förra gången. skriver verkligen bara en gång i veckan nu :P
förra veckan va jag i stugan en sväng och stekte vid poolen i solen. helt underbart! åkte hem onsdag eftermiddag. sen drog jag linda lollo och martin in till malmö och folkets park och drack vin bland sköldpaddor och pariserhjul. det va mysigt. maj kom senare och vi kilade in på Debaser. allsången va så sjukt jävla BALL! asbra påhitt och helt sorgligt att de va sista för denna sommaren. vi fick en liten pratstund med Nour med, trevligt. det va längesen man såg henne. livs levande framför en och inte på tv iaf.
i torsdags va jag och käkade grekiskt hos fredrik, gott! och hans katt är helt galen och söt.
sen har jag och emmelie jobbat i helgen. men de blev fest ändå :) hon följde med mig hem efter jobbet i lördags..käkade lite sen kom de folk och festade lite. niklas va i skåne så han och max kom in till lund en sväng. blev faktiskt en väldigt trevlig kväll :) dansade en runda borta på Herkules med.
igår jobbade vi igen...lagom slitna :P
nu är jag iaf ledig. ska bara jobba onsdag och torsdag sen SEMESTER en vecka :D hell yeah.
malmöfestivalen börjar på fredag. är sjukt besviken på de är så få bra band...och så har de jubileum och allt. sugmalmö.
men en del intressanta finns de :) de blir iaf markus krunegård, the sounds, bob hund, promoe, familjen..och humm..vem va de mer..?
kräftsikva hos sandra på lördag också! :D ändå ball.
nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag ta bussen till höllviken och umgås med min lilla moster.
take care fuckers
och litta bilder :)

det är inte ofta

nej, det är inte ofta jag bloggar nuförtiden :P va väl en vecka sen sist. har kanske inte hänt så mycket...va en sväng på bakken med familjen förra veckan. skitball! skrattade så jag grät när jag dani och bella åkte den där bergodalbanan där de tar en massa kort. alla glodde wierd på oss nere vid fotona sen. SJUKT KUL. dani är en mästare på fula grimaser. sjukt fula.
sen har jag jobbat mest. har jobbat hela helgen också...blää. men i lördags va de grillparty hos simon med jobbfolket :) sen hamnade vi några stycken på herkules med. blev en sen natt och en tidig morgon dagen efter så jag va lagom sliten igår. va uppe tidigt idag med för att ge hästarna frukost. passade på att tvätta en maskin med. sen har jag sovit :P man vill ju inte göra annat när de är sånt här väder. ska alldeles strax kila till jobbet och direkt efter det ikväll tar jag tåget ut till stugan och stannar där till onsdag nångång. då är de allsång med Nour på Debaser! :D och lite vinpicknick i folkets park innan. hoppas de e bättre väder då...
var fan e sommaren!!!!!!!!!!!!!!!!!???????? är typ tre veckor kvar sen är de höst. kan inte sola skina då sista tiden åtminstone. rövsommar.

grillmaster

RSS 2.0